Western Digital TV HD Media Player

1) Ιποτιτλοι μια χαρα παιζουν εκει που πρεπει χωρις να βιαζονται!
2) Διορθωθηκε το Κεφαλαιο Α στις αρχες των προτασεων! Οχι ομως και το Θ!
3) Μεγεθος γραματοσειρων πλεων των 40 - 88!
4) Thumbnails ταινιων και αυτα μια χαρα!
>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!

Εμενα 40-88 μεγεθος δεν εχει με το official update ουτε προβλημα στον ηχο(που ειχα)!!
4 ταινιες που κοβοταν μια χαρα παιζουνε τωρα ουτε "τσικ".
Μαλλον το unofficial update του Πορτογαλου θα εκανες! Για τσεκαρετο...

.....>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!...

το προβλημα που αναφερεις αφορα τον ηχο DD ή τον DTS?????

ΔΕΝ κανει πλεον διακοπες ουτε με DD ουτε με DTS ,σε μενα τουλαχιστον

Αυτο το 44-80 στους υποτιτλους ,,,που το ειδατε ρε παιδια?

Το πρόβλημα με τις τελίτσες κάτω από τους υπότιτλους έχει διορθωθεί?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΔΕΝ κανει πλεον διακοπες ουτε με DD ουτε με DTS ,σε μενα τουλαχιστον

Αυτο το 44-80 στους υποτιτλους ,,,που το ειδατε ρε παιδια?

Στο patch του Πορτογάλου.

μια σκεψη για το patch του Πορτογαλου φιλου,
μηπως αυξανοντας το μεγεθος των υποτιτλων απο 60 που ηταν στην εκδοση 1.01.02 σε 80 στην 1.02.10,προκαλεσε τις διακοπες στον ηχο DD?
(ειχε αναφερθει οτι στην 1.01.02 δεν μπορουσε να μεγαλωσει τις υποτιτλους
πανω απο 60,δεν θυμαμαι ομως τον λογο)

Καλα τι κολλημα ειναι αυτο που εχετε με το μεγεθος των γραμματων???... ακου 88!!!!
Μαλλον οφθαλμιατρο χρειαζεστε οχι update... :D

>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!

Σοκ, σπασίματα στην εικόνα, ήχος out of sync σε AC3 με το 02.10 και encoding Greek 1253, γυρίζοντας στο Greek ISO φαίνεται να βελτιώνει τα σπασίματα αλλά παραμένει out of sync ο ήχος. Στο PC μια χαρά. Θα δοκιμάσω να βάλω αμέσως τώρα το 02 πάλι και θα σας πω.

Ισως εχει συζητηθει πιο πισω, αλλα που να ψαξω 173 σελιδες, πριν λιγο ανακαλυψα οτι βγαζει στην ψηφιακη εξοδο σημα απο flac αρχεια.

Και flac παιζει μια χαρα ,και οι υποτιτλοι μια χαρα στο 40 φαινονται ,και οπως εχω ξαναγραψει με HDMI στον AVR σας ολα πλην HD format ,με το τελευταιο Update χωρις πορτογαλλους ,ο ηχος DTS ΔΕΝ κανει διακοπες οπως εκανε στο δικο μου τουλαχιστον ,το μονο προβληματακι οταν επιλεγω στις ρυθμισεις αναλυση τρωω κατι πρασινες φλασιες ,και στην επιλογη γλωσσας English βγαζει off

Λοιπόν 10.01.02 vs 10.02.10:
outline εξωτερικών υποτίτλων (01.02)
Συγχρονισμος Υποτίτλων (02.10)
DTS ήχος (02.10)
AC3 ήχος (01.02) υπάρχουν τεράστια προβλήματα σε AC3 (DD) με συνέπειες και στην εικόνα, είναι σαν να κολλάει το chipακι στο decoding/playback

Επίσης η 02.10 έκλεινε κανονικά τον εξωτερικό σκληρό μου και είχε πιο γρήγορο interface interaction. Επίσης διάβαζε τα περιχόμενα του σκληρού πιο γρήγορα (σχεδόν στιγμιαία)

Τα υπόλοιπα δεν με ενδιέφεραν και δεν τα κοίταξα. Δυστυχώς λόγω της τραγικής κατάστασης με τον ήχο σε AC3-Dolby Digital γυρίζω σε 01.02

Ίσως ήταν η ιδέα μου αλλά η εικόνα μου φάνηκε καλύτερη (με λιγότερο grain) στο 02.10 αλλά μπορεί να ήταν και παιχνίδια του μυαλού.

Κρίμα. Αμα φτιαχτεί το Dolby Digital playback πάω άνετα σε 02.10 αλλά μέχρι τότε ...

Ισως εχει συζητηθει πιο πισω, αλλα που να ψαξω 173 σελιδες, πριν λιγο ανακαλυψα οτι βγαζει στην ψηφιακη εξοδο σημα απο flac αρχεια.
Tο downsampling που εκανε στα flac το διορθωσαν ομως.........:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Last edited:
Εκανα την κίνηση και αναβάθμισα.

Τώρα πια, τα 2 passport που έχω connected (1 anime, 1 movies) με mkv HD μπορώ να πω ότι είναι ευχαριστημένα.

Άψογη κίνηση και εικόνα, ακόμα και στο HOME που ήταν Full 1920x1080 24hz με DTS και Ελληνικούς υπότιτλους το WD συμπεριφέρθηκε μια χαρά !!

Kαι τα εξωφυλάκια της κάθε ταινίας στην οθόνη, πολύ ωραία πινελιά !!!

Τι άλλο να ζητήσω? Είμαι ένας χαρούμενος αγο ραστ ης που παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω από το μηχάνημα που αγόρασα.

Στο DTS δεν παρατήρησα διακοπές. Μάλλον διορθώθηκε (και να μην διορθώθηκε πάντα υπάρχει το cleaner)

.....>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!...

το προβλημα που αναφερεις αφορα τον ηχο DD ή τον DTS?????

Για ταινιες με ηχο DD αναφερομαι!

Εμενα 40-88 μεγεθος δεν εχει με το official update ουτε προβλημα στον ηχο(που ειχα)!!
4 ταινιες που κοβοταν μια χαρα παιζουνε τωρα ουτε "τσικ".
Μαλλον το unofficial update του Πορτογαλου θα εκανες! Για τσεκαρετο...

Και ποιο ειναι το official?:ears: