Western Digital TV HD Media Player

Δεν χρειαζεται να τους ενσωματωνεις στο αρχικο avi αλλα να τους μετατρεπεις απο srt σε sub/idx , 1-2 σελιδες πισω συζητιεται παλι το ιδιο θεμα...για ριξε μια ματια.
Διαφορετικα γυρνας στην 1.01.02 αλλα στερεισαι τα thumbnails

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν χρειαζεται να τους ενσωματωνεις στο αρχικο avi αλλα να τους μετατρεπεις απο srt σε sub/idx , 1-2 σελιδες πισω συζητιεται παλι το ιδιο θεμα...για ριξε μια ματια.
Δηλαδη πως? Ποιο format ειναι στο Subtitle Workshop κανοντας "save as " ?

OK. Thanks

Τελικά ψάχνοντας λίγο το thread βρήκα τό txt2vobsub το οποίο δουλεύει. (Δεν ξέρω αν δουλεύει σε mkv, δεν το δοκίμασα ακόμα) -bye-

τελικά ποιό είναι το επίσημο τελευταίο firmware της WD?
και ποιό το τελευταίο ανεπίσημο που παίζει χωρίς προβλήματα?

Το τελευταιο ανεπισημο 1.02.08 εχει το ιδιο προβλημα συγχρονισμου στους ελληνικους υποτιτλους .srt οπως και τα προηγουμενα. Το μονο που δεν έχει προβλημα ειναι το παλιο επισημο 1.01.02 που ομως δεν υποστηριζει thumbnails.

άρα το επίσημο της WD είναι το 1.01.02
(αυτό είχε και το δικό μου μηχανάκι εγκατεστημένο)
Μάλλον θα περιμένω για κάτι πιο δοκιμασμένο

Τελικά ψάχνοντας λίγο το thread βρήκα τό txt2vobsub το οποίο δουλεύει. (Δεν ξέρω αν δουλεύει σε mkv, δεν το δοκίμασα ακόμα) -bye-

Δουλεύει μια χαρά. (Εγώ σε .mkv το πρωτοτεστάρησα!)

Μηπως μπορειτε να προτεινετε settings για υποτιτλους στο avixsubs? Κατι πιο "dvd" δηλαδη

Γεια σας και απο εμενα παιδια, θα ηθελα μια βοηθεια αν γινεται. Εχω το Western Digital TV HD Media Player εδω και ενα μηνα περιπου. Ειχα το firmware 1.01.02 και του εκανα αναβαθμιση στο 1.02.07 εχθες και οπως σε ολους που το εκαναν δεν παιζει τους υποτιτλους. Διαβασα στις προηγουμενες σελιδες πως να γυρισω στο 1.01.02 το εκανα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα. Οταν βαζω την 1.02.08 αμεσως μου λεει αν θελω να κανω αναβαθμιση. Τι μπορει να κανω λαθος? ευχαριστω πολυ.

Γεια σας και απο εμενα παιδια, θα ηθελα μια βοηθεια αν γινεται. Εχω το Western Digital TV HD Media Player εδω και ενα μηνα περιπου. Ειχα το firmware 1.01.02 και του εκανα αναβαθμιση στο 1.02.07 εχθες και οπως σε ολους που το εκαναν δεν παιζει τους υποτιτλους. Διαβασα στις προηγουμενες σελιδες πως να γυρισω στο 1.01.02 το εκανα αλλα δεν μου βγαζει τιποτα. Οταν βαζω την 1.02.08 αμεσως μου λεει αν θελω να κανω αναβαθμιση. Τι μπορει να κανω λαθος? ευχαριστω πολυ.

Αποσυμπιέζεις την 1.01.02.
Κάνεις copy τα 2 αρχεία ( .ver , .bin ) στο USB stick .
Ανοίγεις με word ή notepad το .ver
Εκεί που σου λέει 1.01.02 εσύ το αλλάζεις αυτό σε 1.02.08
το κάνεις save.
To βάζεις στο WD και σου λέει ότι βρήκε νέο firmware.
Kάνεις την αναβάθμιση .
Σε γυρνάει στο 1.01.02
Το ελέγχεις μετά στο μενού "About"

Δοκιμασμένο!! Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλε ευχαριστω εκανα ακριβως οτι μου γραφεις αλλα και παλι δεν μου βγαζει τιποτα οτι βρηκε νέο firmware. Δεν ξερω τι αλλο να του κανω.

Εγώ έχω μείνει με το 1.01.02 (αυτό δεν είναι το 2ο; :p) και δεν το αλλάζω, αφού προβλήματα δεν έχω.

Θα ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί.. Έστω ότι έχουμε ένα 1080p mkv, από τα "καλά", με τα πολλά frames. Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα να τα.. "χαμηλώσουμε" ώστε να παίξει σωστά η ταινία;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε ευχαριστω εκανα ακριβως οτι μου γραφεις αλλα και παλι δεν μου βγαζει τιποτα οτι βρηκε νέο firmware. Δεν ξερω τι αλλο να του κανω.

To "'εσωσες" στο root του αποθηκευτικού μέσου (είτε flashstick είτε HDD)με το οποίο κάνεις την υποβάθμιση;
Και επιπλέον, έκανες reboot με αυτό και μόνο (το αποθηκευτικό μέσο) πάνω στο WD, στο οποίο έχεις την old vers;
Δοκίμασέ τα κι αν έχεις πρόβλημα πάλι, ξαναρώτα.
"Κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος." (Η γιαγιά μου-bye-)

Ερώτηση: έχεις άλλα αρχεία μέσα στο stick ? εάν ναι σβήστα τα όλα και ´´ασε μέσα μόνο τα 2 αρχεία μόνα τους . (όχι μεσα σε φάκελλο)

Μετα απο 15 προσπαθειες βαλε βγαλε το στικακι και ενω δεν μου εκανε τιποτα ξαφνικα μου εμφανισε την αναβαθμιση. Την εκανα και τελος. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.