Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά νέο pre-release firmware βγήκε 1.02.03 πριν από λίγο. Λεπτομέρειες σε λίγο...
 
Καλημέρα σε όλους! Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα αυτό το player και μπορω να πω ότι ειμαι ευχαριστημενος. Το χρησιμοποιω με ενα WD My Book 500GB. Βεβαια αντιμετωπιζω καποια προβληματακια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω βαλει την επιλογη auto στην αναλυση στα settings. Το προβλημα ειναι οτι σε μερικες ταινιες παιζει μια χαρα ενω σε αλλες κολλαει ανα διαστηματα το frame. Εχω ακουσει διαφορες εκδοχες για το τι μπορει να φταιει: Αλλοι λενε οτι φταιει ο σκληρος, ενω αλλοι λενε οτι πρεπει αναλογα με το αρχειο να διαλεγω απο μονος μου 24/50/60 στα 1080p. Πως ξερω τι απο αυτα τα 3 πρεπει να διαλεγω σε καθε ταινια??
Να διευκρινισω οτι η tv μου ειναι η SONY 40" W4500 fullHD και το προβλημα αυτο εμφανιζεται πιο πολυ στα 720p και 1080p αρχεια.
Εσεις ξερετε καποια λυση στο προβλημα μου και τι μπορει να φταιει τελικα??
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.
 
Παιδιά το ρίσκαρα και το έβαλα! Και είναι πολύ καλό!

-Οι υπότιτλοι ξεκινάνε αυτόματα πάλι!
-Δεν κολλάει σε βίντεο 1080p/24 πλέον
-Οι ταινίες avi δεν καθυστερούν να ξεκινήσουν
-Οι υπότιτλοι δεν καθυστερούν σχεδόν καθόλου και βελτιώθηκε η ποιότητά τους! Επιτέλους δηλαδή
-Τα thumbnails εμφανίζονται πιο γρήγορα τώρα

Ένα αρνητικό βρήκα μόνο. Όταν κάνεις ff ή rewind μια ταινία χάνεται ο υπότιτλος και πρέπει να τον ξαναβάλεις. Αλλά ο Σκοτ είπε ότι θα διορθωθεί στο official τελικό firmware!

Ένα μπράβο στα παιδιά της WD που ακούνε το feedback του κόσμου. Το firmware το νέο είναι σχδόν τέλειο! Μια χαρά...
 
Πρέπει να είναι πολύ κοντά στην final. Στη σελίδα των downloads έχει αλλάξει η έκδοση σε 1.02.03 (4/2009) αλλά στο link είναι ακόμα το 1.01.02.
 
Εβαλα το prerelease αλλα κολλανε ακομα οι ταινιες σε mkv (τουλαχιστον οι 720p που δοκιμασα) και μαλιστα πιο πολυ στο 1080/24. Τελικα δεν φταιει ο σκληρος?? Ειναι bug του WD TV?? Ξερουμε αν θα διορθωθει στη κανονικη release του firmware??
 
Δεν ξερω αν διαβασες το προηγουμενο post που εγραψα (#1023) αλλα οταν λεω οτι κολλαει εννοω το frame στα mkv πιο πολυ και παρα πολυ στα 1080/24. Μονο στα 60 δεν κολλαει πολυ!! Σιγουρα φταιει ο σκληρος???? Εχω My Book 500GB. Τι να παρω...My passport που ειναι χωρις ρευμα?? Λες αυτο να φταιει? Παντως και με τη prerelease τα ιδια μου κανει.. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι το κολλημα στο frame να ειναι προβλημα σκληρου και αν λαβουμε υποψη τις εναλλαγες στις επιλογες 24/50/60, απο τη στιγμη που σε καθε επιλογη αλλαζει και το μεγεθος του κολληματος.
 
Κι εγω ειχα καποτε κατεβασει το dark knight (το μονο που μου εμφανισε κοληματα) και κολουσε σε ολα............24/50/60. Κατεβασα μετα απο μηνες μια διαφορετικη εκδοση 1080p και ενω στα 24 κολουσε παλι στα 60 πηγαινε τελεια.

Αν δε σου κολανε ολα τα 1080p τοτε ο σκληρος ισως να μην ειναι το προβλημα.
 
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Στα 720p κολλάει επίσης το μηχάνημα ή εκεί παίζει μια χαρά??

Μολις δοκιμασα ταινιες που μου κολλαγε και δεν κολλαει πλεον.
Το δ και το Θ ειναι οπως ηταν.
Σε καποιες ταινιες που εκανε διακοπες στον ηχο δεν κανει πλεον.
Το τονισμενο 'Α εξακολουθει να μην το βγαζει.
Καποια AVI που αργουσε πολυ να τα φορτωσει τωρα δεν αργει.
ολα καλα δηλαδη σε γενικες γραμμες αν εξεραισεις οτι η βρωμοτηλεοραση μου δεν παιζει σωστα 24ΗΖ:flipout:
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ολα καλα δηλαδη σε γενικες γραμμες ..........:

Oχι, δεν είναι όλα καλά,(θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω) σε οτι αφορά το 1,02,03.
Οι υπότιτλοι εκτός του οτι δεν διορθώθηκαν , αργούν να "ανέβουν", με αποτέλεσμα , οι επόμενοι οι οποίοι ακολουθούν να διατηρούνται ελάχιστα στην οθόνη. Εμφανές αυτό σε σκηνές με πυκνούς διαλόγους. Εν ριπή οφθαλμού φεύγουν η μία σειρά πίσ' απ' την άλλη.

Όσον αφορά δε στο οτι κάποιες που "κόλλαγαν" δεν κολλάνε, οντως συμβαίνει σε κάποια .mkv προερχόμενα απο HDDVD! τα οποία δεν "αγαπούσε" η προηγούμενη έκδοση fw.
ΑΛΛΑ.............Τώρα "κολλάει" σε άλλα!!!! Και μάλιστα σε BlueRay υλικό, πάλι σε mkv container.

Καλά τα thumbnails αλλά θέλει δουλειά ακόμη η έκδοση.

Εν κατακλείδει θα συνιστούσα υπομονή εν οψει της τελικής version του fw.

Αυτά προς το παρόν ...(έχει κι άλλο ψάξιμο στο μέλλον).