Western Digital TV HD Media Player

Παιδια γεια σας,πηρα σημερα και εγω το wd tv hd και εχω καποια απορια,βεβαια δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα αλλα τεσπα....το πηρα τσεκαρα το firmware και ειναι το 1.01.02 με τιν μικρη καθυστερηση των υποτιτλων με το οχι τονισμενο Α και το λαθος θ.....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε εμενα οταν η ταινια ειναι σε φουλ οθονη χωρις τις μπαρες πανω-κατω βλεπω κατι μικρες παυλιτσες μαυρες..τι ειναι αυτο παιδια και πως φτιαχνεται....επισης αν θελω να φτειαξω τους υποτιτλους
με το τονισμενο Α καθως και τιν σωστη εμφανιση τους στο συχρονισμο χωρις να αλαξω το 1.01.02 τι πρεπει να κανω>text2vosub η aviaddxsub; πρεπει να εχω το gr 1.01.02 η το μαμισιο?
plz help !!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ?

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly.
Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

* A few text strings were not translated properly over different UI languages

Σε καμμιά 20αριά αρχεία που το δοκίμασα, τυχαία διαλεγμένα HD/SD, οι ελληνικοί υπότιτλοι .srt φαίνονται να δουλεύουν κανονικά, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς φλασαρίσματα. Και με την επιλογή Greek (1253 windows) φαίνεται κανονικά και το Ά... :D

Δίνει την εντύπωση σαν να δουλεύει και ελαφρώς πιο γρήγορα η πλοήγηση στα μενού σε σχέση με την 1.01.02, αλλά αυτό μπορεί να είναι και ιδέα μου...

Περισσότερα εν καιρώ...

Επειδή θέλω να αγοράσω το WD, πωλείται με περασμένο το firmware για τους ελληινικούς υπότιτλους?

ΕΚΙ λογικά όταν θα το πάρεις θα έχει το παλιό firmware. Δεν είναι τπτ να περάσεις το καινούριο όμως... αν ανατρέξεις καμμια 10αριά σελίδες πίσω θα δεις πως γίνεται...

Μπορει να τους πηρε κατι μηνες να το φτιαξουνε αλλα τελικα τα κατεφεραν επιτελους!Δοκιμασα 3 ταινιες και οι υποτιτλοι δουλευουν αψεγαδιαστα.Φυσιολογικα θα βγει σε λιγο καιρο και το firmware το unofficial που μεγαλωνει τους υποτιτλους στηριγμενο παντα στην τελευταια εκδοση.

Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε Ι !!!!!!!!!
Αψογα, σε όλα !!! Απίστευτο και αναπάντεχο!! Ολα ΟΚ παιδιά . Νομίζω ότι άφοβα μπορούμε να πάμε στην 1.02.10 !!!.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δίνει την εντύπωση σαν να δουλεύει και ελαφρώς πιο γρήγορα η πλοήγηση στα μενού σε σχέση με την 1.01.02, αλλά αυτό μπορεί να είναι και ιδέα μου...

Όχι δεν είναι ιδέα σου.. Πάει ποιό γρήγορα με το νέο firmware :ernaehrung004:!!

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Όχι δεν είναι ιδέα σου.. Πάει ποιό γρήγορα με το νέο firmware :ernaehrung004:!!

Αφού δοκίμασα όλα τα προηγούμενα releases είχα τόσο καιρό την 1.01.02...Τώρα έχω την εντύπωση ότι η εικόνα είναι καλύτερη!! Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυτό? Η...κι εμένα η ιδέα μου είναι ?

επιτέλους ήρθε η ώρα να φύγουμε από το 1.01.02

Επίσης σήμερα θα κάνω ένα τεστάκι. Έχω το "HOME" σε 1920x1080 με DTS και σε AVCHD και σε mkv (από την ίδια πηγή, απείραχτο και στις 2 περιπτώσεις, κοινώς κλώνος).

Θα κάνω ένα Α/Β τεστ να δω τι διαφορές προκύπτουν ΚΑΙ σε ήχο αλλά ΚΑΙ σε εικόνα μεταξύ του WD που θα παίζει το Mkv και του Samsung P2500 που θα παίζει το AVCHD :)

οι διακοπες του ηχου DTS σε μερικα αρχεια mkv
αραγε διορθωθηκαν στην εκδοση 1.02.10?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αφού δοκίμασα όλα τα προηγούμενα releases είχα τόσο καιρό την 1.01.02...Τώρα έχω την εντύπωση ότι η εικόνα είναι καλύτερη!!
Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυτό? Η...κι εμένα η ιδέα μου είναι ?

Δεν είδα κάποια διαφορά στην εικόνα :rolleyes:!

Αρκετά διορθωμένο βρήκα και το "fast forward" :a0210:

οι διακοπες του ηχου DTS σε μερικα αρχεια mkv
αραγε διορθωθηκαν στην εκδοση 1.02.10?

Λοιπόν..λόγω ανυπομονησίας ..έφυγα για 2 ώρες από το γραφείο και έπαιξα όλων των ειδών τις αναλύσεις και τα format σε ήχο και εικόνα. Δεν παρατήρησα "σπάσιμο" στο DTS . Θα δείξει στην πορεία...Ποια ταινία σε mkv σου κάνει σπασίματα στον ήχο?

Λοιπόν..λόγω ανυπομονησίας ..έφυγα για 2 ώρες από το γραφείο και έπαιξα όλων των ειδών τις αναλύσεις και τα format σε ήχο και εικόνα. Δεν παρατήρησα "σπάσιμο" στο DTS . Θα δείξει στην πορεία...Ποια ταινία σε mkv σου κάνει σπασίματα στον ήχο?

Κανει και σε μενα διακοπες σε ορισμενα "μεγαλα " αρχεια το DTS πχ το EARTH αλλα κα σε 2- 3 ταινιες ακομα

Και μια χαζη ερωτηση αν σωσω το νεο firmware (μαζι με τα υπαρχοντα αρχεια -ταινιες-μουσικη) θα κανω δουλεια?
η πως αλλοιως θα το κανω
ευχαριστω