Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ερώτηση:
γίνεται δηλαδή η μετατροπη του dts-ma σε pcm ώστε να περνάει κανονικά απο την hdmi όπως είχα πει πριν?Γιατί το wd υποστηρίζει pcm αλλά όχι dts-ma.

Επί του παρόντος, η μετατροπή του dts-ma σε πολυκάναλο PCM σε μία ματρόσκα ή σε ένα .m2ts είναι ακριβή και πολύπλοκη υπόθεση. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν το firmware του WDTV Live εξάγει σωστά τον ήχο από ματρόσκες ή .m2ts με πολυκάναλο PCM.

Αγορασα προχτές ενα Xtreamer EtrayZ και ειμαι ετοιμος να παρω και το WD Live. Φανταζομαι οτι το WD Live δεν εχει προβληματα να δει NAS συσκευές έτσι δεν είναι ;

Αγορασα προχτές ενα Xtreamer EtrayZ και ειμαι ετοιμος να παρω και το WD Live. Φανταζομαι οτι το WD Live δεν εχει προβληματα να δει NAS συσκευές έτσι δεν είναι ;

Oχι φίλε μου . Τις βλέπει μια χαρά.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν κάνω firmware update μέσω internet (σε 1.04.10) φτάνει στο 100% και λέει ότι απέτυχε η σύνδεση και τελικά δεν κάνει τίποτα; Συμβαίνει και σε άλλους;

Παιδια καλησπερα , επειδη ο γαμπρος μου πηρε ενα Usb Wifi της Level One
και συγκεκριμενα αυτο:

http://global.level1.com/product_d.php?id=757
Μηπως μπορει καποιος που το εχει (γιατι απο θετικη κριτικη συμφορουμιτη το πηραμε) να μας πει πως το συνδεουμε με απλα λογια επειδη δεν ειμαστε και οι Μαιτρ του ειδους?

Παιδία το νεο firmware εχει την δυνατοτήτα για το 23.967Hertz?αυτη την στιγμή ειμαι 2 γενίες πίσω σε firm και ειμαι ευχαριστημένος με το modε αυτό σε tv plasma 50s20.το 24hz θα ειναι το ιδιο καλό σε ομαλότητα κίνησης?

Παιδία το νεο firmware εχει την δυνατοτήτα για το 23.967Hertz?αυτη την στιγμή ειμαι 2 γενίες πίσω σε firm και ειμαι ευχαριστημένος με το modε αυτό σε tv plasma 50s20.το 24hz θα ειναι το ιδιο καλό σε ομαλότητα κίνησης?

Κανένα firm του Live δεν είχε πρόβλημα με αυτό
Σε 50g20 η κίνηση είναι φοβερή

Ξέρεις όμως αμα το εχει το συγκεκριμένο?

Τώρα που το είπες το είδα Αφαιρέσανε από τις επιλογές το 23.976 ?

Γιατί ?

Από εχθές τσεκάρω τα του ήχου και δεν το είχα πάρει χαμπάρι
Ολόκληρη ταινία είδα εχθές και δεν μου ξένισε κάτι Το αντίθετο
Στα 24p πάντως δεν βλέπω "σπασίματα" των 40'' σε γράμματα τέλος που έβαλα αλλά θέλει παραπάνω έλεγχο αυτό

Μετά τον αγώνα θα το δώ

το μεταφέρω απο άλλο post μήπως εδω βρώ κάποια λύση
παιδια καλημέρα.
παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μου έχετε δώσει αρκετες απαντήσεις στα προβλήματα μου χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτησω. μεχρι τώρα τουλαχιστον. εκανα αναβάθμιση μόλις προχτέσ στο Wd μου κ απο εκεί κ μετά μου ζητάει account κ password για να συνδεθώ στο τοπικό δίκτυο, κάτι που δεν μου το ζητούσ ε ποτέ μέχρι τώρα σε όσα updates και αν είχα κανει. αν έχει παρουσιαστεί σε κανενα το ίδιο πρόβλημα θα εκτιμούσα μια βοήθεια!!

παιδια καλημέρα.
παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μου έχετε δώσει αρκετες απαντήσεις στα προβλήματα μου χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτησω. μεχρι τώρα τουλαχιστον. εκανα αναβάθμιση μόλις προχτέσ στο Wd μου κ απο εκεί κ μετά μου ζητάει account κ password για να συνδεθώ στο τοπικό δίκτυο, κάτι που δεν μου το ζητούσ ε ποτέ μέχρι τώρα σε όσα updates και αν είχα κανει. αν έχει παρουσιαστεί σε κανενα το ίδιο πρόβλημα θα εκτιμούσα μια βοήθεια!!
Διάβασε 2441,2442 post

παιδια καλημέρα.

Restore defaults, clear login info in the network , auto login: "on" έχεις κάνει στα settings? (ακολούθησε την σειρά που σου είπα παραπάνω κάνε reboot κι αν δεν λύσεις το πρόβλημα τότε πάς στην λύση του sergiosk)

Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά το καινούριο firmware το... γονάτισε το μηχάνημα. Δεν έπαιζε mkv αρχεία, έκανε πολύ ώρα να συνδεθεί στο network shared υπολογιστή μου και έτρωγε κολλήματα το streaming.
Έκανα downgrade και ησύχασα.....

Σε εσενα γιατί σε εμένα πετάει το μηχάνημα με το νιο firmware.
Ρε παιδιά μήπως δεν το κάνατε σωστά?

Σε εσενα γιατί σε εμένα πετάει το μηχάνημα με το νιο firmware.
Ρε παιδιά μήπως δεν το κάνατε σωστά?

Μιλάς φαντάζομαι για το 1.04.010, έτσι δεν είναι; Τί να μην έκανα σωστά; Το βρήκε μέσω internet και το έκανε από μόνο του, δεν πείραξα τίποτα.
Μήπως έχεις καμιά άλλη ιδέα....;

Ευχαριστώ!

Μιλάς φαντάζομαι για το 1.04.010, έτσι δεν είναι; Τί να μην έκανα σωστά; Το βρήκε μέσω internet και το έκανε από μόνο του, δεν πείραξα τίποτα.
Μήπως έχεις καμιά άλλη ιδέα....;

Ευχαριστώ!

Restore defaults έκανες? ( θα σου συνιστούσα να κάνεις και το Media library , of ) Βγάλτο μετά από την πρίζα για 5" και ξαναβάλτο . Θα πετάει.

Last edited:
Λοιπόν δοκίμασα 3 m2ts και 2 mkv με True HD και άναψε το μπλέ λαμπάκι σε όλα

Σωστά το παρατήρησε ο OnlineN

Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει mkv ούτε sample δεν περνούσε

Καλά τέτοια νέα και τα κρύβουνε ?

@fits το Hub είναι ενα Live με εσωτερικό 2,5'' σκληρό και περισσότερες internet εφαρμογές

δοκιμασα κι εγω ταινια με ηχο true hd αλλα μπλε λαμπακι δεν αναβει....μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι; (συνδεση wdtv με hdmi σε denon 1910)...-bye-

Έχω την έκδοση b-rad. Για να αναβαθμίσω στην τελευταία επίσημη (όχι b-rad) πρέπει να κάνω κάτι ? Είναι καλύτερη ?