Φοβάμαι μη καταντήσει off topic πια αλλά θα το πω για μια τελευταία φορά!
Παιδιά, σκεφτείτε σοβαρά την έλλειψη δικτύωσης σε τέτοια μηχανάκια πριν την αγορά τους.
Όσο και να μη το θεωρείτε απαραίτητο στην παρούσα φάση σας, να ξέρετε ότι σχετικά σύντομα θα αρχίσει να σας προβληματίζει μόνο που τότε θα έχετε ήδη αγοράσει, έστω και σε αυτά τα σχετικά λίγα χρήματα. Το λέω γιατί και τα 100 της αξίας του δεν νομίζω να τα έχει κανείς και για πέταμα μεθαύριο ούτε για 100 θα αξίζει να περιορίζεται μελλοντικά τις δυνατότητες και κυρίως την άνεσή σας!
Όσο φασαρία και να σας φαίνεται το να στήσετε ένα ενσύρματο δυκτιάκι, τελικά δεν είναι και τόση. Λίγο καλή μελέτη στα περάσματα, στις αποστάσεις και τους πιθανούς χώρους που θα θέλετε να καλύψετε δικτυακά, και ίσως κάποιον που να ξέρει να στήνει τα βύσματα στα καλώδια αν δεν σας καλύπτουν οι έτοιμες φιξ λύσεις.
Προσωπικά έχω περάσει τα πάντα από μπαλκόνια και σε κάποιες συνδέσεις μου από ταράτσα.
Τα κόστη θα έλεγα ότι είναι σχεδόν αστεία και μετά θα έχετε έτοιμη πια μια διάταξη που θα μπορεί να σας βολέψει σε διάφορες σύγχρονές σας απαιτήσεις. Μια φορά κόπος και μετά σχεδόν όλα θα γίνονται από τον... καναπέ σας (και όχι μόνο)!