Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ας δοκιμάσουμε τώρα κάτι άλλο . Εάν πας στις ρυθμίσεις network του WDTV Live έχει : Share WDTV on your network = on , μετά Workgroup name = WORKGROUP (έτσι πρέπει ναναι by default από τα Windows εκτός κι αν τόχεις αλλάξει) , μετά , Auto login to network share = on και μετά κάνε κι ένα Clear login info for network share. Επανεκκίνησε PC και WDTV . Ισως έχεις θετικα αποτελέσματα......

αυτες οι ρυθμισεις ειναι ετσι οπως τις λες. τις ειδα χτες βραδυ. απλα δεν εκανα το clear login. θα το δοκιμασω και αυτο. και μετα φωναζω τους ghostbusters.xexe

Αγαπητοι φιλοι γεια σας,

Συντομα θα αποκτησω και εγω ενα Wd tv live.
Δεν εχω καταλαβει τι γινεται ακριβως με τον HD ηχο.

Απο οτι διαβασα δεν υποστηριζει Dolby TrueHD και DTS HD MA αλλα τα υποβαθμιζει σε Dolby digital και DTS, επομενως και παλι τα ακους σε 5.1 ηχοσυστημα. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν συνδεσω home cinema που υποστηριζει τις μορφες ηχου HD με optical με το WD, τοτε τα αρχεια θα παιξουν με τον κανονικο HD ηχο ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αγαπητοι φιλοι γεια σας,

Συντομα θα αποκτησω και εγω ενα Wd tv live.
Δεν εχω καταλαβει τι γινεται ακριβως με τον HD ηχο.

Απο οτι διαβασα δεν υποστηριζει Dolby TrueHD και DTS HD MA αλλα τα υποβαθμιζει σε Dolby digital και DTS, επομενως και παλι τα ακους σε 5.1 ηχοσυστημα. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν συνδεσω home cinema που υποστηριζει τις μορφες ηχου HD με optical με το WD, τοτε τα αρχεια θα παιξουν με τον κανονικο HD ηχο ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Η τελευταία έκδοση περνάει κανονικά true-hd αλλά όχι dts-ma.Αν συνδέσεις το wd με optical παραπάνω απο dts/dd δεν πρόκειται να πάρεις.Με hdmi θα πάρεις true-hd και απλό dts.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

αυτες οι ρυθμισεις ειναι ετσι οπως τις λες. τις ειδα χτες βραδυ. απλα δεν εκανα το clear login. θα το δοκιμασω και αυτο. και μετα φωναζω τους ghostbusters.xexe

Μήπως είναι τα γνωστά θέματα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζει το live με τα win7 και κατά καιρούς εμφανίζονται απροειδοποίητα στους χρήστες τους?

Τελικά υπάρχει τροπος να αλλάξουμε το μενου στα Ελληνικα?

Βεβαίως με το firmware του b-rad γίνεται να έχεις κανονικά Ελληνικά.Με το official όχι ακόμα.

Η τελευταία έκδοση περνάει κανονικά true-hd αλλά όχι dts-ma.Αν συνδέσεις το wd με optical παραπάνω απο dts/dd δεν πρόκειται να πάρεις.Με hdmi θα πάρεις true-hd και απλό dts.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μου ελυσες την απορια μου.

Μια αλλη ερωτηση: Γνωριζουμε εαν σε συκριση με το wd live hub, η ποιοτητα της εικονας ειναι η ιδια ?
Ή του live hub θεωρειται ανωτερη ?

Και τα δυο φορανε sigma .Δεν νομιζω να εχουν διαφορες.Σιγουρα οχι ευκολα ορατες , οποτε θεωρησε οτι εχουν την ιδια εικονα.

Και τα δυο φορανε sigma .Δεν νομιζω να εχουν διαφορες.Σιγουρα οχι ευκολα ορατες , οποτε θεωρησε οτι εχουν την ιδια εικονα.

Πολυ θετικο αυτο. Δεν χρειαζομαι τον αποθηκευτικο χωρο του hub, ουτε τις εξτρα δυνατοτητες. Εφοσον η εικονα ειναι εφαμιλλη μπορω πλεον ασφαλως να καταληξω στο live !

δεν μπορω να συνδεθω με internet μεσω ethernet καλωδιου.automatic δεν βρισκει συνδεση.manual βαζω
ip=192.168.1.1
subnet=255.255.0.0
gateway=192.168.1.1
dns-194.219.227.2
παλι τιποτα.ειμαι αθηνα+forthnet

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

δεν μπορω να συνδεθω με internet μεσω ethernet καλωδιου.automatic δεν βρισκει συνδεση.manual βαζω
ip=192.168.1.1
subnet=255.255.0.0
gateway=192.168.1.1
dns-194.219.227.2
παλι τιποτα.ειμαι αθηνα+forthnet

Δεν είναι δυνατό να βάζεις IP 192.168.1.1 στο WD TV Live, ίδια με αυτήν που έχεις στο gateway, δηλαδή το router σου. Κάθε συσκευή στο δίκτυο πρέπει να έχει άλλη IP, στο συγκεκριμένο subnet.
Δοκίμασε άλλη IP, πχ 192.168.1.100 (ελπίζω να μην χρησιμοποιείται κάπου στο δίκτυο σου).

Αλήθεια το DHCP είναι ενεργοποιημένο στο router σου, έτσι ώστε να αποδίδει IPs με το automatic?

B-rad & movie sheets

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του B-rad που δεν δημιουργεί θέμα με τα movie sheets :ears:;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Δεν είναι δυνατό να βάζεις IP 192.168.1.1 στο WD TV Live, ίδια με αυτήν που έχεις στο gateway, δηλαδή το router σου. Κάθε συσκευή στο δίκτυο πρέπει να έχει άλλη IP, στο συγκεκριμένο subnet.
Δοκίμασε άλλη IP, πχ 192.168.1.100 (ελπίζω να μην χρησιμοποιείται κάπου στο δίκτυο σου).

Αλήθεια το DHCP είναι ενεργοποιημένο στο router σου, έτσι ώστε να αποδίδει IPs με το automatic?
φιλε εισαι και ο πρωτος:SFGSFGSF:,απο το πρωι παλευα

Το TV live εχει επιλογες 1080p 24hz, 50hz, 60 hz.

τι πρεπει να επιλεγουμε οταν βλεπουμε ταινιες 23,976 ; 24 hz ή 60hz ;

Αντιστοιχα τι πρεπει να επιλεγουμε σε 25 fps ταινιες ;

1. 24Hz
2. 50Hz ;)

Το TV live εχει επιλογες 1080p 24hz, 50hz, 60 hz.

τι πρεπει να επιλεγουμε οταν βλεπουμε ταινιες 23,976 ; 24 hz ή 60hz ;

Αντιστοιχα τι πρεπει να επιλεγουμε σε 25 fps ταινιες ;

1080p 50hz είναι για 25fps (PAL TV refresh rate)
1080p 60hz είναι για 30fps (NTSC TV refresh rate, computer)

Για 23.976 fps πας στα 24hz.