Western Digital TV HD Media Player

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση??στην αρχη τα αρχεια μου τα εβγαζε στο μενου με την φωτο της ταινιας(δεν ξερω πως αλλιως να το πω) κ τωρα τιποτα δειχνει το κλασσικο το σημα ενα dvd με το play..γιατι..??κ στην λιστα εχω γεμισει με samples..ενω οταν παω στις ρυθμισεις μου βγαζει μονο τις ταινιες κανονικα χωρις samples..με mkvtoolnix θα αλλαζει αυτο??κ κατι ακομα φοντο μπορουμε να αλλαξουμε??δεν μου αρεσει πολυ αυτο το μπλε..

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση??στην αρχη τα αρχεια μου τα εβγαζε στο μενου με την φωτο της ταινιας(δεν ξερω πως αλλιως να το πω) κ τωρα τιποτα δειχνει το κλασσικο το σημα ενα dvd με το play..γιατι..??κ στην λιστα εχω γεμισει με samples..ενω οταν παω στις ρυθμισεις μου βγαζει μονο τις ταινιες κανονικα χωρις samples..με mkvtoolnix θα αλλαζει αυτο??κ κατι ακομα φοντο μπορουμε να αλλαξουμε??δεν μου αρεσει πολυ αυτο το μπλε..

:gossip::gossip::gossip:

καλημερα!
παιδια εχω το εξης προβλημα
εχω στο κουτακι περιπου 2 χρονια και σημερα αποφασισα να κανω update
το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να διαβασει το σκληρο(wd500 gb) και δεν μπορει! δοκιμασα να παιξω κατι ματροσκες που εχω (παλιες) αλλα τιποτα
πως θα το γυρισω στο παλιο fwr?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

καλημερα!
παιδια εχω το εξης προβλημα
εχω στο κουτακι περιπου 2 χρονια και σημερα αποφασισα να κανω update
το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να διαβασει το σκληρο(wd500 gb) και δεν μπορει! δοκιμασα να παιξω κατι ματροσκες που εχω (παλιες) αλλα τιποτα
πως θα το γυρισω στο παλιο fwr?
Για δοκίμασε εδώ http://www.wdtvc.com/downloads/

Θα μετονομάσεις το παλιότερο σε νεότερο από αυτό που φοράς για να μπορέσει να το διαβάσει και να το δεχτεί.:coool:

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Θα μετονομάσεις το παλιότερο σε νεότερο από αυτό που φοράς για να μπορέσει να το διαβάσει και να το δεχτεί.:coool:
το μετονομασα αλλα δεν το βλεπει

Αν π.χ. έχεις το 1.02.10 και θέλεις να βάλεις το 1.01.01 θα το μετονομάσεις σε 1.02.11 ή 1.03.11.
ποιο απο τα 2 αρχεια οταν το ξεζιπαρω?

ποιο απο τα 2 αρχεια οταν το ξεζιπαρω?
δεν μπορει ακομα να τα δει τα 2 αρχεια παρολο που τα μετονομασα και τα 2 οπως μου ειπες

ok το βρηκα! σ'ευχαριστω
ποιο fwr ειναι αυτο που διορθωνει το Α (αλφα κεφαλαιο) στους υποτιτλους οταν ειναι τονισμενο?

Δεν είναι θέμα fw το κεφάλαιο τονισμένο άλφα αλλά του τι κωδικοποίηση υπότιτλων εχεις βάλει.

Διάλεξε την greek(windows-1253) και θα παίζουν όλοι οι υπότιτλοι μια χαρά.

Δεν είναι θέμα fw το κεφάλαιο τονισμένο άλφα αλλά του τι κωδικοποίηση υπότιτλων εχεις βάλει.

Διάλεξε την greek(windows-1253) και θα παίζουν όλοι οι υπότιτλοι μια χαρά.
εχει μονο greek (iso) λογικα αυτο το εχει καποιο επομενο fwr αλλα δεν ξερω ποιο
μετα το πειραματα που εκανα ξαναπηγα στο 1.01.02

Δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε αυτή, βάλε την 1.03.01. Πιο γρήγορο interface, υποστήριξη [Ά] στους ελληνικούς υπότιτλους και λιγότερα κολλήματα...

Μιας και εχεις το gen1 περνά του το fw 1.03.01 που είναι και το τελευταίο fw για το μηχάνημα σου και θα βρεις αυτή την επιλογή για τους υπότιτλους.

EDIT: Με πρόλαβε ο jl

Δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε αυτή, βάλε την 1.03.01. Πιο γρήγορο interface, υποστήριξη [Ά] στους ελληνικούς υπότιτλους και λιγότερα κολλήματα...
το θεμα ειναι οτι δεν διαβαζει το δισκο! αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα εχω προσβαση στα αρχεια και μολις παω να κανω αναπαραγωγη ματροσκας μου κολαει την εικονα λες και τρεχει 2χ! με το αλλο fwr ειναι μια χαρα(αυτο που ειχε αρχικα οταν το αγορασα)

Μήπως εχεις την επιλογή media library ή κάπως έτσι ενεργή?

Αν ναι τότε με αυτή την επιλογή κάνει πάρα πολύ ώρα να διαβάσει το δίσκο γιατί κατηγοριοποιεί το κάθε αρχείο και όσο μεγαλύτερος ο δίσκος τόσο περισσότερη ώρα κάνει.
Θα σου συνιστούσα να το απενεργοποιήσεις και να δεις.

το θεμα ειναι οτι δεν διαβαζει το δισκο! αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα εχω προσβαση στα αρχεια και μολις παω να κανω αναπαραγωγη ματροσκας μου κολαει την εικονα λες και τρεχει 2χ! με το αλλο fwr ειναι μια χαρα(αυτο που ειχε αρχικα οταν το αγορασα)

Περίεργο... :chinscratch:

Στο κάνει σε όλους τους δίσκους ή σε έναν συγκεκριμένο και αν το τελευταίο, για τί δίσκο μιλάμε;

Εγώ πάντως έχω το 1.03.01 εδώ και ένα χρόνο, με το media library στο off και σε list mode και το μηχανάκι βρίσκεται στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση από οποιοδήποτε άλλο firmware έχω δοκιμάσει...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μήπως εχεις την επιλογή media library ή κάπως έτσι ενεργή?

Αν ναι τότε με αυτή την επιλογή κάνει πάρα πολύ ώρα να διαβάσει το δίσκο γιατί κατηγοριοποιεί το κάθε αρχείο και όσο μεγαλύτερος ο δίσκος τόσο περισσότερη ώρα κάνει.
Θα σου συνιστούσα να το απενεργοποιήσεις και να δεις.

Περίεργο... :chinscratch:

Στο κάνει σε όλους τους δίσκους ή σε έναν συγκεκριμένο και αν το τελευταίο, για τί δίσκο μιλάμε;

Εγώ πάντως έχω το 1.03.01 εδώ και ένα χρόνο, με το media library στο off και σε list mode και το μηχανάκι βρίσκεται στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση από οποιοδήποτε άλλο firmware έχω δοκιμάσει...
τελικα αυτο που μου ειπατε ηταν το γυρισα στο off και ολα καλα
ευχαριστω