Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ρε παιδιά συγνώμη, όταν κομπλάρει το live με τα shares των 7 δεν καταλαβαίνει από οδηγούς... και στην τελική αν είναι να γυρίσει κάποιος τα windows ανάποδα και να κάνει ακριβώς ότι θέλει το live (όταν κανένα άλλο ΜΡ ή πισί του δικτύου δεν έχει πρόβλημα με το δίκτυο πλην του live), τι νόημα έχει? Το live θα έπρεπε να μην είναι τόσο δυσκοίλιο στο συγκεκριμένο θέμα...

(υγ. ο φίλος έχει vista και wifi, άρα παίζει να είναι και κάτι άλλο... ο "πόνος" μου παραμένει όμως...)

Lykman είσαι σίγουρος ότι εχεις κάνει τις ΒΑΣΙΚΕΣ ρυθμίσεις των win7 σωστά?
Όχι όλες αυτές που λέει το βίντεο αλλά τις βασικές τουλάχιστον.

Αν ναι τότε λογικά θα σου δουλεύει κανονικά εγώ π.χ. ΔΕΝ εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που λέει το βίντεο και μια χαρά μου δουλεύει το wd tv live με όλες τις επίσημες εκδόσεις firmware.

Οπότε μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εσύ στραβά αρμενίζεις???

Αν ανατρέξεις σε πολύ παλιοτερα ποστ μου νομίζω εχω ανεβάσει φωτογραφίες με τις δίκες μου βασικές ρυθμίσεις των win7 64bit για του κοινόχρηστους φακέλους κ.τ.λ.

Και ισχυει ότι στο κάθε φάκελο πρέπει να τον κάνετε κοινόχρηστο για "everyone" και όχι μόνο για έναν user.

Last edited:
Καλά θα ήτανε να πρόσθετε και ελληνικό μενού η wd αλλά χλωμό το κόβω.

Αν κάποιος θέλει ελληνικό μενού μόνο με την b-rad firmware μπορεί να το έχει προς το παρόν.

μα μόνο με το live εχω θεματα... εχουν περάσει περίπου 15 δικτυακές συσκευές (υπολογιστές και ΜΡ) που πάντα κάτι τραβούσαν από το συγκεκριμένο πισάκι... Και το live δεν είχε πάντα: ξημέρωσε μια μέρα και αποφάσισε ότι "τέλος"... είχα κάνει το registry hack και μόνο έτσι το ξανάδε... everyone ναι είχα βάλει...

αν έχεις κάπως εύκολα τα λινκ θα τα ξαναδώ... αλλά όπως είπα δεν νομίζω

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλά θα ήτανε να πρόσθετε και ελληνικό μενού η wd αλλά χλωμό το κόβω.

Αν κάποιος θέλει ελληνικό μενού μόνο με την b-rad firmware μπορεί να το έχει προς το παρόν.

Είχα στείλει email στην WD για να αναλάβω τη μετάφραση του μενού (μιας κι έχω κάνει ήδη του b-rad) και μου απάντησαν ότι η ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Άφησαν όμως ένα παραθυράκι για το μέλλον. Εγγύς ή απώτερο θα σε γελάσω.

Νέο επίσημο firmware παίδες.

Δεν αλλάξανε και τίποτα ιδιαίτερο αλλά το ότι προσπαθούν κάτι λέει.

Το πέρασα που να μην το περνούσα και πλέον ο προβολέας κλειδώνει σε 720 αντί 1080 που κλείδωνε πριν .

Προς ενημέρωσή σας , ξαναγύρισα στο 1.04.22 και πλέον κλείδωσε στα 1920 Χ 1080p όπως και πριν , άρα υπάρχει θέμα με το νέο firmware .

αν ανοίξεις πρώτα το wd και μετά την τηλεόραση κλειδώνει στα 720...αν ανοίξεις πρώτα την τηλεόραση κ μετά το wd κλειδώνει στα 1080, τουλάχιστον το δικό μου αυτό κάνει!

Γιατί δεν βάζετε καρφωτή την 1080 και όχι στο auto ρε παιδιά?

Γιατί δυσκολεύεται τη ζωή σας.

Γιατί δεν βάζετε καρφωτή την 1080 και όχι στο auto ρε παιδιά?

Γιατί δυσκολεύεται τη ζωή σας.

Καρφωτή πάντα διότι στο auto με τον acer h7530d κλειδώνει στα 720 μόνο , με την 1.04.31 και καρφωτά στα 1080 έχανε το σήμα και μου έδειχνε και μια πράσινη γραμμή κάθετη στα αριστερά , μόλις γύρισα στο 1.04.22 και κάρφωσα τα 1080 , όλα οκ όπως και πριν την αναβάθμιση .

δηλαδη?.... ρωταω γιατι εχει για downloading στο site
εαν κανω εγκατασταση των αρχειων...τι θα γινει?

http://el.wikipedia.org/wiki/GNU_General_Public_License

Με λίγα λόγια είναι ο ανοικτός κώδικας linux για όσους θέλουν κ γνωρίζουν να "παίξουν" μαζί του.
Δεν είναι για φόρτωμα !:grandpa:

H 1.4.31 ενώ δούλεψε χτες, σήμερα δεν συγχρονίζει η HDMI σε καμία ανάλυση, ούτε στην LG LR42LE, ούτε στην 46Β653, ούτε στον Epson TW700. Δοκίμασα και 2-3 διαφορετικά καλώδια για σιγουριά, αλλά στάνταρ είναι το WD, PC και Edision Mini 2in1 παίζουν άψογα.

Έχει κανείς link για το 1.4.22 για να το ρίξω? Δεν το έχω κρατημένο...