Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγώ που έστειλα πέρυσι το 1 στο Πλαίσιο και μετά από λίγες μέρες παρέλαβα το live (αφού δεν επισκευάζονταν και δεν υπήρχε πλέον στα ράφια) χωρίς ούτε 1 λεπτό να μην το πω ούτε εδώ δηλαδή ?:award:

Παιδιά λίγη βοήθεια μόλις πήρα το wd live
1. Έχει FW το 17 και θέλω να πάω στο 22 και όχι στο 31 αφού όπως είδα λέτε είναι καλύτερο, πώς θα το βρώ?
2. Υπότιτλους μου βγάζει ακαταλαβίστικα, πώς τα κάνω ελληνικά?
3. Με hdmi θα έχω καλύτερη εικόνα από ότι με component?
Ευχαριστώ. Σίγουρα κάπου τα έχετε ξαναπεί αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο για να τα βρω.

1. Έχει FW το 17 και θέλω να πάω στο 22 και όχι στο 31 αφού όπως είδα λέτε είναι καλύτερο, πώς θα το βρώ?

Να λινκ για την 1.04.22 αλλά κοίταξε λίγο το καλώδιο γιατί παίζει να μην είναι οκ.
http://www.wdc.com/wdtvlive_limitedpublicbetarelease/

Ψάξτε λίγο βρε παιδιά , μόνο τρεις σελίδες πίσω ήτανε .

Παιδιά λίγη βοήθεια μόλις πήρα το wd live
2. Υπότιτλους μου βγάζει ακαταλαβίστικα, πώς τα κάνω ελληνικά?
3. Με hdmi θα έχω καλύτερη εικόνα από ότι με component?
Ευχαριστώ. Σίγουρα κάπου τα έχετε ξαναπεί αλλά το thread είναι πολύ μεγάλο για να τα βρω.

1. Απαντήθηκε παραπάνω.
2. System settings, Additional encoding support: Greek (Windows-1253)
3. Κατά την άποψή μου σε 720p ταινίες το component, αλλά κρίνεις ανάλογα με τις εισόδους της/του TV/AV Receiver. Αν έχεις AV receiver, ο συνδιασμός component/optical audio δεν μεταφέρει 7.1 ήχο (εγώ δεν νομίζω να έχω τετοια ταινία πάντως).

μπορει κάποιος να μου πει σε ποιο ποστ εχει αναφερθει για τις εντολές για την αλλαγή γλώσσας σε ελληνικά, να είναι standby ο σκληρός οταν είναι κλειστό πως μεταφέρουμε το αρχείο στο wd και οτι άλλο για την b-rad?

δηλ, οι εντολές που θα δωθούν στο txtfile θα είναι μόνο απο off σε on και κατόπιν μεταφορά του στο wd μέσω σκληρού?

εχω βαλει το firmware του b-rad 1.03.49 version:0.4.5.3 και θελω να παω στη μανισια την 1.04.22_V και δε μπορω να το αναβαθμισω τι κανω λαθος?
σορυ το βρηκα δεν εκανα επανεκινηση.σορυ και παλι..

Last edited:
Άλλαξε το περιεχόμενο του αρχείου "wdtvlive.ver"

Από:
VERSION='1.04.22_V'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

σε:
VERSION='1.05.22_V'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

Εν ολίγης να έχει μεγαλύτερη έκδοση από αυτή που έχει τώρα το wd tv live σου.

καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά
αν εξαιρέσουμε:
το live365 που δεν παίζει τους περισσότερους ελληνικούς σταθμούς, δεδομένου ότι έχω φορτωμένο το firmware του brad,
και το tunein του επίσημου firmware,
υπάρχει άλλος τρόπος με κάποιο plugin για internet radio?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ξαφνικά χτες το Live δεν μου δίνει εικόνα από το Hdmi,δοκίμασα από composite δείχνει κανονικά.

Μήπως είναι το θέμα με το χαλαρό HDMI βύσμα του Live? Δοκίμασε με άλλο καλώδιο πριν το θεωρήσεις dead.

Όχι δεν είναι από το HDMI,μέχρι χτες έπαιζε με το ίδιο HDMI μια χαρά.
Δοκίμασα το HDMI στο XTreamer έπαιζε μια χαρά.

Το eshop ,από που το πήρα, ήταν στο δρόμο μου σήμερα ,σταμάτησα και τους ρώτησα.
Είδαν ότι είμαι εντός εγγύησης,οπότε θα το πάω να το δουν.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ξαφνικά χτες το Live δεν μου δίνει εικόνα από το Hdmi,δοκίμασα από composite δείχνει κανονικά.

Διάβασε από το μήνυμα 3239 και μετά, μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Το έστειλα γερμανία γιατί το Eshop δεν έχει ίδιο να μου δώσει και θα μου έδινε πιστωτικό που δεν το ήθελα. Τα παιδιά είπανε ότι μπορείς να το πας Μακεδονικά Περιφερειακά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Διάβασε από το μήνυμα 3239 και μετά, μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Το έστειλα γερμανία γιατί το Eshop δεν έχει ίδιο να μου δώσει και θα μου έδινε πιστωτικό που δεν το ήθελα. Τα παιδιά είπανε ότι μπορείς να το πας Μακεδονικά Περιφερειακά...
Να δω τι θα μου πουν και εμένα.

Μου στείλαν mail ότι το παρέλαβε η γερμανία. Επίσης έγραφε ότι αν δεν έχει ίδιο λόγω λήξης παραγωγής, θα στείλουν αντίστοιχο ή καλύτερο. Λέτε να κονομήσω κάνα Hub?