Άμα διαβάζατε λίγο το τοπικ χωρίς με το παραμικρό να ποσταρατε θα βλέπατε και την αιτία και τη λυση σε αυτό το πρόβλημα αλλά όπως όλοι είναι μεγαλύτερη ευκολία να ποσταρεις αμέσως χωρίς να το ψάξεις λίγο πρώτα.
Ορίστε η αιτία:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1305512&postcount=2121
Ορίστε και η νεότερη λυση:
Για να ΜΗΝ έχετε προβλήματα με τα αρχεία βίντεο θα σας πρότεινα να κατεβάσετε την έκδοση 4.0.0 του προγράμματος mkvtoolnix που δεν είχε αυτό το πρόβλημα.
Μα δεν σου είπα να διαβάσεις ΟΛΟ το τοπικ από την αρχή αλλά αν δεν το ξέρεις/ξέρετε υπάρχει μια επιλογή που λέγεται "αναζήτηση" και το βάζεις να ψάξει σε κάποιο συγκεκρημενο τοπικ για συγκεκριμένα πράγματα και σου βγαζει τα σχετικά ποστ με αυτό το θέμα που το έβαλες να ψάξει επομένως αυτό που λες να διαβάσω 2100 και κάτι ποστ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ και ακυρο.
Και για ακόμα μια φορά ΔΕΝ διάβασες ούτε ολόκληρη την απάντηση μου γιατί αν τι διάβαζες τότε θα έβλεπες ότι υπάρχουν 2 λύσεις και όχι μια γι' αυτό ακριβώς λες τη 2 λυση "νεότερη λυση"
Η μια είναι να περάσεις την νέα prerelease firmware 1.03.40 και η άλλη είναι αυτή που λέω στο τέλος του λινκ "ορίστε η αιτία"
Επομένως κάλο είναι να μάθεις πρώτα να διαβάζεις προσεκτικά και μετά να απαντάς.
Λοιπόν κάτσε και κανε μια αναζήτηση το τοπικ και θα βρεις απάντηση στην ερώτηση σου γιατί την εχω είδη απαντήσει 2 φορές επομένως το μόνο που μένει είναι να ψάξεις να βρεις την απάντηση.
Τα λέω όλα σε πολύ παλιότερο ποστ μου που βαρέθηκες να ψάξεις απ' ότι φαντάζομαι. Εν ολιγης θελεις μασημένη τροφή.
Απλά στις νεότερες εκδόσεις mkvtoolnix επειδη έχει προσθέσει κάτι σαν επιλογή στον ήχο ο δημιουργός του προγράμματος πρέπει είτε να περάσεις το firmware 1.03.40 γιατί το fw που εχεις τώρα είναι βασισμένο στο 1.02.21 επίσημο fw είτε να περάσεις τις ταινίες που δεν παίζουν σωστά με το πρόγραμμα mkvtoolnix 4.0.0 που δεν έχει υπήρχε αυτή τη δυνατότητα.
Και μάθε να ψάχνεις λίγο μην τα θες όλα στο πιάτο χωρίς να κουραστείς καθόλου εσύ.
Εννοείτε ότι θα πετύχει λες να σου λέω να ψάξεις για τι λυση που εχω ποσταρει σε πολύ παλιότερο μου ποστ και τελικά να μην δουλεύει/ισχύει?
Αυτό θα ήτανε τρομερά ανεύθυνο από μέρους μου.
Να λέω σε κάποιον τη λυση στο πρόβλημα του χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει.
Αν δεν είμαι σίγουρος το λέω ότι νομίζω ότι αυτή είναι η λυση.
Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον με το remux της "προβληματικής" ταινίας με mkvtoolnix (3.3.0 - 4.0.0) μετά να έχει "σπασίματα" στον ήχο ?
σπασίματα εννοώ διακοπές millisecond ανά 15 - 20 sec ?
Απολύτως καμιά σχέση.
Δεν φτιάχνεις τις ταινίες στην παλιά έκδοση 4.0.0 γιατί έχει καμία σχέση με το πως κάνει την ταινία(Καθότι το πρόγραμμα ΔΕΝ κάνει καμιά συμπίεση στη ταινία απλά αφαιρεί ή πρόσθετη πληροφορίες στο αρχείο της ταινίας) απλά αφορά κάποια έξτρα δυνατότητα που έχουν οι εκδόσεις μετά την 4.0.0 του προγράμματος και κάνουν το wd tv live με παλιότερο fw του 1.03.40 να μην μπορεί να παιζει τις ταινίες.
Και δεν σου απαντάω σε άλλα σου ερωτήματα γιατί έως τώρα εκτός του ότι δεν εχεις καταλάβει χρηστό σε ότι σου εχω απαντήσει(Και αυτό φαίνεται από εκεί που λες ότι "η τελευταία έκδοση του προγράμματος δεν έχει σε όλες τις ταινίες το ίδιο αποτέλεσμα γι' αυτό προτιμούμε την έκδοση 4.0.0") ότι ρωτάς έχει είδη απαντηθεί σε αυτό το τοπικ παλιοτερα.
Όσο αφορά τα movie sheets ρώτα ότι θες εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61504
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.