Western Digital TV HD Media Player

O συνδεσμος που λες Nikats δεν λειτουργει

μονο την 1.01.02 που φοραει ηδη το μηχανακι εχει για κατεβασμα.

μαλλον το μετανιωσαν...

εμενα μου κολλησε κανα 2 φορες(μαυρη οθονη-μη αναγνωριση του usb wd-αλλα μετα απο ενα ρισετ εστρωσε.πως κανω eject τον δισκο?
το κακο ειναι οτι δεν μου αναγωριζει τα αρχεια με καταληξει iso που ριπαρα εχθες ολο το βραδυ.(ImTOO ISO Maker).
ποιο προγραμα προτεινετε για δημιουργια iso?(δοκιμασμενο στο wdmp εννοηται)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Thanks Nikats.

Τώρα κατεβαίνει, για να δούμε τί κάνουν με την κίνηση και τον συγχρονισμό.

Ειμαστε περιεργοι ενημερωσε μας πως τα παει τα προβληματακια που ειχε (υποτιτλοι,κινηση στα mkv files,και γενικα οτι αλλες παιδικες αρρωστειες εχει)

thanks

Ποιό καλό παιδί θα μου προτείνει ένα καλό πρόγραμμα για να μετατρέπω τις ταινίες dvd ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :smile:

Μεγάλη βελτίωση στα 24π, ενώ θετικό είναι ότι ο σκληρός όταν κάνουμε eject κάνει spindown.
Επίσης υπάρχει επιλογή του πάχους του περιγράμματος στους υπότιτλους, αλλά δυστυχώς αυτοί μένουν για πολύ λίγη ώρα στην οθόνη και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις να τους διαβάσεις.

".......Επίσης υπάρχει επιλογή του πάχους του περιγράμματος στους υπότιτλους, αλλά δυστυχώς αυτοί μένουν για πολύ λίγη ώρα στην οθόνη και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις να τους διαβάσεις."

μπορεις να δεις αν αλλαξε το μεγεθος των υποτιτλων απο 40 σε 44?
(Subtitle font size να ειναι 44 και οχι 40 που ειναι τωρα)

.....το κακο ειναι οτι δεν μου αναγωριζει τα αρχεια με καταληξει iso που ριπαρα εχθες ολο το βραδυ.(ImTOO ISO Maker).
ποιο προγραμα προτεινετε για δημιουργια iso?(δοκιμασμενο στο wdmp εννοηται)

δοκιμασμενο προγραμμα για δημιουργια .iso image....?

Παιδιά αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με τους ελληνικούς υπότιτλους! Το έχουν τονίσει όλοι στον ScottWD και στον GuyWD στα φόρουμ και λένε ότι το δουλεύουν. Τους έστειλα κι εγώ μήνυμα στο avsforums μπας και μας το φτιάξουν. Κατά τα άλλα, το τελευταίο firmware είναι πάρα πολυ καλό. Αν φτιάξουν και τον συγχρονισμό των ελληνικών υποτίτλων, τέλος, δεν θα θέλω τίποτα άλλο...

To πρόβλημα με τη διάρκεια της εμφάνισης των υπότιτλων ή πιο σωστά, για να είμαστε και πιο σαφείς -η διάρκεια εμφάνισης της "πρότασης" όταν έπεται αμέσως μετά καινούργια "πρόταση"- αυτό που λέμε πυκνοί διάλογοι, ΔΕΝ διορθώθηκε ουτε τώρα.
Τα περιγράμματα ειναι κάπως καλύτερα.
Τα thumbnails (για όσοι κάνουμε συλλογή ταινιών) ειναι μεγαλύτερα.

Φαίνεται οτι "δουλεύουν κι δεν μας δουλεύουν"
αλλά....για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.....ακόμα.

Χρόνια πολλά στους Γιώργους και τις Γεωργίες.

Να μην παραλείψω το οτι τα .mkv τα οποία περιείχαν υλικό απο HDDVD με ήχο κατά DTS, τα οποία είχαν "κοψίματα" στον αναπαραγωγή της ηχητικής μπάντας, τώρα ο ενισχυτής χαίρεται να τα "παίζει". Απο την 1.02.03 ίσχυε αυτό, εν μέρει αλλά τώρα πλέον ισχύει σε ότι έχω "κατεβάσει" στη συλλογή μου.

DVD Fab Platinum.

Αφαίρεση των προστασιών και δημιουργία ISO.

προφανως δοκιμασμενο στο wdmp...

τσαμπα κοπος μ`αυτο το iso maker...
περιεργο ειναι οτι απο τα 10 περιπου που ριπαρα,διαβαζει περιπου τα μισα.
περιεργο...
επισης ξεχασα ν`αναφερω οτι δεν διαβαζει τα αρχεια με καταληξη vob.

ευχαριστω....:antlers:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

προφανως δοκιμασμενο στο wdmp...

τσαμπα κοπος μ`αυτο το iso maker...
περιεργο ειναι οτι απο τα 10 περιπου που ριπαρα,διαβαζει περιπου τα μισα.
περιεργο...
επισης ξεχασα ν`αναφερω οτι δεν διαβαζει τα αρχεια με καταληξη vob.

ευχαριστω....:antlers:
Αν θέλετε απλά να περάσετε μια ταινία dvd σε ένα αρχείο iso χωρίς τις προστασίες τις γιατί δεν χρησιμοποιείτε το μοναδικό πρόγραμμα που ανανεώνεται σχεδόν κάθε εβδομάδα και υποστηρίζει ακόμα και blu-ray.
Το πρόγραμμα είναι το anydvd.