Δε νομίζω να παίξει και ποτέ, Νίκο, θέμα δικαιωμάτων παίζει μάλλον...
Με flac 24/96 και 24/192, το δοκίμασες;![]()
Το δοκίμασα....τα παίζει . Παίρνω όμως PCM . και δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα κάνει downsampling ή όχι .......
Δε νομίζω να παίξει και ποτέ, Νίκο, θέμα δικαιωμάτων παίζει μάλλον...
Με flac 24/96 και 24/192, το δοκίμασες;![]()
Το δοκίμασα....τα παίζει . Παίρνω όμως PCM . και δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα κάνει downsampling ή όχι .......
Ενα πολύ ωραίο καινούριο για μουσική που βάλανε είναι το Tunein . Το καλύτερο ? Πιάνει όλους τους Ελληνικούς σταθμούς στην επιλογή "Local radio" και τους πάιζει άψογα.!!!
Pioneer έχεις κι εσύ, ε;
Ευχαριστώ πάντως...![]()
Ακριβώς. Εχω βάλει τον WD στην επιλογή digital Pass Through . και τον ενισχυτή στην θέση "Pure Direct" . Ωστε να πάιρνω ότι έχει να δώσει το αρχείο . .......PCM....αρά...το κάνει downsampling ε ?
Ευχαριστώ για την απάντηση!αυτό το τελευταίο που συζητούν τα παιδιά από πάνω, ΟΧΙ. Τα επίσημα τα βρίσκει και τα κατεβάζει μόνο του μέσω ιντερνετ. Τα beta μόνο με το χέρι...
ρε παιδια με τους ενισχυτες δωστε καμμια συμβουλη να παραγγειλω αυριο τουλαχιστον :bigcry:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056009494#post1056009494
αν εχετε ορεξη δλδ
Μάλλον ΔΕΝ τα διάβασες όλα τα ποστ και γι' αυτό κατάλαβες ΛΑΘΟΣ(Είναι αυτό που εννοώ εδώ και πόσα ποστ ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια) επειδη ίσως διάβασες ΜΟΝΟ τα ποστ των budda & lykman που όπως προείπαμε είχαν ΛΑΘΟΣ εντύπωση περί ποιο firmware λέγεται επίσημο.Ευχαριστώ για την απάντηση!
Ανεπίσημα, beta κατάλαβα τι ήθελε να πει ο φίλος.
Μάλλον ΔΕΝ τα διάβασες όλα τα ποστ και γι' αυτό κατάλαβες ΛΑΘΟΣ(Είναι αυτό που εννοώ εδώ και πόσα ποστ ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια) επειδη ίσως διάβασες ΜΟΝΟ τα ποστ των budda & lykman που όπως προείπαμε είχαν ΛΑΘΟΣ εντύπωση περί ποιο firmware λέγεται επίσημο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ BETA ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗ BETA το τελευταίο 1.04.22 firmware το λόγο τον εξηγώ σε προηγούμενα μου ποστ.
Ρε πάτε καλά? Θα μας μάθετε και ελληνικά τώρα?
Το ότι το βγαζει η ίδια η western digital σημαίνει ότι το firmware ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ αλλά όχι τελικό.
Ξεμπερδέψτε τι σημαίνει επίσημο, τι beta και τη custom firmware στο μυαλό σας γιατί τα έχετε κάνει ολίγον τι από σαλάτα.
Το ότι κάτι δεν είναι τελικό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ.
Επίσημο είναι κάτι όταν το βγαζει η εταιρία που έχει βγάλει και το μηχάνημα στην προκειμένη περίπτωση η western digital.
Beta είναι κάτι ΜΗ ΤΕΛΙΚΟ αλλά υπό δοκιμή ΟΧΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ.
και
Custom firmware είναι τροποποιημένο firmware από τρίτους δημιουργούς κοινώς μη επίσημο.
Τώρα πιστεύω καταλάβατε τι διαφορά της κάθε έκδοσης αν όχι για ανατρέξτε στα ελληνικά λεξικά να δείτε τι σημαίνει η κάθε λέξη.
ΟΧΙ πάλι κάνεις ΜΕΓΑ λάθος.
Επίσημο είναι το κάθε firmware(Ολοκληρωμένο ή beta(Δοκιμαστική έκδοση αλλιώς)) που βγαζει η εταιρία που έβγαλε το μηχάνημα ανεπίσημο είναι το firmware που βγαζει κάποιος τρίτος ΕΚΤΟΣ της εταιρίας.
Διάβασε και κανένα Ελληνικό λεξικό και θα καταλάβεις τι είναι τι γιατί όχι μόνο τα εχεις σαλάτα στο μυαλό σου αλλά πληροφορείς και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ το κόσμο που δεν ξέρει.
Και το ότι εχω δίκιο φαίνεται γιατί συμφωνεί μαζί μου ο onlinen που σαφώς ξέρει πολύ περισσότερα από εσενα και από εμένα στο τοπικ αυτό.
Τώρα όλα τα άλλα που λες τα ακούω απλά βερεσέ.
Ορίστε και ένας ποιο σαφής ορισμός τι είναι τι:
καλησπέρα παιδια,μια ερώτηση με το νεο beta firm στο Tunein σας παίζει ολους τους σταθμούς? εμενα πχ σε μερικούς οπως στον ερα κοσμος 936 μου γράφει το γνωστό οτι δεν αναπαράγει αυτο τον τυπο αρχείου και να ανατρέξω στο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ για να δω τα συμβατά αρχεία... κουφό ε??? μονο απο το ρεύμα δεν το έβγαλα να δω αν στρώσει..ας δοκιμάσει και κανεις σας αν συμβαίνει το ιδιο!
Ωραία αφού τελείωσε όλη αυτη η ανούσια παρένθεση,το παραπάνω το εχει δοκιμάσει κανείς?
Το δοκίμασα κι εγώ. Το λινκ της Era kosmos Δεν δουλεύει . ......
προφανώς θα θελει δουλειά ακόμα το firm,το πρώτο βημα έγινε βέβαια και ειναι ευχάριστο αυτο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.