Western Digital TV HD Media Player

Το e-shop παντα 99 το ειχε ποτε 115!
Παντως το link στο plus4u δουλευει και το βαζει και στο καλαθι αγορων με 79 ευρω κανονικα. Πηρε τηλ. κανεις και του ειπαν οτι δεν ισχυει ακομα η τιμη των 79 ευρω? Ή πηγατε απο αλλο link και σας εβγαλε την κανονικη τιμη?
από το http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594.

Σήμερα το αλλάξανε και σε γυρνάει αυτόματα στην προσφορά.

Επειδη λογω της φτηνης τιμης των 79 ευρω το εχουν παρει και πολλοι ακομη που δεν το ειχαν καν ακουσει (αλλα "εχουν δει και καλυτερα" :flipout:) προτεινω να ριχνουμε πριν ρωτησουμε μια καλη ματια στα προηγουμενα post για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια...

Λοιπον, οι αναλυσεις-reference frames που σηκωνει το WD μετα το 1.01 update χωρις προβληματα ειναι:

x-1920:Y-800-832@8rf\848-928@7rf\944-1024@6rf\1040-1080@5rf
x-1440:Y-800-832@11rf\848-896@10rf\912-960@9rf\976-1056@8rf\1072-1080@7rf
ΟΛΑ τα 720p παιζουν χωρις προβλημα

οτι ειναι παραπανω απο αυτα δεν παιζει σωστα π.χ. τα 1920x1080 με 6 reference frames δεν παιζουν σωστα...

Εφοσον τα mkv ειναι μεσα σε αυτα τα ορια, δεν υπαρχει κανενα προβλημα αναπαραγωγης.Τις πληροφοριες για την αναλυση και τα reference frames μας τις δινει το mediainfo:
http://mediainfo.sourceforge.net/en

Last edited:
Το εχω με hdmi και εχω βαλει το τελευταιο firmware. Τα logitech z5500 κανουν αποκοδικοποιηση?Εμενα παιδια μου φενεται οτι εχει γινει πολυς ντορος για το τιποτα ουτε ποιοτητα ηχου καλη εχει κ κωλαει στα 1080.

Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του logitech z 5500, λέει ότι κάνουν αποκωδικοποίηση DTS......δε ξέρω τίποτα άλλο να σου προτείνω μέχρι στιγμής.

Τελικά μιας και φαινεται οτι παιζει πάλι στα 79 Ευρώ το παρήγγειλα και εγώ..
Στην φάση αυτή παιζω κυριως με 720p ματρόσκες (λογω TV) οπότε με καλύπτει μια χαρά . Το προβλημα με το DTS δεν με ενδιαφέρει μιας και εχω ενισχυτή που το αποκωδικοποιεί...

Το e-shop παντα 99 το ειχε ποτε 115!
Οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια αλλα λογια του αερα δεν λεω. Για ενα μικρο διαστημα ειχε 115 και το ξερω καλα γιατι ειχε την ατυχια η κοπελια του κουμπαρου μου να του το αγορασει για χριστουγεννιατικο δωρο απο το εν λογω μαγαζι εκεινη την εποχη και της καναμε και πλακα..-bye-

Εγω παντως στα λεφτα που το πετυχα (79Ε) το ξαναγοραζα για καμμια κρεβατοκαμαρα να βλεπω κανα Prison Break και κανα lost. Τα 115 παντως δεν τα εδινα..

λοιπον μετα απο καμποση ωρα που ασχοληθηκα με το μηχανιματακι εβγαλα τα εξης συμπερασματα. οσο αφορα την αναπαραγωγη mkv 720p δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ολοι το αγορασαμε για να παιζει κ 1080p πραγμα που εμενα το κανει με κωληματα κ πιξελαρισματα. εχει δει κανεις αλλος το ιδιο πραγμα με μενα?ξερει να μας πει κανεις αν με το επομενο firmware λυθει το προβλημα?ακομα υπαρχει περιπτωση να λυθει κ το προβλημα με την αποκοδικοποιηση του ηχου με νεο firmware η ειναι θεμα hardware?

Παιδιά γι' αυτούς που λένε ότι ζεσταίνετε μετά την αναπαραγωγή πολλών 1080p ταινιών δοκιμάσατε να το τοποθετήσετε κάθετα αντί για οριζόντια μην τυχόν και έχει καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

Και κάτι άλλο δοκίμασε κανείς να σύνδεση πάνω του ένα dvdrom που να το έχει κάνει εξωτερικό μεσώ ενός κουτιού usb ή ένα μαμήσιο εξωτερικό dvdrom γιατί εγώ ένα laptop dvdrw που δοκίμασα να συνδέσω στο wd tv hd media player ενός φίλου μου μέσω usb θύρας δεν το αναγνώριζε καν.

Το εχω με hdmi και εχω βαλει το τελευταιο firmware. Τα logitech z5500 κανουν αποκοδικοποιηση?Εμενα παιδια μου φενεται οτι εχει γινει πολυς ντορος για το τιποτα ουτε ποιοτητα ηχου καλη εχει κ κωλαει στα 1080.
Ναι τα logitech κάνουν ,αλλά το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι εντάξει δηλ. μήπως είναι σπασμένο εσωτερικά και δεν μεταφέρει σήμα ; έπειτα απ´ότι διάβασα πιο πάνω χρησιμοποιής στικάκι τα οποία εαν είναι απο τα φτηνά δεν έχουν καλή διαμεταγωγή δεδομένων δες και με σκληρό δίσκο πρώτα , και εκτός αυτού είναι και η ποιότητα των .mkv που παίζει ρόλο Τέλος ηπάρχει πάντα η πιθανότητα να έπεσες σε ελατοματικό κομμάτι. Αυτά απο μένα που δεμ έχω κανένα παράπονο , εως τώρα τουλάχιστον , απο το wd tv.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ναι τα logitech κάνουν ,αλλά το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι εντάξει δηλ. μήπως είναι σπασμένο εσωτερικά και δεν μεταφέρει σήμα ; έπειτα απ´ότι διάβασα πιο πάνω χρησιμοποιής στικάκι τα οποία εαν είναι απο τα φτηνά δεν έχουν καλή διαμεταγωγή δεδομένων δες και με σκληρό δίσκο πρώτα , και εκτός αυτού είναι και η ποιότητα των .mkv που παίζει ρόλο Τέλος ηπάρχει πάντα η πιθανότητα να έπεσες σε ελατοματικό κομμάτι. Αυτά απο μένα που δεμ έχω κανένα παράπονο , εως τώρα τουλάχιστον , απο το wd tv.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
το καλλωδιο οταν παιζω avi η mp3 δουλευει κανονικα με τα mkv ( δοκιμασα πολλα) εχει το προβλημα λετε να το γυρισω πισω το μηχανακι κ να μου στειλουν αλλο?θα δοκιμασω κ με δισκο για τα 1080p κ θα δω αν εχω παλι τα ιδια προβληματα

το καλλωδιο οταν παιζω avi η mp3 δουλευει κανονικα με τα mkv ( δοκιμασα πολλα) εχει το προβλημα λετε να το γυρισω πισω το μηχανακι κ να μου στειλουν αλλο?θα δοκιμασω κ με δισκο για τα 1080p κ θα δω αν εχω παλι τα ιδια προβληματα
Κάτι τελευταίο έλεγξε τις ρυθμίσεις ήχου και στις δυο συσκευές ξανά και ξανά, και βάλε και .mkv με ήχο AC3 για να δείς στα σίγουρα οτι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα . Ο AC3 βγαίνει απ ευθείας στην TV μέσω HDMI.:grinning-smiley-043

από το http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594.

Σήμερα το αλλάξανε και σε γυρνάει αυτόματα στην προσφορά.

Εγώ πάλι γιατί δεν το βλέπω και η τιμή είναι 96,65 . Μήπως ο browser σου το έχει κρατήσει στην cashe του;

Πάντως όπως και να έχει, φαίνεται να έχει πολλές δυνατότητες... Αν έπαιζε και το 1080p χωρίς σπασίματα...

Παρακολούθησα καμια 20αρια 5λεπτα απο διαφορες ταινίες που εχω σε 1080 αλλα και 2 ταινιες ολοκληρες χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα....μαλλον εκει εξω γινεται ενας χαμος με τα αρχεια που κυκλοφορουν...

Παρατηρησα ομως στο Indepandance day 720p που εχω οτι εχει τρελλα σπασιματα στη ροη ενω στην ταχύτητα χ2 εχει αψογη κινηση.

θα μας τρελλανει το μηχανακι.

θεωρω οτι ειναι μεν φτηνο αλλα εχει να λυσει αρκετα ακομα η WD για να γινει best buy.

Τέλος σε καποιες HD σειρές και μόνο μου βγάζει στους υπότιτλους και κατω απο τη δεύτερη γραμμή κατι μαύρες κουκίδες (τελείες) το παρατήρησε κανεις αλλος ?

Last edited:
Χθες το βράδυ είδα την πρώτη ταινία που δοκίμασα σε 1080p & dts χωρίς κανένα πρόβλημα.Δοκίμασα και για κανένα δεκάλεπτο ffx16 play-ffx8-play και πάλι κανένα πρόβλημα.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο ποιο πάνω,πως παίζονται πολλά με τα αρχεία mkv.

λετε να φταιει που τα τρεχω απο φλασακι? γιαιτ πρωτα τα δοκιμαζω στο pc(απο φλασακι) κ πεζουν καλα. Μου φενεται οτι την δευτερα θα παρω κανα τηλ κανενα τεχνικο στην WD να ρωτησω μπας κ επεσα σε προβληματικο.

Εγώ που έχω το Pioneer DV-600AV-S/K που υποστηρίζει DTS 2 και 5,1 καναλιών πώς μπορώ να το συνδέσω με το WD ώστε να ακούω ήχο από την τηλεόραση?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εγώ που έχω το Pioneer DV-600AV-S/K που υποστηρίζει DTS 2 και 5,1 καναλιών πώς μπορώ να το συνδέσω με το WD ώστε να ακούω ήχο από την τηλεόραση?
Λίγο παράξενο να θες να ακούσεις τελικά ήχο από την τηλεόραση ενώ θα μεσολαβεί το σύστημα που έχεις και που μπορεί αυτό να αναπαράγει σωστότερα τον ήχο αλλά περί ορέξεως...

Σχετικά με αυτό που ρωτάς πάντως, η απάντηση βρίσκεται από τις απαντήσεις στα εξής δύο ερωτήματα που εσύ θα γνωρίζεις καλύτερα σχετικά.
1. Το "Pioneer DV-600AV-S/K" σου, μπορεί από μόνο του να στείλει τον DTS ήχο του π.χ. από κάποιο σχετικό DTS DVD που θα αναπαράγεις απο αυτό, σε εξωτερικό στερεοφωνικό ενισχυτή όπως π.χ. αυτόν μιας τηλεόρασης.
2. Το "Pioneer DV-600AV-S/K" σου δέχεται ψηφιακή είσοδο ήχου από εξωτερική του πηγή όπως π.χ. αυτές του WD;

Αν τυχαίνει να υπάρχει αρνητική απάντηση έστω σε ένα από τα παραπάνω, τότε δε θα μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάς.

Παρακολούθησα καμια 20αρια 5λεπτα απο διαφορες ταινίες που εχω σε 1080 αλλα και 2 ταινιες ολοκληρες χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα....μαλλον εκει εξω γινεται ενας χαμος με τα αρχεια που κυκλοφορουν...

Παρατηρησα ομως στο Indepandance day 720p που εχω οτι εχει τρελλα σπασιματα στη ροη ενω στην ταχύτητα χ2 εχει αψογη κινηση.

θα μας τρελλανει το μηχανακι.

θεωρω οτι ειναι μεν φτηνο αλλα εχει να λυσει αρκετα ακομα η WD για να γινει best buy.

Τέλος σε καποιες HD σειρές και μόνο μου βγάζει στους υπότιτλους και κατω απο τη δεύτερη γραμμή κατι μαύρες κουκίδες (τελείες) το παρατήρησε κανεις αλλος ?
Αχα! Με αυτή τη συγκεκριμένη ταινία συνάντησα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Απίστευτα σπασίματα που όμως αν πήγαινα λίγο πίσω με το 2x όταν πατούσα ξανά play ως δια μαγείας εξαφανίζονταν!

Δεδομένου ότι δεκάδες ματρόσκες έπαιξαν χωρίς πρόβλημα και μόνο αυτή δεν έπαιξε σωστά υποθέτω πως πρόκειται για πρόβλημα του αρχείου. Ισως κάποιο πρόβλημα με την κωδικοποίηση... δεν ξέρω... :hmmmm2:

Συνάντησα και πρόβλημα σε 2 συγκεκριμένες ταινίες με DTS ήχο. Έστελνε κανονικά τον ήχο μέσω της οπτικής στον ενισχυτή αλλά έπαιζε με σπασίματα και διακοπές. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πολλά τέτοια αρχεία γιατί τα περισσότερα που έχω στη διάθεση μου είναι AC3, πάντως σε κάποια άλλα με DTS που δοκίμασα έπαιξε κανονικά. Μόνο σε 2 συγκεκριμένα υπάρχει πρόβλημα. Έκανα μετατροπή του ήχου σε AC3 και τώρα παίζουν κανονικά και αυτά.