Καλησπερα guys! Λοιπον, εγω ειχα την εκδοση 1.02.07 και ειπα να βαλω την patched εκδοση 1.01.02. Οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα τωρα, αλλα μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα που μου παρουσιαζε οταν ειχα τη "μαμισια" 1.01.02 παλιοτερα, κολλανε δηλαδη οι ταινιες στα 24Hz. Στα 60Hz δεν μου κολλανε παντως. Ξερει κανεις αν θα πατσαριστει η 1.02.07 και μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα 24, 50 και 60Hz και τι πρεπει να διαλεγουμε?
Σε αυτη την εκδοση (1.01.02) κολλανε σε αλλον οι ταινιες στα 24Hz??
Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας.
Ζεσταίνεται τρομερά... Και ζεσταίνει και τα USB sticks...
Ναι μια απαντηση θα βοηθουσε και εμενα εχω το "μαμα" firmware και δεν εχω ιδεα αν θα πρεπει να το αλλαξω και σε ποιο τελικα να παω ,δεν εχω προβλημα με υποτιτλους (μετατρεπω το αρχειο σε UTF-8 αντι ANSI και μια χαρα) ,επισης την αναλυση την εχω Auto ειναι λαθος ετσι?
Όρθιο... Παίζει ρόλο;
Kαλα αυτα τα πλαινα δεν ειναι ετσι ανοιχτα για να ψυχεται?Κι εγώ όρθιο το έχω, αλλά δεν θα έλεγα πως ζεσταίνεται πολύ. Εντάξει, δεν το λες και χλιαρό, αλλά δεν ζεματάει κιόλας. Το VHS, το DVD-Recorder και το LapTop μου ζεσταίνονται σαφώς αρκετά περισσότερο...
Kαλα αυτα τα πλαινα δεν ειναι ετσι ανοιχτα για να ψυχεται?
Εσυ δεν εχεις προβλημα διοτι πολυ απλα το συνδεσες με ενισχυτη που αποκωδικοποιει dts.Αν δεν ειχες ενισχυτη,δεν θα ειχες ηχο σε αρχεια με DTS audio.(δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα που διαβαζα με το DTS)
Μηπως θα μπορουσε καποιος να απαντησει στα ερωτηματα αυτου του post: http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=849320&postcount=1578 Θα του ημουν πραγματικα υποχρεος. ΕΥχαριστω.
1) υποστηρίζει πλέον ελληνικούς υπότιτλους,
2) υποστηρίζει DTS εαν και εφόσον υπάρχει ενισχυτής A/V μέσο Coaxial και μέσο HDMI(?),
3) παίζει τα αρχεία τα οποία λέει οτι παιζει,
4) έχει πρόβλημα θερμοκρασίας.
1) Με το default firmware υποστηρίζει μια χαρά τους ελληνικούς υπότιτλους εκτός από το "Ά". Απλά μην βάλεις τα τελευταία firmware που κυκλοφορούν.
2) Μέσω optical, όχι coaxial, όχι HDMI.
3) Ναι.
4) Όχι ιδιαίτερο, απλά δεν πρέπει να το "πνίξεις".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.