Western Digital TV HD Media Player

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Όπως θα δεις 3-4 ποστ ποιο πάνω κι εγώ προχθές αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα.
Την λύση μου την έδωσε ο φίλος Budda που είχε πάθει το ίδιο πριν λίγο καιρό.
Έσβησα από τον σκληρό το τελευταίο αρχείο που του είχα περάσει και ήταν αυτό που για άγνωστο λόγω μου δημιουργούσε το πρόβλημα,το έβγαλα από την πρίζα και μόλις το ξανά έβαλα,έπαιξαν όλα.
Άρα πρέπει να βρεις ποιο ήταν εκείνο το αρχείο που έβαλες τελευταία πριν σου παρουσιάσει το πρόβλημα και να το σουτάρεις.

Α και καλώς ήρθες.-bye-

Ευχαριστώ,
Θα δοκιμάσω τη λύση που μου προτείνεις

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

http://www.pixmania.gr/gr/gr/00440525/art/sony/Συνολο-home-cinema-ht-ddwg800.html αυτό είναι το ένα και το άλλο (Sony Συνολο Home Cinema HT-DDWG800)

http://www.pixmania.gr/gr/gr/06756578/art/yamaha/Συνολο-home-cinema-5.1-av-3117---Μαυρο.html (Yamaha Συνολο Home Cinema 5.1 AV-3117 - Μαυρο)
δες τα φίλε μου και πές μου αν μπορείς,σε ευχαριστώ

Last edited:
γεια σας!
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί απ τη στιγμή που κατά λάθος έκανα κλκι πάνω σε ένα αρχείο tgmd και το έκανα άνοιγμα με ζωγραφική, δεν δουλεύουν τα sheets του Brad? Υπάρχει τρόπος να επανέρθω στην προηγούμενη κατάσταση? αν απαντήσει κάποιος θα με σώσει!!!!

παιδια καλημέρα.
παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μου έχετε δώσει αρκετες απαντήσεις στα προβλήματα μου χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτησω. μεχρι τώρα τουλαχιστον. εκανα αναβάθμιση μόλις προχτέσ στο Wd μου κ απο εκεί κ μετά μου ζητάει account κ password για να συνδεθώ στο τοπικό δίκτυο, κάτι που δεν μου το ζητούσ ε ποτέ μέχρι τώρα σε όσα updates και αν είχα κανει. αν έχει παρουσιαστεί σε κανενα το ίδιο πρόβλημα θα εκτιμούσα μια βοήθεια!!
καμια ιδέα κανείς?? ευχαριστώ

Παιδιά κατέβασα μια ταινία όμως ο ήχος δεν είναι συχρονισμένος με την ταινία,διάβασα σε ένα ξένο forum ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ταινία!Φαντάζομε ότι πρέπει να αλλάξω κάτι με το mkvmerge GUI αλλά δεν ξέρω τι... Έχω το wd media player gen 2! Αν ξέρει κανείς να απαντήσει,ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
ρε παιδια να ρωτησω κατι..τι σκληρο εχετε συνδεση??εχω το gen2 κ συνδεσα ενα seagate 2 terra το εχω στην μεση κ κολλαει..τα επαιξε ο σκληρος κ θα τον στειλω πισω..αλλα μηπως ειναι πολλα 2 τερρα??ενας υπαλληλος σε καταστημα μου ειπε το πολυ 1τερρα..ισχυει κατι τετοιο??

Οχι φιλε.Εγω και στης πρωτης γενιας wd media player και στο live ειχα 1,5 terra.Δεν εχει το παραμικρο προβλημα.

οπως ειχα γραψει σε ενα προηγουμενο ποστ ειχα προβλημα με την συσκευη..το πηγα στο public το εστειλαν πισω κ οχι απλα μου εκαναν αντικατασταση μου το εκαναν πιστωση για να αγορασω οτι θελω με τα αντιστοιχα χρηματα..κ λογικα πηρα ξανα το ιδιο..

τι περιορισμο εχει σε μεγεθος σκληρου?Αν του κοτσαρω πανω 2 χ2 ΤB θα το βλεπει?

Ρε πως περνάνε τα χρόνια.....Πριν 2 χρόνια ...δεν πολυβλέπαμε τους 2Τ δίσκους.....Τωρα...κοντεύουν να γίνουν ..minimum..

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
Θελω 1ΤΒ ανα χρονο και δυστυχως πεον οι δισκοι μου δε μου φθανουν...
Το βλεπω το ΝΑS του χρονου τετοιο να ερχεται...:bigcry:

Καλωσόρισες στην παρέα μας, φίλε eyeeye. -bye-

Βγάλε το WDTV από την πρίζα και ξαναβάλ' το. Καλό είναι, αν δεν το κάνεις, να κάνεις πάντα eject τους δίσκους από το μηχανάκι και το PC, πριν τα κλείνεις, για να αποφεύγεις τέτοιου είδους προβλήματα.
φιλε μου και εμενα με βγαζι το προβλιμα unrecognized usb device.εβγαλα την πριζα αλλα τπτ σε παρακαλο παρα πολυ μιποσ χερις κανενα αλλο τροπο?/

Στο PC ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά υποθέτω;

Σβήσε τον φάκελο .wdtv που υπάρχει στο root του δίσκου και ξαναδοκίμασε...

ναι αναγνοριζεται κανονικα ο δισκος στο pc .οσοσ για τον φακελο .wdtv πυ λες δεν καταλαβα ποio root του δισκου?