Το μηχανάκι όταν συνδέεται στο ρεύμα, ανάβει κατευθείαν χωρίς να πατήσω εγώ το power. Αυτό είναι λογικό; Έτσι πρέπει;
Είναι όμως πρόβλημα νομίζω, καθώς μετά από διακοπή ρεύματος ανάβει μόνο του... κι αν ας πούμε λείπεις (όπως εγώ το ΣΚ..) τότε θα μένει ανοιχτό μέρες...
Στα τελευταια firmware παίδες πλέον το μηχάνημα με το που πατήσετε το power off κλείνει κανονικά το μηχάνημα και ΔΕΝ μπαίνει σε standby mode όπως μεχρι πρότινος.
Για εμένα προσωπικά αυτό είναι σωστότερο.
το σωστότερο είναι να μπορείς να επιλέξεις τι θέλεις να κάνεις με το κουμπί off...Στα τελευταια firmware παίδες πλέον το μηχάνημα με το που πατήσετε το power off κλείνει κανονικά το μηχάνημα και ΔΕΝ μπαίνει σε standby mode όπως μεχρι πρότινος.
Για εμένα προσωπικά αυτό είναι σωστότερο.
Μονο true HD ηχο περναει....:music-smiley-005:Ουτε με coax/οπτικη?
Καλησπερα!ψαχνω ενα ποστ!που το εξαφανισατε ρε παιδια?Ειναι αυτο που λεει πωσ να σου βγαζει διαφορετiκα στην εμφανιση τισ ταινιες το wd tv live με φωτο των ταινιων.Tο ειχαν και με κοκκινα !!ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω!!thanks![]()
Το live δεν υποστηριζει usb 3.0.
νομίζω η ταχύτητα πρέπει περισσότερο να σε ενδιαφέρει για τη μεταφορά από τον υπολογιστή στον σκληρό.Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ο Western Digital WD TV Live να παίξει υπότιτλους από VOV αρχεία (DVDRip) και επίσης γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους USB3.0 της ίδιας εταιρείας (ή άλλης)?
Υπάρχει άλλος Media Player που να τα κάνει αυτά (με ενδιαφέρει κυρίως η συμβατότητα με USB3.0 - το οποίο βολεύει απίστευτα με τις ταχύτητες αντιγραφής που προσφέρει:coool?
νομίζω η ταχύτητα πρέπει περισσότερο να σε ενδιαφέρει για τη μεταφορά από τον υπολογιστή στον σκληρό.
To live δεν εχει usb 3.0 αλλα ειναι συμβατο με αυτο.
Εγω του εχω βαλει πανω ενα wd passport 500 usb 3 και δουλευει μια χαρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.