Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πάντως τους pgs υπότιτλους που είναι απο ατόφιο blu-ray δεν τους δείχνει με κανένα firmware.Μικρό το κακό γιατί υπάρχουν παντού srt..

Ενσωματωμενους ? Δεν τους δειχνει ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ενσωματωμενους ? Δεν τους δειχνει ?

Ενσωματομένους τους δείχνει κανονικά.Pgs υπότιτλοι απο full BR δεν διαβάζει μόνο.Τα προβληματάκια είναι ότι εξαφανίζονται και πάλι οι subs όταν πας να επιλέξεις η ο ήχος όπως και στο official.

Επίσης όταν πας να μετακινήσεις τους υπότιτλους πάνω κάτω ή να τους συγχρονίσεις κάθε λίγο κολλάνε και πρέπει να ξανα πατήσεις το κουμπί.Μετά πάλι το ίδιο.

Νομιζω τους pgs υπότιτλους τους αναγνωρίζει ούτω σι άλλως ΜΟΝΟ αν είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο m2ts ή mkv

Νομιζω τους pgs υπότιτλους τους αναγνωρίζει ούτω σι άλλως ΜΟΝΟ αν είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο m2ts ή mkv

Μπα δεν τους δείχνει.Δοκίμασα σήμερα το fast five που έχει αρκετούς υπότιτλους το remux σε mkv και δεν δείχνει κανένα.Αλλά εντάξει με srt τους δείχνει κανονικά.

καλησπέρα σε ολους,εμένα η νεα του b-rad εχει κολλήσει στο 4% τωρα τι κάνουμε? το βγάζω απο την πρίζα και αρχίζω τα ρεσετ με ενα αλλο επίσημο firm???

καλησπέρα σε ολους,εμένα η νεα του b-rad εχει κολλήσει στο 4% τωρα τι κάνουμε? το βγάζω απο την πρίζα και αρχίζω τα ρεσετ με ενα αλλο επίσημο firm???

τελικά όλα πήγαν καλά και έβαλα του b-rad :firstprize: τωρα το μονο που δεν εχω καταλάβει ειναι τι κάνουμε στο αρχειο s00-costums για να εχω τα moovie sheets και να κλεινει ο σκληρός

Μπράβο στον b-rad, πολύ καλή δουλειά με το νέο custom.
Έτσι όπως είναι τώρα με καλύπτει απόλυτα.

εγώ με το προηγούμενο (όχι το τελευταίο) b-rad είχα πρόβλημα με τον σκληρό που είχα συνδέσει στο usb. Άνοιγε μόνος του όταν ήθελε και δεν έκλεινε όταν έκλεινα το WD TV).
Τώρα λύθηκε αυτό το θέμα;

Εγω εχω πρόβλημα με το ότι δεν κλείνει το δίσκο όταν κλείσω το wd tv live παρόλο που εχω βάλει την επιλογή στο αρχείο s00-costums σχετικά με το usb power off.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγω εχω πρόβλημα με το ότι δεν κλείνει το δίσκο όταν κλείσω το wd tv live παρόλο που εχω βάλει την επιλογή στο αρχείο s00-costums σχετικά με το usb power off.

+1 και σε εμενα, όλα τα αλλα τα καταφερα έφτιαξα και sheets και πραγματικά δίνουν αλλη διασταση στο player,προς το παρών το εχω εκτος πριζας για να δουμε τι θα γινει με το θεμα του δίσκου..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

+1 και σε εμενα, όλα τα αλλα τα καταφερα έφτιαξα και sheets και πραγματικά δίνουν αλλη διασταση στο player,προς το παρών το εχω εκτος πριζας για να δουμε τι θα γινει με το θεμα του δίσκου..

Μήπως είναι απο default να κλείνει ο δίσκος?Γιατί αν είναι έτσι και βγάλεις το # τότε δεν θα κλείνει ο σκληρός.Πιο sheet mode χρησιμοποίησες?

παιδιά αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μας εξηγήσει τι είναι τα s00-costums και sheets ή να δώσει κάποιο link για αυτά.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

παιδιά αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μας εξηγήσει τι είναι τα s00-costums και sheets ή να δώσει κάποιο link για αυτά.

Mε το αρχείο s00-customs μπορείς να τροποποιήσεις το wd live όπως εσύ θέλεις.

Πχ για τα movie sheets για να τα ενεργοποιήσεις αρκεί αυτό το αρχείο να έχει αυτές τις γραμμές:

config_tool -c WDTVEXT=OFF config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0 config_tool -c LINKSHEETS=ON config_tool -c MSHEETMODE=sheet config_tool -c VIDMSHEET=ON config_tool -c LISTMSHEET=ON config_tool -c GENMSHEET=ON

Για περισσότερα δες εδώ:

http://wiki.wdlxtv.com/How_to_use_Movie_sheets_v2

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μήπως είναι απο default να κλείνει ο δίσκος?Γιατί αν είναι έτσι και βγάλεις το # τότε δεν θα κλείνει ο σκληρός.Πιο sheet mode χρησιμοποίησες?

θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω,για τα sheets στο s00-costoms ειμαι σε sheet mode και χθες εβαλα για δοκιμη σε 2-3 ταινιες απο τα δικα σου και ηταν πραγματικά σούπερ,τωρα το απόγευμα μετα τις μπύρες :ADFADF1: και τον ύπνο θα πιάσω δουλεια να φτιάξω δικα μου..χαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όχι σχεδόν σε όλα το default είναι το αντίθετο του διακόπτη.

Code:
## turns off 5V to USB Bus on standby (when you press power off on remote)
## this action is prevented by the following:
##  - root.bin active
##  - OSD Theme active
##  - Optware active
##  - app.bin active
##  - Deluge or NZBget enabled
config_tool -c USB_POWER_OFF=1

εμενα το θεμα του δίσκου λύθηκε και κλείνει, πέρασα το s00-costoms 2 φορές μια με ανενεργό το κλείσιμο και μια με ενεργο και την 2 έπιασε, το θεμα ειναι ομως πως δεν μου φαίνεται το wd να κλείνει τελείως με το power of του control,σαν σε αναμονη φαίνεται να μπαίνει, υπάρχει κατι που κανω λαθος?

Λόγω διακοπών έμεινα αρκετά πίσω , διαβάζω για προβληματικό 1.05.04 και για μετέπειτα 1.06.15 .
Είμαι στο επίσημο 1.04.22 , το 1.06.15 (του b-rad δεν με ενδιαφέρουν) είναι απροβλημάτιστο η να μείνω εδώ που είμαι όπου το μόνο πρόβλημα είναι πως που και που δεν κλειδώνει σε 1080 και βλέπω no signal , αλλά με επανεκκίνηση στρώνει , κάτι που δεν θεωρώ καλό για τον σκληρό όμως .

Λόγω διακοπών έμεινα αρκετά πίσω , διαβάζω για προβληματικό 1.05.04 και για μετέπειτα 1.06.15 .
Είμαι στο επίσημο 1.04.22 , το 1.06.15 (του b-rad δεν με ενδιαφέρουν) είναι απροβλημάτιστο η να μείνω εδώ που είμαι όπου το μόνο πρόβλημα είναι πως που και που δεν κλειδώνει σε 1080 και βλέπω no signal , αλλά με επανεκκίνηση στρώνει , κάτι που δεν θεωρώ καλό για τον σκληρό όμως .

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάποιο b-rad firmware μείνει στην 1.04.22 είναι η πιο σταθερή official.

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάποιο b-rad firmware μείνει στην 1.04.22 είναι η πιο σταθερή official.

Ευχαριστώ , ανοίγω τον προβολέα , έπειτα το wd το οποίο ανοίγει σε 720 , κάνει έπειτα αλλαγή αυτόματα (χάνοντας ο προβολέας το σήμα για 5 δευτερόλεπτα ) και ξανασυνδέεται σε 1080 , πολλές φορές όμως δεν ξανασυνδέεται και κολλάει το wd , πάλι τώρα μόλις μου το έκανε και πρέπει να το βγάλω από την πρίζα διότι ούτε καν σβήνει , με τον όποιο κίνδυνο για τον my book .
Στις ρυθμίσεις δεν αναγνώρισε τον acer για 1080 και το έχω επιλέξει χειροκίνητα αφού προσπέρασα την κάποια προειδοποίηση για την επιλογή μου .

Για αυτό και μόνο σκέφτομαι νέο firmware .