Western Digital TV HD Media Player

Όπως κάνεις διπλό κλικ για να σου ανοίξει το παράθυρο με τα περιεχόμενα του δίσκου, θα πρέπει να δεις εκεί έναν φάκελο με το όνομα .wdtv. Σβήσε τον.

Δε χρησιμοποιώ skype, φίλε stelaras8... -bye-

Last edited:
λοιπον φιλε μου κοιτα εχω αυτον τον σκληρο exo http://www.plaisio.gr/Computers/Har...B-Ext-HDD-USB-30-2-5-WDBACY3200ABK-EESNSN.htm μεσα στον σκληρο δισκο εχι αρχεια wd οπος να εγκαταστησο ενα προγραμα wd smartware.kai κατι extras και usemanual.αυτα μου εχι.και εχο ακαι αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980

Ενας σίγουρος τρόπος για να σου αναγνωρίσει τον δίσκο σου είναι να το κάνεις format σε NTFS
Κούμπωσε τον στο PC πάτα επάνω στο εικονίδιο και κάνε δεξί κλικ. Επέλεξε format. Εάν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία που έχει μέσα η WD αποθήκευσέ τα στο PC σου. Αλλιώς αστα να τα σβήσει το format.
Μετά λογικά θα λύσεις το πρόβλημά σου ..........

ειναι ειδη NTFS.απλοως τορα αμα τον κανο fomrat 8a allaxi tpt?

Το ξέρω ότι είναι NTFS. Απλά ήθελα να σου υποδείξω να χρησιμοποιήσεις τη μεθοδο format για να σβήσεις ό,τι έχει μέσα ο δίσκος σου .

JL_? ESΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟ ΦΟΡΜΑΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΗ ΤΙ ΛΕΣ?.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ .WDTV?

Aφού δεν μπορείς να βρεις φάκελο .wdtv η επόμενη λύση, είναι όντως το format...

Τρέξε με cmd την παρακάτω εντολή:

chkdsk /f :το γραμμα του δίσκου που έχει πρόβλημα και θα διορθωθεί το πρόβλημα.

καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ.σας χαιρετω ολους.

θα ηθελα μια βοηθεια.εχω το gen1 wdtvhd media player το οποιο το αγορασα απο εναν γνωστο σε πολυ καλη τιμη.μεχρι χτες δουλευε κανονικα και χωρις προβλημα.εκανα σημερα upgrade με το 1.03.01 και παρολο που εξακολουθει να δουλευει κανονικα,εχει χασει το ελληνικο μενου αλλα και το μεγεθος των υποτιτλων φτανει μονο μεχρι 40 ενω πριν εφτανε νομιζω μεχρι 56.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν μπορω να βρω με τιποτε firmware με ελληνικο μενου.προσπαθησα να διαβασω μερικες σελιδες εδω στο φορουμ αλλα οπως καταλαβαινετε ο αριθμος τους ειναι πολυ μεγαλος για να μπορεσω να βρω ακρη.μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει;

ευχαριστω

Kάνε μια αναζήτηση για custom firmwares (π.χ. b-rad) για το wdtv gen-1.

Tο επίσημο firmware ποτέ δεν υποστήριξε ελληνικά μενού και μέγεθος υπότιτλων πάνω από 40...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Tο επίσημο firmware ποτέ δεν υποστήριξε ελληνικά μενού και μέγεθος υπότιτλων πάνω από 40...

χμ,μαλιστα καταλαβα.ο φιλος που μου το εδωσε μου ειπε ομως οτι ετσι το αγορασε καινουριο.θα δοκιμασω αυτο που μου λες.ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

τελικα δεν εχει κατι διαφορετικο το συγκεκριμενο firmware οσον αφορα τα φοντς και το μενου.μεχρι 40 και αγγλικο μενου.μηπως υπαρχει κανενα castom
firmware που μπορεις να μου προτεινεις;μου φαινεται παντως περιεργο που δεν βρηκα κατι με ελληνικο μενου και μεγαλυτερους χαρακτηρες στους διαλογους μια και ετσι το πηρα.ισως να ηταν φτιαγμενο μονο για την εταιρια που το αγορασε ο φιλος.