Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η WD δεν δίνει κανένα φράγκο για το licensing του DTS-MA , TrueHD στα specs της . Αφού το chipset της μπορεί να το στηρίξει .

Δεν εχει στοχο τους απαιτητικους.
Απλα θελει ενα μηχανακι της σε καθε σαλονι/τηλεοραση.Αυτο προυποθετει χαμηλη τιμη.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η WD δεν δίνει κανένα φράγκο για το licensing του DTS-MA , TrueHD στα specs της . Αφού το chipset της μπορεί να το στηρίξει .
Μα Νομιζω έχει είδη licenses για τα dts-hd & dts-ma καθότι αν δεν είχε δε θα μπορούσε να τα κάνει downmix σε stereo έτσι δεν είναι?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta release από εδώ γιατί μετά από μερικές μέρες δεν θα σας αφήνει να την κατεβάσετε από το επίσημο σαιτ της western digital.

το εχει δοκιμασει κανεις το ανεπισημο firmware...
ρωταω γιατι το επισημο δεν εχει το αρχειο με καταληξη pkg οπως το beta release που μας αναφερεις παραπανω.....-bye-

Αν εννοείς το αρχείο "S00custom-options" τότε άνοιξε το και διάβασε τι λέει μέσα.

Είναι κάτι σαν διακόπτες ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης κάποιων δυνατοτήτων που προσφέρει το νέο custom b-rad firmware.

Αν εννοείς το αρχείο "S00custom-options" τότε άνοιξε το και διάβασε τι λέει μέσα.

Είναι κάτι σαν διακόπτες ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης κάποιων δυνατοτήτων που προσφέρει το νέο custom b-rad firmware.

αυτο λεω:

wdtvlive_1.03.40_V.pkg

το αφηνουμε να τρεξει μαζι με τα υπολοιπα .fff, .bin, .ver?

αυτο λεω:

wdtvlive_1.03.40_V.pkg

το αφηνουμε να τρεξει μαζι με τα υπολοιπα .fff, .bin, .ver?
Οπως ειναι βαλτο,δεν εχει προβλημα,αλλα να ξερεις εχει μερικα προβληματακια,
γιατι ειναι prerelease.

Last edited:
Ναι ρε απλά τα βάζεις όλα σε ένα φλασακι και κάνεις την αναβάθμιση όπως σε όλα τα fw updates.

Καλησπέρα, το παρήγγειλα σήμερα και θα το έχω αύριο. Θέλω να ρωτήσω αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να κατεβάζω ταινίες χωρίς να είναι ο υπολογιστής ανοικτός...

Κάποια απάντηση για το θέμα του downloading torrents? Διαβάζω τις σελίδες αλλά είναι πολλές. Στην αρχή γράφεται ότι δεν γίνεται. Κάπου στη σελίδα 210 κάποιος πανηγυρίζει ότι δουλεύει τέλεια το bittorrent (που φαντάζομαι ότι είναι γι αυτήν τη δουλειά) αλλά πουθενά δεν βρίσκω τι πρέπει να κάνει κανείς γι αυτό. Κάποια βοήθεια????

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, ίσως λίγο χαζή....
Εάν συνδέσω το WD απευθείας μέσω δικτύου (ενσύρματα) με τον υπολογιστή μου (έναν iMac 27) θα έχω κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή, ιδίως HD αρχείων (π.χ. ένα mkv αρχείο) μιας και η μετάδοση μέσω δικτύου είναι πιο αργή από το USB;
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Ευχαριστώ

Εγω προσωπικά που το εχω συνδέσει στο οικιακό μου δίκτυο με 100mbps δεν εχω κανένα πρόβλημα ακόμα και με rip files αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!! δεν πρέπει να στέλνεις και άλλα πράγματα από το δίκτυο έτσι ειδικά αν βλέπεις rip files(m2ts) και όχι απλά 1080p mkv files.

Καλησπέρα παιδιά.
Έχει τύχει σε κάποιον από σαs,με ένα συγκεκριμένο έργο να κολλάει ο player;

Έβαλα να δώ το Triage (2009) και δεν άνοιγε η εικόνα.
Μόλιs πάταγα back,γιά να δοκιμάσω άλλη ταινία έκανε τα ίδια.
Έπρεπε να κάνω reboot γιά να έρθει στα ίσια του.Μπορεί και 2-3 reboot...
Αλλά μετά όλεs οι άλλεs ταινίεs-σειρέs που δοκίμασα ήταν εντάξει.
Τουλάχιστον καμιά δεκαριά που έβαλα...

Καμιά ιδέα;:grandpa:

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...
Δηλαδή μόνο για mkv αρχεία μάλλον δε θα έχω πρόβλημα.
Θέλω να το αγοράσω αυτές τις μέρες και μαζεύω πληροφορίες! :gossip:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλησπέρα παιδιά.
Έχει τύχει σε κάποιον από σαs,με ένα συγκεκριμένο έργο να κολλάει ο player;

Έβαλα να δώ το Triage (2009) και δεν άνοιγε η εικόνα.
Μόλιs πάταγα back,γιά να δοκιμάσω άλλη ταινία έκανε τα ίδια.
Έπρεπε να κάνω reboot γιά να έρθει στα ίσια του.Μπορεί και 2-3 reboot...
Αλλά μετά όλεs οι άλλεs ταινίεs-σειρέs που δοκίμασα ήταν εντάξει.
Τουλάχιστον καμιά δεκαριά που έβαλα...

Καμιά ιδέα;:grandpa:
Άμα διαβάζατε λίγο το τοπικ χωρίς με το παραμικρό να ποσταρατε θα βλέπατε και την αιτία και τη λυση σε αυτό το πρόβλημα αλλά όπως όλοι είναι μεγαλύτερη ευκολία να ποσταρεις αμέσως χωρίς να το ψάξεις λίγο πρώτα.

Ορίστε η αιτία:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1305512&postcount=2121

Ορίστε και η νεότερη λυση:
Βγήκε νέο prerelease 1.03.40 που διορθώνει και το πρόβλημα με τις νεες εκδόσεις του mkvtoolnix.

ορίστε και το revision history:
Version 1.03.40_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs
Version 1.03.39_V: Limited Public Beta
Resolved Issues:
• Resolved HDMI screen flicker issue
• Resolved playback issues related to mkvmerge.
• Improved thumbnail caching

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta release από εδώ γιατί μετά από μερικές μέρες δεν θα σας αφήνει να την κατεβάσετε από το επίσημο σαιτ της western digital.

Last edited: