Nikats
Established Member
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player
Ευχαριστώ και 'γώ.
ΚΑλημέρα.
Ευχαριστώ και 'γώ.
ΚΑλημέρα.
Oχι, δεν είναι όλα καλά,(θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω) σε οτι αφορά το 1,02,03.
Οι υπότιτλοι εκτός του οτι δεν διορθώθηκαν , αργούν να "ανέβουν", με αποτέλεσμα , οι επόμενοι οι οποίοι ακολουθούν να διατηρούνται ελάχιστα στην οθόνη. Εμφανές αυτό σε σκηνές με πυκνούς διαλόγους. Εν ριπή οφθαλμού φεύγουν η μία σειρά πίσ' απ' την άλλη.
Όσον αφορά δε στο οτι κάποιες που "κόλλαγαν" δεν κολλάνε, οντως συμβαίνει σε κάποια .mkv προερχόμενα απο HDDVD! τα οποία δεν "αγαπούσε" η προηγούμενη έκδοση fw.
ΑΛΛΑ.............Τώρα "κολλάει" σε άλλα!!!! Και μάλιστα σε BlueRay υλικό, πάλι σε mkv container.
Καλά τα thumbnails αλλά θέλει δουλειά ακόμη η έκδοση.
Εν κατακλείδει θα συνιστούσα υπομονή εν οψει της τελικής version του fw.
Αυτά προς το παρόν ...(έχει κι άλλο ψάξιμο στο μέλλον).
Φυσικα και σου επιτρεπω να διαφωνησεις γιατι εχεις απολυτο δικιο.
Το προσεξα αυτο με τους υποτιτλους αλλα νομισα οτι ειναι προβλημα της ταινιας.
Παντως καμια δεκαρια ταινιες που δοκιμασα στα γρηγορα κολλημα δεν μου εκανε.
Αρα γυρναμε στο 1.01.02 και περιμενουμε το τελικο.
Θελει πολυ δουλεια ακομη.Καλημέρα εκεί ψηλά και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα τρέξουν την Κυριακή![]()
Γενικότερα φαίνεται να έχει κάποια θέματα το remote τα οποία έχουν ενταθεί με το τελευταίο prerelease firmware. Σε κάθε περίπτωση ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο link :Καλημέρα σε όλους !
Είμαι και γώ πλέον ένας ευτυχής κάτοχος του WDTV.
Πέρα από το πρόβλημα με τους υπότιτλους (το οποίο δεν με επιρρεάζει
ιδιαίτερα μιας και δεν πολυχρησιμοποιώ subs) αντιμετωπίζω πρόβλημα
με το remote control. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post ή ακόμα αν έχει ήδη επιλυθεί αλλά θα ήθελα τα φώτα σας.
Αργεί να "πάρει μπρος" το remote. Ανοίγω το WDTV και για λίγα λεπτά δεν υπακούει σε καμία εντολή του remote. Έπειτα αφού "παίρνει μπρος" κρατάει την εντολή και την εκτελεί συνεχώς (πατώ μια φορά το βελάκι κάτω και κάνει διαρκώς κάτω μέχρι να πατίσω άλλο κουμπί)
Υπάρχει λύση;
Ευχαριστώ
Ανδρέας
Γενικότερα φαίνεται να έχει κάποια θέματα το remote τα οποία έχουν ενταθεί με το τελευταίο prerelease firmware. Σε κάθε περίπτωση ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο link :
http://wdtv.wetpaint.com/page/Remote+Control+Issues
Γιατί να χρειάζεται να το βρεις εδώ; Για να πληρώνεις και τον εδώ αντιπρόσωπο;
Πατάς το Άμεση Αγορά και ξεμπερδεύεις..
Όπα! Για μισό.. Τι θέλεις να κάνεις με αυτό;
Απ'ότι βλέπω είναι απλό DAC. Δηλαδή δέχεται είσοδο δικάναλη PCM και βγάζει αναλογική έξοδο.
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το DTS που έχουν μέσα πολλά mkv.
Το αντιπαρεχομαι αυτο και θελω να σας ρωτησω , αυτο που φοραω τωρα , το 1.02.03 (Pre Release) τι μερος του λογου ειναι? Να το αφησω πανω?? Για πειτε γνωμες..
Με τους υποτιτλους θα εχεις προβλημα(out of sync)Εχεις δικιο σε αυτο που λες , η ερωτηση μου ηταν καυαρα για προληπτικους λογους, εχετε γραψει τοσες σελιδες για αυτη τη συσκευη και λογω ελλειψης χρονου αδυνατω να τις διαβασω ολες για να σχηματισω γνωμη.
Οσων αφορα τη δικη μου εμπειρια με το prerelease δειχνει οτι ειναι οκ προς το παρων (1 μερας χρηση).
Αν καποιος εχει να προσθεσει και τη δικη του γνωμη θα βοηθουσε περισσοτερο.
Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Cheers
Δηλαδη αυτη που τρεχετε οι περισσοτεροι χωρις προβληματα ειναι η 1.01.02 release?
H 1.02.00 (beta) παντως ειναι για τα μπαζα , εχει πολυ μεγαλη καθυστερηση στο loading των avi,mkv..
Tι μου προτεινεις φιλε?
Επιπλεον απο ενα search σε ενα forum βρηκα και αυτο : http://b-rad.cc/wdlxtv , το οποιο μιλαει για ενα custom firmware, το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει λογο και για δυνατοτητες δικτυωσης με ethernet usb devices αλλα και wifi μεσω usb...!!
Αν παιξει και το networking εστω και χωρις DHCP θα ειναι super η συσκευη αυτη !!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.