Γιατί δεν αγοράζεις ενα απο αυτά τα usb wifi που προτείνει η ίδια η wd.
Καλημερα και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Την εχω αυτη την λιστα αλλα ελεγα για κατι που εχετε ως κατοχοι δοκιμασει στην πραξη.
Ξερεις απο αυτα της λιστας ποιο ειναι το ποιο οικονομικο και απο που μπορω να το παρω?
Thanks προκαταβολικα!!!!
Αν και δεν εχω το συγκεκριμενο media player ( ψηνομαι ομως να το παρω ) εχω κοιταξει για το πιο οικονομικο usb wifi που ειναι στην λιστα με τα συμβατα usb και βρηκα ενα στο ebay.
Πιο συγκεκριμενα το D-Link DWA-140 , βγαινει γυρω στα 10-11 ευρω.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320546624891&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Οταν ερθει....θα σας πω εντυπωσεις!!!!!!!!
Thanks Ολους!!!!
Φιλε πηρα αυτο που προτεινες τελικα απο το E-Bay
Αφου ειναι στη λιστα της WD τοτε σιγουρα παιζει!
Οντως 10 Ευρω παιζει με τα μεταφορικα!
Οταν ερθει....θα σας πω εντυπωσεις!!!!!!!!
Thanks Ολους!!!!
Καλημερα.
Ποιο WiFi δοκιμασμενο προτεινετε για το WD TV Live?
Αυτο δηλαδη που χρειαζεται για να μπαινει στο You Tube κ.τ.λ
Αν εφικτο μεχρι 20-25 ευρω!
Ευχαριστω!
Καλησπερα.
Μολις χτες αγορασα κι εγω το συγκεκριμενο Media Player, στο οποιο περασα το τελευταιο original firmware.
Αν και προοριζεται για την κρεβατοκαμαρα μου ,προς το παρον το εχω βαλει στο δωματιο της κορης μου για να βλεπει Mickey κ.τ.λ. ωσπου να ερθει ενα αλλο πιο φτηνο που εχω παραγγειλει απο ebay ( για το παιδικο δωματιο).
Αν και δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου ( ειδα μια MKV ταινια - ΟΚ ) αντιμετωπιζω ενα προβληματακι.
Λοιπον , εχω περασει καποια παιδικα βιντεακια σ ενα στικακι 8 GB τα οποια παιζουν συνεχομενα.
Μετα απο καποια ωρα ( μιση ? - μια ? ) ακουγεται μονο ο ηχος απο τα βιντεακια και εμφανιζεται το screensaver με το λογοτυπο της WD στην οθονη ( και το παιδι γκρινιαζει !!! )
Υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο ωστε να μην βγαινει το screensaver ???
Ειδα μια ρυθμιση που ανεφερε κατι για screensaver την οποια την εβαλα στο never , αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Εχω την εξης απορια:
Εχω συνδεσει το WDTV Live με HDMI στην LG LH3000 full HD. Στις ρυθμισεις του WDTV εχω επιλεξει HDMI (auto) και αποτι καταλαβαινω αυτη η επιλογη εχει να κανει με οτι αναλυση ειναι το αρχειο/βιντεο, αυτη την αναλυση θα δινει μεσω HDMI στην TV. Ωστοσο ειτε ειναι στην αναμονη ειτε αναπαραγεται καποιο αρχειο dvix, mkv 720 ή 1080 η αναλυση που "φθανει" στην TV ειναι 720p 50hz (το βλεπω μεσω info bar της TV). Εαν αλλαξω την ρυθμισει σε κατι 1080x xxhz τοτε αυτο θα δειχνει και στην TV.
Κριμα που το WDTV δεν εχει μια πληρη info bar και να ανεφερε και την ακριβη αναλυση του αρχειου οπως κανει η πιο πανω TV γιατι πολλοι "ονομαζουν" τα αρχεια 720 και 1080 και ειναι στην πραγματικοτητα πχ 1920χ544 ή 1920χ1036
Πολύ καλά έκανες . Αυτή είναι η ρύθμιση (αν και .....είναι περίεργο αυτό που αναφέρεις. Κανονικά το screensaver δεν πρέπει να εμφανίζεται όταν πάιζει ο player....)
Κριμα που το WDTV δεν εχει μια πληρη info bar και να ανεφερε και την ακριβη αναλυση του αρχειου οπως κανει η πιο πανω TV γιατι πολλοι "ονομαζουν" τα αρχεια 720 και 1080 και ειναι στην πραγματικοτητα πχ 1920χ544 ή 1920χ1036
Καλησπερα.
Μολις χτες αγορασα κι εγω το συγκεκριμενο Media Player, στο οποιο περασα το τελευταιο original firmware.
Αν και προοριζεται για την κρεβατοκαμαρα μου ,προς το παρον το εχω βαλει στο δωματιο της κορης μου για να βλεπει Mickey κ.τ.λ. ωσπου να ερθει ενα αλλο πιο φτηνο που εχω παραγγειλει απο ebay ( για το παιδικο δωματιο).
Αν και δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου ( ειδα μια MKV ταινια - ΟΚ ) αντιμετωπιζω ενα προβληματακι.
Λοιπον , εχω περασει καποια παιδικα βιντεακια σ ενα στικακι 8 GB τα οποια παιζουν συνεχομενα.
Μετα απο καποια ωρα ( μιση ? - μια ? ) ακουγεται μονο ο ηχος απο τα βιντεακια και εμφανιζεται το screensaver με το λογοτυπο της WD στην οθονη ( και το παιδι γκρινιαζει !!! )
Υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο ωστε να μην βγαινει το screensaver ???
Ειδα μια ρυθμιση που ανεφερε κατι για screensaver την οποια την εβαλα στο never , αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Πρέπει να είναι bug του firmware.Δοκίμασε όταν βάλεις να παίξει το video να πατήσεις options απο το τηλεκοντρόλ και μετά να πας στο play και να το πατήσεις 1 η 2 φορές ώστε να παίζει συνέχεια το video ακόμα και αν τελειώσει.
Ετσι δεν θα παιζει συνεχεια ομως το ιδιο βιντεο ? Εγω θελω να παιζουν ολα με την σειρα.
Λοιπον , μολις τωρα τσεκαρα παλι και μετα απο κανενα 20λεπτο περιπου που ειχα βαλει το βιντεακι ,αυτο ειχε παει απο μονο του στην προηγουμενη οθονη ( αυτη που αναφερει τα περιεχομενα του USB αριστερα και δειχνει σε μικρο παραθυρο το βιντεο πανω δεξια )
Θα μου στριψει !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.