Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

dts Master Audio δεν περνάει από οπτική. dts απλό, φυσικά και θα έχεις, είτε από οπτική, είτε από HDMI...

Το μηχανάκι όταν συνδέεται στο ρεύμα, ανάβει κατευθείαν χωρίς να πατήσω εγώ το power. Αυτό είναι λογικό; Έτσι πρέπει;
Είναι όμως πρόβλημα νομίζω, καθώς μετά από διακοπή ρεύματος ανάβει μόνο του... κι αν ας πούμε λείπεις (όπως εγώ το ΣΚ..) τότε θα μένει ανοιχτό μέρες...

Φυσιολογικό είναι...

Αν είναι να λείψεις μέρες, καλύτερα βγάζε το από την πρίζα...

Το μηχανάκι όταν συνδέεται στο ρεύμα, ανάβει κατευθείαν χωρίς να πατήσω εγώ το power. Αυτό είναι λογικό; Έτσι πρέπει;
Είναι όμως πρόβλημα νομίζω, καθώς μετά από διακοπή ρεύματος ανάβει μόνο του... κι αν ας πούμε λείπεις (όπως εγώ το ΣΚ..) τότε θα μένει ανοιχτό μέρες...

Αν ήταν ανάποδα, δηλαδή με το που έπαιρνε ρεύμα άναβε και μετά μόνο του πήγαινε σε soft off, πάλι θα υπήρχαν κάποιοι που θα παραπονιόντουσαν, και θα είχαν και αυτοί δίκιο, γιατί θα αργούσε να ξανανοίξει και θα τους καθυστερούσε να δούνε την ταινία τους. Και ο χρόνος αυτός συνολικά (ήρθε το ρεύμα, soft off, soft on) με θσβ δίσκο συνδεδεμένο επάνω, είναι της τάξης των 3 και βάλε λεπτών.

Λύσεις υπάρχουν, από το τσάμπα, να κλείνεις το πολύπριζο σου όταν φεύγεις ή όταν κόβεται το ρεύμα (προφυλάσεις και τα τροφοδοτικά των συσκευών έτσι), έως το UPS και μάλιστα μεγάλο, που δεν θα σβήνει τίποτα, και θα έχεις και μεγαλύτερη προφύλαξη.

Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, έχει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για επίλυση. Στο κάτω κάτω υπάρχουν συσκευές πολύ μεγαλύτερης αξίας που έχουν την ίδια συμπεριφορά (το παλιό μου πολυκέφαλο SONY VHS).

Τρίχα τριχιά..;; Απλή κουβέντα κάνουμε... :cool:

Προφανώς και η λύση είναι βγάλσιμο απ' την πρίζα!!

Στα τελευταια firmware παίδες πλέον το μηχάνημα με το που πατήσετε το power off κλείνει κανονικά το μηχάνημα και ΔΕΝ μπαίνει σε standby mode όπως μεχρι πρότινος.

Για εμένα προσωπικά αυτό είναι σωστότερο.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Στα τελευταια firmware παίδες πλέον το μηχάνημα με το που πατήσετε το power off κλείνει κανονικά το μηχάνημα και ΔΕΝ μπαίνει σε standby mode όπως μεχρι πρότινος.

Αυτό γίνεται μόνο με το επίσημο firmware;

Με το ανεπίσημο δεν γίνεται;

το σωστότερο είναι να μπορείς να επιλέξεις τι θέλεις να κάνεις με το κουμπί off...

Καλησπερα!ψαχνω ενα ποστ!που το εξαφανισατε ρε παιδια?Ειναι αυτο που λεει πωσ να σου βγαζει διαφορετiκα στην εμφανιση τισ ταινιες το wd tv live με φωτο των ταινιων.Tο ειχαν και με κοκκινα !!ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω!!thanks-bye-

Πάει και το δεύτερο Live που πήρα από αντικατάσταση .
Μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα με το πρώτο ,δεν έχω εικόνα από hdmi.

Καλησπερα!ψαχνω ενα ποστ!που το εξαφανισατε ρε παιδια?Ειναι αυτο που λεει πωσ να σου βγαζει διαφορετiκα στην εμφανιση τισ ταινιες το wd tv live με φωτο των ταινιων.Tο ειχαν και με κοκκινα !!ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω!!thanks-bye-

Eδώ είσαι:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=61504

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο Western Digital WD TV Live να παίξει υπότιτλους από VOV αρχεία (DVDRip) και επίσης γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους USB3.0 της ίδιας εταιρείας (ή άλλης)?

Υπάρχει άλλος Media Player που να τα κάνει αυτά (με ενδιαφέρει κυρίως η συμβατότητα με
USB3.0 - το οποίο βολεύει απίστευτα με τις ταχύτητες αντιγραφής που προσφέρει:coool:)?

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο Western Digital WD TV Live να παίξει υπότιτλους από VOV αρχεία (DVDRip) και επίσης γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους USB3.0 της ίδιας εταιρείας (ή άλλης)?

Υπάρχει άλλος Media Player που να τα κάνει αυτά (με ενδιαφέρει κυρίως η συμβατότητα με
USB3.0 - το οποίο βολεύει απίστευτα με τις ταχύτητες αντιγραφής που προσφέρει:coool:)?
νομίζω η ταχύτητα πρέπει περισσότερο να σε ενδιαφέρει για τη μεταφορά από τον υπολογιστή στον σκληρό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

νομίζω η ταχύτητα πρέπει περισσότερο να σε ενδιαφέρει για τη μεταφορά από τον υπολογιστή στον σκληρό.

Καλώς ή κακώς, φίλε μου, αυτή την στιγμή έχω σχεδόν 3 Tera δεδομένα σε USB3.0 και θα προτιμούσα να μην τα πειράξω, αν γίνεται...

Να διευκρινίσω κάτι σε περίπτωση που δεν έγινα αντιληπτός:

Με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω σε Media Player ταινίες (φωτό, μουσική κτλ.) που έχω αποθηκευμένα σε ένα Western Digital My Book Essential 3TB USB 3.0-bye-

To live δεν εχει usb 3.0 αλλα ειναι συμβατο με αυτο.Εγω του εχω βαλει πανω ενα wd passport 500 usb 3 και δουλευει μια χαρα.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

To live δεν εχει usb 3.0 αλλα ειναι συμβατο με αυτο.

Αυτό με ενδιαφέρει! (Το ξέρω ότι δεν έχει USB3.0)

Εγω του εχω βαλει πανω ενα wd passport 500 usb 3 και δουλευει μια χαρα.

Καλά νέα! Λογικά θα δουλεύει και με το USB3.0 του My Book Essential!