Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όντως ο rider δεν κάνει λάθος dvd menu μια χαρά υποστηρίζει το wd tv live αρκεί το dvd να μετατραπη με καποιο πρόγραμμα όπως το imgburn σε iso αρχείο.
Δεν χρειαζεται να ειναι iso για να εχεις menu

Με τελευταία επίσημη δοκίμασα και δομή AUDIO_TS,VIDEO_TS
Παλιότερα δεν έπαιζε καν Δεν ρυθμίζεις κάτι
Συμφωνω.

Παιδιά ξέρει κανείς πώς παρακάμπτουμε την απαγόρευση παιξίματος μουσικών βίντεο στο youtube του live? Λύνεται με ανεπίσημο λογισμικό? (εάν δεν επιτρέπεται να απαντηθεί τέτοια ερώτηση σόρρυ - έστω και με πμ)
Και κάτι άσχετο. Ποιό ασύρματο στικάκι θα συνεργαστεί απρόσκοπτα με το live?

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απλά βγάζεις τη δίεση ρε φίλε τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Άλλωστε αν διάβαζες λίγο την αρχή του αρχείου s00custom-settings το λέει πεντακάθαρα στα αγγλικά πως ενεργοποιείς την κάθε εντολή.

Και φυσικά το εχω κάνει και δούλεψε μια χαρά αφού το έκανα σωστά.
Δεν εχω προβλημα επικοινωνιας -ρε φιλε- απλα το κανω ετσι οπως λες και τα μενου εξακολουθουν να ειναι κινεζικα.

Αν εχεις το τελευταιο του brad ματαια προσπαθεις για τα ελληνικα,βαλε το προηγουμενο.

Εμένα πάντως μια χαρά μου δουλεύουν τα ελληνικά στη τελευταία έκδοση του b-rad αλλά δεν μου δουλεύουν σωστά και τα εχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου έχει απαντήσει.

Να ο τρόπος για να δουλέψουν σωστά τα ελληνικά στη τελευταία έκδοση 0.4.5.3 του b-rad firmware
Λογικό να στα βγαζει κινέζικα αν δεν διαλέξεις και την επιλογή :

Code:
## Select one of the extra translations, that is not selectable from the language options
## Only possible to set ONE locale
## Choices:
## - Netherlands: nl
## - Greece: gr
## - Catalan: ca
## - Hungarian: hu
#config_tool -c LOCALE=nl
config_tool -c LOCALE=gr
#config_tool -c LOCALE=ca
#config_tool -c LOCALE=hu

## codepage packages (default cp437)
#config_tool -c CODEPAGE=cp1250
config_tool -c CODEPAGE=cp1251
#config_tool -c CODEPAGE=cp1255
#config_tool -c CODEPAGE=cp437
#config_tool -c CODEPAGE=cp737
#config_tool -c CODEPAGE=cp775
#config_tool -c CODEPAGE=cp850
#config_tool -c CODEPAGE=cp852
#config_tool -c CODEPAGE=cp855
#config_tool -c CODEPAGE=cp857
#config_tool -c CODEPAGE=cp860
#config_tool -c CODEPAGE=cp861
#config_tool -c CODEPAGE=cp862
#config_tool -c CODEPAGE=cp863
#config_tool -c CODEPAGE=cp864
#config_tool -c CODEPAGE=cp865
#config_tool -c CODEPAGE=cp866
#config_tool -c CODEPAGE=cp869
#config_tool -c CODEPAGE=cp874
#config_tool -c CODEPAGE=cp932
#config_tool -c CODEPAGE=cp936
#config_tool -c CODEPAGE=cp949
#config_tool -c CODEPAGE=cp950

Εγω πάλι εχω αυτό το πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του b-rad
Ρε παίδες έχετε κανένα πρόβλημα στη μεταφορά/αντιγραφή μεγάλων αρχείων με τις ανεπίσημες εκδόσεις b-rad firmware?

Γιατί εγώ ενώ με οποιαδηποτε επίσημη δουλεύουν όλα ρολόι με όλες τις ανεπίσημες όταν δοκιμάζω να αντιγράψω μεγάλα αρχεία στο δίσκο που εχω στο wd tv live μέσω δικτύου εκτός του ότι αργεί πολύ δεν ξεκινάει ποτέ η αντιγραφή του αρχείου με αποτέλεσμα να κολλάει το δίκτυο του wd tv live και να πρέπει να το βγάλω/βάλω στο ρεύμα για να δουλέψει σωστά ενώ με τα μικρά αρχεια δεν έχει πρόβλημα τα αντιγράφει μια χαρά.
Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Και αν ναι πως το έλυσε?

Last edited:
Τελος παντων για να μη γινομαι κουραστικος για αλλη μια φορα ετσι το κανω και δε γινεται τιποτα.οσο γι αυτο σου το προβλημα και μενα με το firmware b-rad δε μπορω να δω ταινιες απο το δικτυο γιατι πολυ απλα δε συνδεετε...

Μα ποτέ δεν είπα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΕΣ μέσω δικτύου αλλά ότι δεν μπορώ να αντιγράψω ταινίες και οτιδήποτε μεγάλο αρχείο μέσω δικτύου.
Διάβαζε λίγο καλύτερα ρε φίλε γιατί διαστρεβλώνεις ότι λέει ο άλλος και μπορεί να γίνει παρεξήγηση.

παιδια εχω παρει WESTERN DIGITAL WDBAAP0000NBK-EESN TV HD NETWORK MEDIA PLAYER LIVE και δεν μου διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους....με τους βγαζει αλαμπουρνεζικα....

πηγαινε στην γραμματοσειρα μεσα στο setup και επελεξε greek fonts w

πηγαινε στην γραμματοσειρα μεσα στο setup και επελεξε greek fonts w

δεν μπορω να βρω το greek fonts....
παω settings και μετα που?
στο video settings παντως δεν μου εχει καμια τετοια επιλογη.

παιδια ευχαριστω...
το ελυσα και αυτο το προβλημα....
τωρα εχω αλλο ενα δεν ηχο σε μερικες ταινιες...
μου βγαζει στην επιλογη του ηχου English DTS (digital)
το εχω συνδεσει με καλωδιο hdmi...
τα αρχεια της ταινιας ειναι mkv

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

παιδια ευχαριστω...
το ελυσα και αυτο το προβλημα....
τωρα εχω αλλο ενα δεν ηχο σε μερικες ταινιες...
μου βγαζει στην επιλογη του ηχου English DTS (digital)
το εχω συνδεσει με καλωδιο hdmi...
τα αρχεια της ταινιας ειναι mkv
settings--> audio/video--> audio output-->stereo

Παιδιά ξέρει κανείς πώς παρακάμπτουμε την απαγόρευση παιξίματος μουσικών βίντεο στο youtube του live? Λύνεται με ανεπίσημο λογισμικό? (εάν δεν επιτρέπεται να απαντηθεί τέτοια ερώτηση σόρρυ - έστω και με πμ)
Και κάτι άσχετο. Ποιό ασύρματο στικάκι θα συνεργαστεί απρόσκοπτα με το live?

Κανείς;;;

Κανείς;;;

Τι εννοεις ακριβως ? Tα video που εχουν κατεβει απο το yt εξαιτιας πνευματικων δικαιωματων η εχεις καποιο προβλημα γενικα στην αναπαραγωγη videos-αρνειται να στα παιξει το wd βγαζοντας καποιο μηνυμα ? Στο πρωτο οχι.

υπάρχουν και κάποια βίντεο στο ΥΤ που είναι κλειδωμένα συγκεκριμένα για τα media players, και δεν τα παίζει το live. Μήπως εννοεί αυτά ο φίλος...

υπάρχουν και κάποια βίντεο στο ΥΤ που είναι κλειδωμένα συγκεκριμένα για τα media players, και δεν τα παίζει το live. Μήπως εννοεί αυτά ο φίλος...

Α sorry δεν το γνωριζα .Δεν εχω πετυχει καποιο τετοιο (δεν το χρησιμοποιω και παραα πολυ το yt ) , ισως αυτο να οφειλεται στο costum firm του b-rad ?
Εχεις υποψη σου ποια-τι ακριβως ειναι αυτα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Α sorry δεν το γνωριζα .Δεν εχω πετυχει καποιο τετοιο (δεν το χρησιμοποιω και παραα πολυ το yt ) , ισως αυτο να οφειλεται στο costum firm του b-rad ?
Εχεις υποψη σου ποια ειναι αυτα ?

Ούτε εγώ το ήξερα, μέχρι που έπεσα σε 1-2 τέτοια... και μάλιστα ήταν παιδικά βιντεάκια του gummy bear που ήθελα να βάλω για τα πιτσιρίκια... Δοκίμασε αν θες τα cho co cacao... :drummer:

ισχυει αυτο

firmware?

Παιδια καλησπερα, ειμαι καινουργιος κάτοχος και γενικος νεος σε media player.
Εδω και λιγες μερες που τον έχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο εικονα και ταχύτητητες μενου και τηλεκοντρολ. :award:
Εχω βάλει την τελευταια επίσημη έκδοση firmware 1.04.17 (12/30/10).
Υπάρχει κάποια custom rom που να μην έχει πρόβλημα με ελληνικα και να υποστηρίζει wifi usb stick? :idea: Και γενικώς αν αξιζει να παω σε custom απροβληματιστα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το forum.
Γιώργος -bye-