Western Digital TV HD Media Player

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους είναι είδη κάτοχοι του μηχανήματος.

1. Έχετε δει σε κανένα 1080p mkv video file κανένα κόλλημα στην αναπαραγωγή του?
2. τι ακούγετε για την υποστήριξη του dts ήχου?
3. Στα mkv files που έχουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους τους υπότιτλους τους δείχνει κεντραρισμένα στην οθόνη ή όχι και με τα τονισμένα ελληνικά άλφα τι γίνετε τα εμφανίζει τελικά ή όχι?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Last edited:
Σήμερα το παρέλαβα!
Έπαιξα λίγο μαζί του και πρέπει να πώς είναι πoλύ καλό για την τιμή του!
Το πρόλαβα στα 79 απο plus4u.
Επιτέλους θα ξεχάσω τι σημαίνει mkv2vob!!!

Σήμερα το έχουν 96.57 . Ξύπνησαν και αυτοί.

2. τι ακούγετε για την υποστήριξη του dts ήχου?
Προφανώς τίποτα!
Αν είναι να ακουστεί κάτι, είμαι σίγουρος ότι θα ακουστεί τόσο ηχηρά που κανείς δεν θα έχει αμφιβολία στο "αν" και "τί" ακούστηκε!
Κι αυτό γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, θα αφορά όλα αυτά τα παρόμοιας φιλοσοφίας μηχανάκια! Μπορεί όχι ταυτόχρονα για όλα αλλά σίγουρα σε όλα!

Απάντηση: Λίγα για το θέμα της ηχητικής ποιότητας

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά το WD media player δεν είναι σπουδαίο transport. Το χρησιμοποιώ για να αναπαραγάγω αρχεία mp3 μέσω HDMI ή Toshlink σε έναν AV ενισχυτή Onkyo TX-SR805 και η απόδοση του σαν transport είναι μετριότατη. Συγκριτικά ένα ταπεινό DVD player με USB θύρα, και συγκεκριμένα το Philips DVP-5160 είναι πολύ καλύτερο.

Τα παραπάνω είναι η αρχική μου αίσθηση (έχω το μηχανάκι λίγες ημέρες). Θα περάσω στο σκληρό δίσκο και τα FLAC rips και θα επανέλθω….

Έχει κάποιος άλλος γνώμη για την ηχητική του ποιότητα σαν transport;

ειναι εξαιρετικο,τοσο που δεν θα θες να ξαν'ακουσεις απο επιτραπεζιο πλειερ(τουλαχιστον φτηνο)

Απάντηση: Re: Λίγα για το θέμα της ηχητικής ποιότητας

Ρε μεγάλε ήμαρτον !!!!!!!!!!!!! Χωρίς παρεξήγηση αλλά 99 ευρώ έδωσες όλα κι όλα αν θέλεις transport αξιώσεων σε λάθος πράγμα στράφηκες άλλο πράγμα και για άλλη δουλεία είναι το εργαλείο.Αυτά που θές κάνουν χιλιάδες ευρώ... :BDGBGDB55:

κι ομως κανεις λαθος!αν παξεις σοβαρα μη απωλεστικα αρχεια σε σοβαρο συστημα θα εντυπωσιαστεις ευχαριστα!

Σήμερα το έχουν 96.57 . Ξύπνησαν και αυτοί.

Ο περιφημος "ανταγωνισμός" ετσι δουλεύει στην Ελλάδα δυστυχώς.. :violent-smiley-030:

Προσωπικά ήμουν έτοιμος να το παρω αλλά δεν θα το κανω, οχι γιατί θα μου λείψουν τα 20 Ευρώ αλλά για το γαμώτο :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Εγω γιατι το βλεπω ακομη 79 ευρω?

Αυτο ειναι το σωστο link της προσφορας (περι προσφορας προκειται):

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#

Μην πατε απο αλλο link γιατι θα σας βγαλει κανονικη τιμη....

Και εν πασει περιπτωσει και 95 να το εβαζαν, παλι δε θα επρεπε να διαμαρτυρεται καποιος...
Για το 99αρι του πλαισιου, e-shop κλπ. γιατι δε φωναζετε?

Last edited:
Το θεμα κατ'εμε ειναι απλο. Το βαλανε χριστουγεννιατικη προσφορα 79 ευρω οταν ολοι το πουλαγανε 100-115 (115 το ειχε το e-shop τοτε) και ξεστοκαρανε την παρτιδα που ειχανε, εμαθε και ο κοσμος λιγο το μαγαζι..

Οσοι το προλαβανε καλως (εγω παντως στα 79 το τσιμπησα :antlers:)..οποιος θελει να το παρει τωρα θα δωσει το 20αρικακι το παραπανω..για μενα παντως τα αξιζει τα λεφτακια του.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Λίγα για το θέμα της ηχητικής ποιότητας

κι ομως κανεις λαθος!αν παξεις σοβαρα μη απωλεστικα αρχεια σε σοβαρο συστημα θα εντυπωσιαστεις ευχαριστα!
Κι εγώ αυτό είπα απλά μάλλον παρεξήγησες το χιλιάδες ευρώ το οποίο το ανέφερα επίτηδες ώστε να τονίσω οτι οι απαιτήσεις μας πρέπει να είναι λογικές απο αυτό που πήραμε. Κατ´τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.Πάντως μετά απο ασχολία με το WD TV το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ και χαλάλι τα 99 ευρώ . :BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Καλησπέρα.

Επανέρχομαι μετα απο κανα 3ωρο που περασα στην 40αρα full hd Που εχω σπίτι.

Η εικόνα ειναι φανταστική για την ακρίβεια ειναι γαμ@τη , ο ήχος δεν ειναι

στα επίπεδα της εικόνας ειναι ομως καλός (μιλάω για τον ήχο απο την τηλεόραση)

Δέν εχω πολλές απαιτίσεις απο τα 79 ευρώ όταν εχω δώσει 1050 για τηλόραση μη τρελλαθούμε κιόλας .... και κατι τελευταίο που πρόσεξα σε σχεση με το Philips 5990 DVD που έχω η εικόνα του WD μου φάνηκε ανώτερη. Μπορεί να είναι και θέμα ρυθμίσεων ... που χρόνος για αυτές ... εδώ με το ζόρι κλέβουμε λίγη ώρα για HD απολαύσεις.

Πριν λίγο είδα μια ταινία mp4 (x264). Εικόνα και υπότιτλοι μια χαρά. Ο ήχος (AAC) έβγαινε μόνο αφού επέλεξα analog στις ρυθμίσεις, αν και έχω κάνει μόνο σύνδεση με οπτικό καλώδιο.

Το θεμα κατ'εμε ειναι απλο. Το βαλανε χριστουγεννιατικη προσφορα 79 ευρω οταν ολοι το πουλαγανε 100-115 (115 το ειχε το e-shop τοτε) και ξεστοκαρανε την παρτιδα που ειχανε, εμαθε και ο κοσμος λιγο το μαγαζι..

Το e-shop παντα 99 το ειχε ποτε 115!
Παντως το link στο plus4u δουλευει και το βαζει και στο καλαθι αγορων με 79 ευρω κανονικα. Πηρε τηλ. κανεις και του ειπαν οτι δεν ισχυει ακομα η τιμη των 79 ευρω? Ή πηγατε απο αλλο link και σας εβγαλε την κανονικη τιμη?

Εχω ενα μικρο προβληματακι με το wd-tv.
Mια στις πεντε δεν αναγνωριζει το usb-stick η τον σκληρο αμεσως,αλλα αργει αρκετα.
Το εχει κανεις σας το προβλημα αυτο? Κατα τα αλλα το μηχανημα δεν παιζεται για τα λεφτα του!!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εχω ενα μικρο προβληματακι με το wd-tv.
Mια στις πεντε δεν αναγνωριζει το usb-stick η τον σκληρο αμεσως,αλλα αργει αρκετα.
Το εχει κανεις σας το προβλημα αυτο? Κατα τα αλλα το μηχανημα δεν παιζεται για τα λεφτα του!!

Καπου στις ρυθμισεις ειναι ρυθμισμενο στο library mode, που ψαχνει τα περιεχομενα του δισκου και καθυστερει αρκετα. Βαλτο στο file mode...

Χαιρετε και απο μενα παιδια ειμαι νεο μελος παρελαβα κ εγω σημερα το wd tv στα χερια μου..Ο λογος που το πηρα ειναι κατα βαση η αναπαραγωγη mkv(video clip,movies1080p) γιατι το laptop υστερει κ δεν εχει κ θηρα hdmi.Μολις το ανοιξα δεν τρελαθηκα κιολας κανει 79ευρω και το δειχνει.Τελως παντων αρκει να κανει την δουλεια που θελω λεω.Με τα λειπεις μου διαπιστωσα οτι στα video clip(mkv) δεν εχω ηχο απο πουθενα ουτε απο rca σε analogol input στα logitech z5500 ουτε με optical.. και σε καπια video 1080 εχω πιξελαρισμα κ κωληματα.Aπο ποιοτητα ηχου σε mp3 με optical κατι λεε αλλα νομιζω οτι το ps3 ειναι ανωτερο κ σε εικονα και ηχο.Αυτο που θα ηθελα την βοηθεια σας αν υπαρχει τροπος να ακουσω ηχο με optical απο τα logitech z5500...??Α και οσο για το πιξελαρισμα να σας πω οτ την δοκιμη την εκανα με αρχεια απο φλασακι(ο passport πηγε για αντικατασταση)δεν θελω να μπω παλι στην διαδικασια του convert οσο αφορα τον ηχο αν ηταν εκανα ολα τα video mp4 και τα επαιζα στο ps3

Last edited:
Χαιρετε και απο μενα παιδια ειμαι νεο μελος παρελαβα κ εγω σημερα το wd tv στα χερια μου..Ο λογος που το πηρα ειναι κατα βαση η αναπαραγωγη mkv(video clip,movies1080p) γιατι το laptop υστερει κ δεν εχει κ θηρα hdmi.Μολις το ανοιξα δεν τρελαθηκα κιολας κανει 79ευρω και το δειχνει.Τελως παντων αρκει να κανει την δουλεια που θελω λεω.Με τα λειπεις μου διαπιστωσα οτι στα video clip(mkv) δεν εχω ηχο απο πουθενα ουτε απο rca σε analogol input στα logitech z5500 ουτε με optical.. και σε καπια video 1080 εχω πιξελαρισμα κ κωληματα.Aπο ποιοτητα ηχου σε mp3 με optical κατι λεε αλλα νομιζω οτι το ps3 ειναι ανωτερο κ σε εικονα και ηχο.Αυτο που θα ηθελα την βοηθεια σας αν υπαρχει τροπος να ακουσω ηχο με optical απο τα logitech z5500...??Α και οσο για το πιξελαρισμα να σας πω οτ την δοκιμη την εκανα με αρχεια απο φλασακι(ο passport πηγε για αντικατασταση)δεν θελω να μπω παλι στην διαδικασια του convert οσο αφορα τον ηχο αν ηταν εκανα ολα τα video mp4 και τα επαιζα στο ps3

Είχα κι εγώ τις ίδιες διαπιστώσεις.

Η σύνδεση WDTV με TV είναι μέσω HDMI; Γιατί το πιξελιάρισμα εξαφανίζεται τελείως σε HD υλικό όταν κάνεις σύνδεση μέσω HDMI.

Όσο για τον ήχο, το WDTV δε μπορεί να αποκωδικοποιήση DTS ήχο, γι' αυτό και δεν έχεις ήχο, γιατί υποθέτω τα .mkv σου έχουν DTS κωδικοποίηση. Και σε μένα κάποια δε παίζουν. Επομένως μια λύση είναι αν έχεις ενισχυτή να το συνδέσεις με το WDTV σου για να σου κάνει την αποκωδικοποίηση.

Επίσης αν το πιξελιάρισμα συνεχίζει με HDMI δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο firmware για WDTV, πιθανόν να σου δώσει κάποια βελτίωση ή λύση.

Φιλε καλως ορισες στην παρεα μας. Για το πιξελαρισμα δοκιμασε να βαλεις τα updates του firmware που εχει στο site της η WD με usb στικακι και θα δεις διαφορα. Οσο για την οπτικη, απο οσο ξερω παιζει κανονικα σε ενισχυτη. Δεν το εχω παραλαβει ακομα αλλα απο οσο εχω δει στον κουμπαρο μου παιζει ολα τα DTS mkv μεσω της οπτικης και ενισχυτη.
Για περισσοτερα ας σου απαντησουν αυτοι που το εχουνε ηδη. -bye-

στο παρακάτω λινκ μπορειτε να δειτε bugs που υπαρχουν σε χρήστες και τι προτεινουν στη WD να προσθέσει.

Code:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100499

Το εχω με hdmi και εχω βαλει το τελευταιο firmware. Τα logitech z5500 κανουν αποκοδικοποιηση?Εμενα παιδια μου φενεται οτι εχει γινει πολυς ντορος για το τιποτα ουτε ποιοτητα ηχου καλη εχει κ κωλαει στα 1080.