Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αψογος.Και το έψαχνε ένας φίλος χθές.fast forward και μετα το NEXT
Αψογος.Και το έψαχνε ένας φίλος χθές.fast forward και μετα το NEXT
Λογικο ειναι αν ειναι αναμορφικη η ταινια.Παίδες δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά γιατί σε όλες τις ταινίες που έχω δοκιμάσει ως τώρα βγάζει μαύρες λωρίδες πάνω και κάτω στην τηλεόραση;; (LG7000) Εχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρει η τηλεόραση σε συνδυσμό με τις δυο που έχει το WD (widescreen, normal) και δεν γίνεται να το κάνω να προβάλει την ταινία σε όλη την tv....:huh2:
Οι μαυρες γραμμες ειναι για να διατηρηθει το aspect ratio της ταινιας. Για να μη βλεπεις καθολου μαυρες μπαρες μπορεις να κανεις το εξης:Παίδες δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά γιατί σε όλες τις ταινίες που έχω δοκιμάσει ως τώρα βγάζει μαύρες λωρίδες πάνω και κάτω στην τηλεόραση;; (LG7000) Εχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρει η τηλεόραση σε συνδυσμό με τις δυο που έχει το WD (widescreen, normal) και δεν γίνεται να το κάνω να προβάλει την ταινία σε όλη την tv....:huh2:
Ετσι πλεον εχεις και Full screen εικονα και υποτιτλους μεσα στην εικονα και οχι εξω απο αυτη οπως οταν κανεις zoom στην TV. ..
epeidi tha to sindeso xoris enisxiti to dts to metatrepei se aplo stereo?
Θα πρέπει κάποιοι να συνειδητοποιήσετε ότι βασικό πρόβλημα δεν είναι το hardware αλλά τα αρχεία που προσπαθούμε να αναπαραγάγουμε δηλαδή είναι σωστά κωδικοποιημένα , είμαστε σίγουροι οτι η περιγραφή τους ταιριάζει με το πραγματικό αρχείο , και πολλά άλλα τώρα όποιος ρωτάει το αρχείο μου είναι έτσι και είναι αλλιώς και μου κάνει σπασίματα δεν βοηθάει κανέναν αντιθέτος μας κουράζει , πρόβλημα που θα άξειζε να ασχοληθούμε θα ήταν να έπαιζε ΟΛΑ τα αρχεία με προβλημα και σπασίματα .....στη ταινεια the matrix revolution υπαρχουν
σπασιματα στον ηχο παροτι ειναι D.D.και οχι DTS.
Format : x264
Source : HDDVD
Resolution : 1920x800
Video Bitrate: 8160 kbit/s
Audio : AC3 5.1 640kbit/s English
Subtitles : English / Swedish
Release : 06.30.07
και κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι η αναλυση ειναι 1280χ800 και οχι 1280χ1024 που
ειναι το σωστο.αυτο εχει σαν αποτελεσμα σε κοντινα πλανα π.χ. ενα προσωπο να ειναι "κομμενο" το επανω μερος του κεφαλιου.
Σήμερα έβαλα γιά πρώτη φορά μιά mkv ταινία αλλά δεν την έπαιξε. Μου έβγαζε μήνυμα να δω το μάνουαλ γιά το πω θα το μετατρέψω σε υποστηριζόμενο αρχείο. Η ταινία ήταν το Braveheart 720p την οποία το power dvd δεν την έπαιζε καθόλου, το media player την έπαιζε αλλά δεν έδειχνε υπότιτλους και έπαιζε κανονικά μόνο με το gom player. Κάποια λύση ?
Απλα ενημερωνω!!!
Σημερα μου εφερε ενας φιλος το καινουριο του WDTV για να του κανω το update κλπ.
Εκανα την διαδικασια και δεν εβλεπε το Fw απο το usb με τιποτα.
Τσεκαρα το system του και ητανε με το νεο 102.02 fw απο την μαμα του.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.