Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Νομίζω ότι μπορείς να δοκιμάσεις όποιο φιρμ θες να δεις αν λύθηκε το θέμα σου, και αν όχι, μπορείς να ξαναγυρίσεις σε προηγούμενο... νομίζω και σε προηγούμενο ποστ αναφερόταν σε ποιο αρχείο πρέπει να αλλάξεις τι ώστε να νομίσει η συσκευή ότι περνάς επόμενο και να σε αφήσει.

να το
... θα κάνεις edit το αρχείο .ver για να το αναγνωρίσει ως καινούργια έκδοση

Last edited:
Οτι ειπε ο απο πανω.Πολυ το σκεφτοσαστε βρε παιδια , 2 λεπτα πραγμα.Εκτος εαν εχουν αναφερθει περιστατικα μπρικαρισματος με καποιο firm.

Ευχαριστώ , ανοίγω τον προβολέα , έπειτα το wd το οποίο ανοίγει σε 720 , κάνει έπειτα αλλαγή αυτόματα (χάνοντας ο προβολέας το σήμα για 5 δευτερόλεπτα ) και ξανασυνδέεται σε 1080 , πολλές φορές όμως δεν ξανασυνδέεται και κολλάει το wd , πάλι τώρα μόλις μου το έκανε και πρέπει να το βγάλω από την πρίζα διότι ούτε καν σβήνει , με τον όποιο κίνδυνο για τον my book .
Στις ρυθμίσεις δεν αναγνώρισε τον acer για 1080 και το έχω επιλέξει χειροκίνητα αφού προσπέρασα την κάποια προειδοποίηση για την επιλογή μου .

Για αυτό και μόνο σκέφτομαι νέο firmware .

Δοκίμασε την 1.06.15 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Μερικοί γράφουν ότι δεν τους αναγνωρίζει τους σκληρούς αλλά και τους 6 σκληρούς που έχω τους διάβασε γρήγορα(εκτός έναν που αρχίζει να τα παίζει) οπότε αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα μείνε στο νεότερο firmware.Αλλιώς μπορείς να πας και σε b-rad firmware και το 1.03.49 είναι απο το πιο σταθερό και η 1.04.22 έχει απλώς τα internet applications παραπάνω.

Άρα το έχεις ξαναδιαβάσει και παίζει να είναι θέμα firmware ?

Αυτό το πρόβλημα υπήρχε στην 1.05.04(1.04.22 δεν έχω δοκιμάσει).Κολλούσε το media player και μόνο με βγάλσιμο της μπρίζας ξαναέφτιαχνε.Το πάθαινε πολύ συχνά όταν είχα αυτό το firmware.Στην 1.03.49 δεν υπήρχε αυτό.Οπότε φαντάζομαι ότι στην 1.04.22 το δημιούργησαν και στην 1.05.04 δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν και με την 1.06.15 το έφτιαξαν κανονικά.Οπότε δεν νομίζω να φταίει ο προβολέας.

Επίσης επειδή και εγώ το έχω με hdmi απο το media player στον ενισχυτή και μετά στην tv η tv στην αρχή βγάζει 720p και σε 1 δευτερόλεπτο αλλάζει σε 1080p και όλα καλά.

6 μήνες συνεχόμενους έχω την 1.04.22 και δεν αντιμετώπισα το οποιοδήποτε κόλλημα ή πρόβλημα...

king2009 said:
η 1.04.22 έχει απλώς τα internet applications παραπάνω

Έχει και το auto-framerate, που είναι πολύ βασική ευκολία... ;)

@kosmous: με προηγούμενα firmwares δεν αντιμετώπιζες θέμα κλειδώματος στα 1080p; Δοκίμασες να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή με τον προβολέα, στα 1080p και με το ίδιο καλώδιο, μήπως φταίει αυτό για το μη κλείδωμα;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

με προηγούμενα firmwares δεν αντιμετώπιζες θέμα κλειδώματος στα 1080p;

Είχα ήδη το 1.04.22 όταν πήρα τον προβολέα .

Δοκίμασες να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή με τον προβολέα, στα 1080p και με το ίδιο καλώδιο, μήπως φταίει αυτό για το μη κλείδωμα;

Είναι αρκετά δύσκολο (πρέπει να βγάλω την tv από την κρεβατοκάμαρα όπου είναι κρεμασμένη) , το θέμα είναι πως τις μισές φορές κλειδώνει και τις μισές όχι , κάπου στην αλλαγή 720 (έτσι ανοίγει το wd) σε 1080 δημιουργείται το πρόβλημα και δεν έχω εικόνα με το wd πλέον κολλημένο , ο προβολέας δεν γράφει no signal αλλά hdmi , που σημαίνει πως υπάρχει η σύνδεση αλλά όχι η εικόνα .
Θα δοκιμάσω το 1.06.15 και θα ενημερώσω .

Συγνώμη για την παρακάτω ερώτηση (που σίγουρα έχει απαντηθεί στο θέμα) αλλά ποιό είναι αυτό που μπορεί να κάνει downmix το DTS και ποιο όχι? Πώς τα αναγνωρίζουμε?

Ευχαριστώ και όπως είπα πιο πάνω....συγνώμη για την ερώτηση......

Αν εννοείς πώς ξεχωρίζεις το gen1 από το gen2 (που είναι μαύρα, γιατί το live είναι γκρι και έχει και ethernet), το gen2 έχει ασημένιο το σήμα της WD και ο κωδικός του είναι WDBABG0000NBK, ενώ το gen1 έχει μαύρο σήμα WD και ο κωδικός του είναι WDAVP00.

Και εκτός αυτού το gen2 έχει πάνω και το σήμα του dts ενώ το gen1 ΔΕΝ το έχει.

Συγνώμη για την παρακάτω ερώτηση (που σίγουρα έχει απαντηθεί στο θέμα) αλλά ποιό είναι αυτό που μπορεί να κάνει downmix το DTS και ποιο όχι? Πώς τα αναγνωρίζουμε?

Ευχαριστώ και όπως είπα πιο πάνω....συγνώμη για την ερώτηση......
Το gen2 εννοείτε.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Και εκτός αυτού το gen2 έχει πάνω και το σήμα του dts ενώ το gen1 ΔΕΝ το έχει.

Το gen2 εννοείτε.

Καλησπερα, ο συγκεκριμενος media player, εχει υποστηριξη wi-fi για να συνδεθει με τον υ/η ? (μεταφορα αρχειων προς αυτον το αντιστροφο) και streaming?

(Σε περιπτωση που δεν εχει , μπορω να συνδεσω router με media player μεσω ethernet ?και τον υπολογιστη να "παίρνει" δεδομενα απ το router (χωρις καλωδιο ethernet)

Ευχαριστω για τον χρονο σας.!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλησπερα, ο συγκεκριμενος media player,

To wd live (το γκρι :s) παρε και οχι το gen 2 γιατι το δευτερο αν δεν κανω λαθος εχει να βγαλει firmware απο τον καιρο του..:BDBDG54:

6 μήνες συνεχόμενους έχω την 1.04.22 και δεν αντιμετώπισα το οποιοδήποτε κόλλημα ή πρόβλημα...

Καλομελέτα κι έρχεται λέει η παροιμία... :flipout:

Χθες μου "κόλλησε" για πρώτη φορά: συγκεκριμένα, μετά από κανένα 7ωρο παίξιμο μουσικής, όπως πάτησα ένα κουμπί για να βγει από το screensaver, αυτό ήταν: συνέχισε μεν να παίζει κανονικά τον φάκελο με τα τραγούδια, αλλά δεν δεχόταν καμμία εντολή από το τηλεκοντρόλ... :rofl: Βγάλσιμο από την πρίζα και όλα ΟΚ...

Ναι, υποστηριζει wifi

Με εξωτερικό USB-Wifi-stick... ;)

Καλομελέτα κι έρχεται λέει η παροιμία... :flipout:

Χθες μου "κόλλησε" για πρώτη φορά: συγκεκριμένα, μετά από κανένα 7ωρο παίξιμο μουσικής, όπως πάτησα ένα κουμπί για να βγει από το screensaver, αυτό ήταν: συνέχισε μεν να παίζει κανονικά τον φάκελο με τα τραγούδια, αλλά δεν δεχόταν καμμία εντολή από το τηλεκοντρόλ... :rofl: Βγάλσιμο από την πρίζα και όλα ΟΚ...

Με εξωτερικό USB-Wifi-stick... ;)

καταρχην , ευχαριστώ, κατα δευτερον , ειναι εξτρα λογικα εε ; και οχι μεσα στην συσκευασια..
Οποτε μπορω να συνδεσω router με media player μεσω ethernet ?και τον υπολογιστη να "παίρνει" δεδομενα απ το router χωρις καλωδιο ethernet?

Το εχει κανει κανεις; Ή ειναι απαραιτητη η συνδεση με ethernet router και λαπτοπ;

(και καλα μπορουν να μεταφερονται και αρχεια με 10mb/s με αυτον τον τροπο; )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

To wd live (το γκρι :s) παρε και οχι το gen 2 γιατι το δευτερο αν δεν κανω λαθος εχει να βγαλει firmware απο τον καιρο του..:BDBDG54:
Το γκρι που λες λέγεται wd tv live και όχι σκέτο wd hd tv.

για να συνδεθεί με το ρούτερ και να γίνει δίκτυο,που βρίσκουμε τα username kai password που ζητάει? (account + password)

καταρχην , ευχαριστώ, κατα δευτερον , ειναι εξτρα λογικα εε ; και οχι μεσα στην συσκευασια..

Nαι, το αγοράζεις ξεχωριστά. Αν ψάξεις στη σελίδα της εταιρείας, υπάρχει μια λίστα με συμβατά wifi-stickάκια...

για να συνδεθεί με το ρούτερ και να γίνει δίκτυο,που βρίσκουμε τα username kai password που ζητάει? (account + password)
αν ο κοινόχρηστος σου φάκελος δεν έχει username και password τα αφήνεις κενά.

Ευχαριστώ αλλά δε τα κατάφερα.Κάτι που δεν ανάφερα,αν παίζει ρόλο. το wd το έχω συνδεμένο με το router