Western Digital TV HD Media Player

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους εχω και εγω το wd Tv player με το τελευταιο firmware πανω σε εναν onkyo 805 μεσω hdmi.
Εχω εν προβληματακι που εχει να κανει με τον ηχο. Εχω αντιγραψει στον σκληρο δισκο ορισμενα dvd οχι εικονα σε .iso με φακελους video_ts και audio_ts εχω αφαιρεσει μενου, γλωσσσες και υποτιτλους και εχουν συμπιεστει με το nero recode ωστε το μεγεθος τους να χωραει σε ενα dvd.
Το προβλημα μου ειναι οτι καποια απο αυτα δεν μου βγαζουν καθολου ηχο και αυτο συμβαινει και με την οπτικη ινα και με το hdmi .
Ο ενισχυτης βλεπει το format του ηχου και το δειχνει στην οθονη του αναφερει δηλαδη dolby digital ή dts και δεν ακουγεται τιποτα στα ηχεια.
Ο συγκεκριμενος ενισχυτης σε ολες τις αλλες περιπτωσεις με πηγες εκτος wd tv οταν η πηγη δεν του στελνει σημα γραφει no signal. Αρα δεχεται το σημα γιατι δεν εκουγεται τιποτα ομως ?
Κανεις ?

Έχω μια απορία, από την θύρα USB το WD βλέπει τα πάντα! Εάν βάλουμε ένα ασύρματο stick θα επικοινωνήσει με το ασύρματο ρούτερ?

λογικα δεν θα εχει drivers και δεν θα εχει και πρωτοκολλα δικτυωσης...

στο μελλον αν βγει κανενα unoficial firmware απο τα καλα παιδια ισως να δουμε τετοιες δυνατοτητες...

Σημερα το απογευμα ηρθε στα χερια μου απο το Πλαισιο στα 99ευρο.
Το συνδεσα μολις τωρα και του περναω το νεο firmware,εντυπωσεις αυριο που θα εχω τον χρονο να το δοκιμασω.
Λιγο που ασχοληθηκα μαζι του φαινεται αψογο για τα λεφτα του!!

στο πλαίσιο Πειραιά και muiltirama Πειραιά δεν το είχαν... γαμώτο... και βαριόμουνα να πάω μέχρι το mediamarkt...

από πιο πλαίσιο το πήρες?

εμένα στον πειραια μου είπαν την μεθεπόμενη εβδομαδα... αν και επειδή θα φύγω αυτές τις μέρες με βλέπω να το παίρνω σε καναδυο εβδομάδες... αν μου μείνουν λεφτά!!!!

η καλύτερη τιμή είναι τα 99 ευρώ του πλαισίου?

σωστός! αλλά στα δυο μαγαζιά που το έχουν φθηνότερα από 99 δεν έχουν διαθεσιμότητα...

θα πάω αύριο στο mediamarkt στου Ρέντη να δω αν έχει... αν θυμάμαι καλά πριν καμιά 10αρια μέρες που το είχα δει εκεί είχε 100 και κάτι ψιλά...

και δεν το πήρα γιατί περίμενα να δω αν με το firmware θα διορθωθούν τα προβλήματα που είχε...

πως το βλέπετε κανένα custom firmware θα δούμε?

έχει βγει ένα.

εννοείς δεύτερο ή δεν έχεις πάρει χαμπάρι το πρώτο???
(δε βλέπεις το χαμό που γίνετε, χεχε)

Καλησπέρα παιδιά.
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν hd media player τέτοιου είδους θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε αυτούς που είδη το έχουν ώστε να αποφύγω κάποιες δυσάρεστες διαπιστώσεις όταν το αγοράσω.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Το συγκεκριμένο hd player λέει σε σχέση με τα τελευταία popcornhour kai istarhd σε θέμα chipset και θερμότητας που αναπτύσσει(Ζεσταίνεται)? Και αν ναι γιατί?
2. Το συγκεκριμένο hd player υποστηρίζει αρχεία mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους? Αν όχι έχει ανακοινωθεί μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού?
3. Μπορεί να αναπαραγάγει blu-ray rip iso files ή απλά blu-ray rips?
4. Έχει ακουστεί κάτι για μελλοντική υποστηρίξει dts ήχου(Κάτι σαν αυτό που έγινε στα πρώτα μοντέλα popcornhour)?
5. Εν ολίγης τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ώστε να μπορώ να βλέπω άνετα hd ταινίες χωρίς κολλήματα και σπασίματα(Κάτι που είχανε τα πρώτα μοντέλα των popcornhour kai istarhd) την ώρα αναπαραγωγής αρχείων κυρίως 1080p?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.

το παρήγγειλα! Με 99 ευρώ δεν πιστεύω ότι θα το μετανιώσω.

Μια τελευταία ερώτηση από εμένα πριν επιστρέψω με εντυπώσεις. Επειδή έχω διαβάσει διάφορα ποστ με φίλους που είχαν προβλήματα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν καλώδιο HDMI. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλώδιο που το έχει δοκιμάσει και συνεργάζεται σωστά με τον Player; Αν ήταν και από e-shop ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μια βοήθεια κάποιος; Μήπως τα προβλήματα που είχαν κάποιοι χρήστες τα οποία και λύθηκαν όταν άλλαξαν καλώδιο έχουν να κάνουν με το πρωτόκολλο; Αν η συσκευή δηλαδή δεν υποστηρίζει HDMI 1.3 και το καλώδιο είναι 1.3 μήπως εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Η μήπως ήταν απλά τυχαίο γεγονός το άτι δεν δούλεψαν κάποια συγκεκριμένα καλώδια; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλώδιο που το έχει δοκιμάσει και λειτουργεί σωστά;

Μιά ερώτηση κι εγώ ρε παιδιά... Θέλω να το αγοράσω για κάποιο γνωστό μου και να πάει επαρχία αλλά πρέπει να ξέρω οπωσδήποτε το εξής.
Θέλει η HDMI να πηγαίνει στον προβολέα και από τα RCA L+R να δίνει ήχο σε ένα συστηματάκι Aii-in-One που δεν έχει είσοδο γιά ήχο παρά μόνο ένα καρφάκι mini-jack για μικρόφωνο.
Θά έχει δικάναλο ήχο; Ή θα του το πάρω και δεν θα μπορεί να το χτησιμοποιήσει;

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

έχει βγει ένα.

εννοείς δεύτερο ή δεν έχεις πάρει χαμπάρι το πρώτο???
(δε βλέπεις το χαμό που γίνετε, χεχε)

το ξέρω βρε συ.... για αυτό θα πάω να το πάρω...

αλλά λέω ότι με ένα custom firmaware θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσοτερα πραγματα...

πχ. decoding? στο DTS, σύνδεση usb stick για lan...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

το ξέρω βρε συ.... για αυτό θα πάω να το πάρω...

αλλά λέω ότι με ένα custom firmaware θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσοτερα πραγματα...

πχ. decoding? στο DTS, σύνδεση usb stick για lan...

ναι, το κατάλαβα μετά ότι εννοούσες αυτό.

ΔΗλαδή από τις αναλογικές εξόδου ήχου δεν μπορούμε να πάρουμε με κάποιο τρόπο ήχο, όταν η ταινία που παίζουμε έχει DTS ήχο? Δεν υπάρχει επιλογή να βγαίνει ο ήχος σαν analog κι όχι σαν digital?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φοβάμαι μη καταντήσει off topic πια αλλά θα το πω για μια τελευταία φορά!

Παιδιά, σκεφτείτε σοβαρά την έλλειψη δικτύωσης σε τέτοια μηχανάκια πριν την αγορά τους.
Όσο και να μη το θεωρείτε απαραίτητο στην παρούσα φάση σας, να ξέρετε ότι σχετικά σύντομα θα αρχίσει να σας προβληματίζει μόνο που τότε θα έχετε ήδη αγοράσει, έστω και σε αυτά τα σχετικά λίγα χρήματα. Το λέω γιατί και τα 100 της αξίας του δεν νομίζω να τα έχει κανείς και για πέταμα μεθαύριο ούτε για 100 θα αξίζει να περιορίζεται μελλοντικά τις δυνατότητες και κυρίως την άνεσή σας!

Όσο φασαρία και να σας φαίνεται το να στήσετε ένα ενσύρματο δυκτιάκι, τελικά δεν είναι και τόση. Λίγο καλή μελέτη στα περάσματα, στις αποστάσεις και τους πιθανούς χώρους που θα θέλετε να καλύψετε δικτυακά, και ίσως κάποιον που να ξέρει να στήνει τα βύσματα στα καλώδια αν δεν σας καλύπτουν οι έτοιμες φιξ λύσεις.
Προσωπικά έχω περάσει τα πάντα από μπαλκόνια και σε κάποιες συνδέσεις μου από ταράτσα.
Τα κόστη θα έλεγα ότι είναι σχεδόν αστεία και μετά θα έχετε έτοιμη πια μια διάταξη που θα μπορεί να σας βολέψει σε διάφορες σύγχρονές σας απαιτήσεις. Μια φορά κόπος και μετά σχεδόν όλα θα γίνονται από τον... καναπέ σας (και όχι μόνο)!
Λοιπόν επειδή αυτά τα είπαμε θα πω μόνο τα εξής: Κατ´αρχάς έχεις δίκιο εν μέρη ( ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ) και αυτό γιατί 1ον δεν είναι τόσο απλό το στήσιμο ενσύρματου δικτύου όσο το περιγράφεις ( αν γίνει εύκολο που γίνεται είναι ακριβό ( δες τιμές για ether net over power plugs) )
2ον Σε πολλούς από μας πραγματικά δεν χρειάζεται .......
πράγμα που μας φέρνει στο 3ον ότι μέχρι να μας χρειαστεί πραγματικά θα έχει κυκλοφορήσει άλλο μοντέλο με περισσότερες δυνατότητες και κατά πάσα πιθανότητα φθηνότερο οπότε πάλι κερδισμένοι θα μαστε.:BDGBGDB55::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043