Western Digital TV HD Media Player

Μήπως έχει κάποια επιλογή για να στέλνει ήχο και στην τηλεόραση; Ο harman μου έχει πχ, γι' αυτό ρωτάω.

Πριν 4 μερες ηρθε στα χερια μου , συνδεθηκε με HDMI σε denon 1909 και απο κει στην τηλεοραση ,ολα ειναι μια χαρα παιζει και DD και DTS (δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα που διαβαζα με το DTS) ,παιζοντας αρχεια MKV 1080p δεν εχω δει μεχρι τωρα σπασιματα κτλ
Δυο ερωτησουλες αν καποιος γνωριζει
1.- ζεστενεται πολυ η ειναι ιδεα μου?
2.- Εχοντας το HDMI control ON στον 1909 , κανονικα θα επρεπε ανοιγοντας το WD να ανοιγουν ταυτοχρονα 1909 και Σονυ ,οπως γινεται δηλαδη οταν ανοιγω και το BD ,δεν συμβαινει ομως αυτο και γινεται αφου ορισω το source στον 1909 ,ξερει κανεις πως το διορθωνω αυτο?

Μπορει καποιος παρακαλω να απαντησει στο προηγουμενο μου post; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.

Ναι μια απαντηση θα βοηθουσε και εμενα εχω το "μαμα" firmware και δεν εχω ιδεα αν θα πρεπει να το αλλαξω και σε ποιο τελικα να παω ,δεν εχω προβλημα με υποτιτλους (μετατρεπω το αρχειο σε UTF-8 αντι ANSI και μια χαρα) ,επισης την αναλυση την εχω Auto ειναι λαθος ετσι?

Ναι μια απαντηση θα βοηθουσε και εμενα εχω το "μαμα" firmware και δεν εχω ιδεα αν θα πρεπει να το αλλαξω και σε ποιο τελικα να παω ,δεν εχω προβλημα με υποτιτλους (μετατρεπω το αρχειο σε UTF-8 αντι ANSI και μια χαρα) ,επισης την αναλυση την εχω Auto ειναι λαθος ετσι?

Αν εχεις το 1.01.02 και πανω δε χρειαζεται αυτη η μετατροπη UTF σε ANSI, απλα θα πας στα settings --> additional language encoding και θα επιλεξεις GREEK_ISO. Αν δεν εχεις προβληματα μην αναβαθμισεις...

Όρθιο... Παίζει ρόλο;

Κι εγώ όρθιο το έχω, αλλά δεν θα έλεγα πως ζεσταίνεται πολύ. Εντάξει, δεν το λες και χλιαρό, αλλά δεν ζεματάει κιόλας. Το VHS, το DVD-Recorder και το LapTop μου ζεσταίνονται σαφώς αρκετά περισσότερο...

Κι εγώ όρθιο το έχω, αλλά δεν θα έλεγα πως ζεσταίνεται πολύ. Εντάξει, δεν το λες και χλιαρό, αλλά δεν ζεματάει κιόλας. Το VHS, το DVD-Recorder και το LapTop μου ζεσταίνονται σαφώς αρκετά περισσότερο...
Kαλα αυτα τα πλαινα δεν ειναι ετσι ανοιχτα για να ψυχεται?

Kαλα αυτα τα πλαινα δεν ειναι ετσι ανοιχτα για να ψυχεται?

Η μεγάλη επιφάνεια που βρίσκεται σε επαφή με τον αέρα όταν το έχεις όρθιο δίνει μεγαλύτερο κέρδος ψύξης. Επίσης, ο θερμός αέρας ταξιδεύει προς τα πάνω κι όταν και οι τρύπες είναι προς τα πάνω (όταν το έχεις σε όρθια θέση) διαφεύγει απρόσκοπτα (και "ψήνει" και στικάκια ενίοτε :D :flipout: ).

(δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα που διαβαζα με το DTS)
Εσυ δεν εχεις προβλημα διοτι πολυ απλα το συνδεσες με ενισχυτη που αποκωδικοποιει dts.Αν δεν ειχες ενισχυτη,δεν θα ειχες ηχο σε αρχεια με DTS audio.

Τελικα το νεο firmware που δινει το επισημο site να το περασω η οχι?(το 1.02.07 )
Και αν καποιος απο τους παλαιοτερους κατοχους μπορει να μου πει για τις ρυθμισεις στην αναλυση ,το να το εχω στο Auto ειναι λαθος?
ευχαριστω

ΥΓ. Μα ναι φιλε mpidis αφου το λεει στα χαρακτηριστικα του οτι παιζει ΜΟΝΟ DDigital προβλημα θα ηταν αν ελεγε οτι αποκωδικοποιει και DTS και δεν το εκανε ,τον ορο "προβλημα" δεν καταλαβαινα :a0210:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μηπως θα μπορουσε καποιος να απαντησει στα ερωτηματα αυτου του post: http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=849320&postcount=1578 Θα του ημουν πραγματικα υποχρεος. ΕΥχαριστω.

Εχω πεί ξανά, ότι απο υπότιτλους και σχετικές τεχνικές είμαι σκράπας....ας ελπίσουμ εότι σύντομα θα έρθει απάντηση απο σχετικό μέλος του club,ως προς τοερώτημά σου.

Καλημέρα στην παρέα του avclub. Επειδή οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα ειναι απίστευτα μεγάλες και ενώ διάβασα αρκετές θα ήθελα να μου πεί κάποιος συνολικά εαν αυτά που γράφω ειναι σωστά για να προβώ στην αγορά του εν λόγο μηχανημακίου. Έχουμε και λέμε λοιπόν, υποστηρίζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους, υποστηρίζει DTS εαν και εφόσον υπάρχει ενισχυτής A/V μέσο Coaxial και μέσο HDMI(?), παίζει τα αρχεία τα οποία λέει οτι παιζει, έχει πρόβλημα θερμοκρασίας. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω ή κάτι απο τα παραπάνω που δεν ισχύει? Ευχαριστώ.

DTS μονο μεσω optical στον ενισχυτη, ιδιαιτερο προβλημα θερμοκρασιας δεν εχω συναντησει, το καλυτερο κατ'εμε λογισμικο που θα του βαλεις ειναι το 1.01.02 Greek Patch και εισαι ΟΚ.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

1) υποστηρίζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους,
2) υποστηρίζει DTS εαν και εφόσον υπάρχει ενισχυτής A/V μέσο Coaxial και μέσο HDMI(?),
3) παίζει τα αρχεία τα οποία λέει οτι παιζει,
4) έχει πρόβλημα θερμοκρασίας.

1) Με το default firmware υποστηρίζει μια χαρά τους ελληνικούς υπότιτλους εκτός από το "Ά". Απλά μην βάλεις τα τελευταία firmware που κυκλοφορούν.
2) Μέσω optical, όχι coaxial, όχι HDMI.
3) Ναι.
4) Όχι ιδιαίτερο, απλά δεν πρέπει να το "πνίξεις".

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

1) Με το default firmware υποστηρίζει μια χαρά τους ελληνικούς υπότιτλους εκτός από το "Ά". Απλά μην βάλεις τα τελευταία firmware που κυκλοφορούν.
2) Μέσω optical, όχι coaxial, όχι HDMI.
3) Ναι.
4) Όχι ιδιαίτερο, απλά δεν πρέπει να το "πνίξεις".

Για πιο λόγο δεν πρέπει να βάλω το τελευταίο firmware? Δεν υποτίθεται οτι το firmware διορθώνει bugs και μεσα σε αυτά ειναι και το πρόβλημα με το UTF κλπ?? Επίσης εαν και εφόσον δεν έχω οπτική στον ενισχυτή μου (δεν το θυμαμαι καθόλου!!) υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να "ακούσω" dts?? Με τα υπόλοιπα φορμά του ήχου τι γίνεται? Εννοώ πολυκάναλο ήχο 5.1 καναλίων ή και hd που υπάρχει σε αρχεία mkv. Ευχαριστώ.

Last edited: