Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Είναι θέμα των τηλεοράσεων CRT που ήταν όλες ρυθμισμένες από τα εργοστάσια για overscan...

Αρα δε πορω να το αλλαξω ε; Τουλαχιστον εμαθα γιατι συμβαινει. Ευχαριστω πολυ φιλε μου!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ρε παιδια, εχει συνδεσει κανενας το εν λογω media player σε crt τηλεοραση;! Εγω που το εχω, παρατηρω οτι και το UI αλλα και τα videακια προς αναπαραγωγη μου τα "κοβει"...! Δηλαδη για να δω ολη την εικονα μιας ταινιας πρεπει να το ξεζουμαρω (δηλ. zoom στο 0.9% απο το in movie menu). Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση να το αλλαξω αυτο;

Πας settings>audio/video>aspect ratio και πατάς normal,έτσι θα βλέπεις σωστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πας settings>audio/video>aspect ratio και πατάς normal,έτσι θα βλέπεις σωστά.

Εξ αρχης αυτη τη ρυθμιση ειχα. Δυστηχως δε φταιει αυτο. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, μαλλον ειναι θεμα της τηλεορασης...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

εντυπώσεις απο το καινούργιο firmware (1.06.43); είναι ΟΚ ή θα το αποσύρουν και αυτό;

εντυπώσεις απο το καινούργιο firmware (1.06.43); είναι ΟΚ ή θα το αποσύρουν και αυτό;

Το έχω βάλει και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δε μπορώ να ξέρω αν θα το αποσύρουν.

Την ίδια ημέρα που βγήκε και ποστάρισα την κυκλοφορία του, μερικές ώρες αεγότερα, το πήγα σε έναν φίλο που του το είχα τάξει, για να νδοκιμάσει αν του αρέσει.
Λίγο πριν το πάω του έβαλα το firmware και έτσι δεν δοκίμασα τίποτα σπίτι μου.
Εκεί που το βάλαμε, με ένα δισκάκι που είχα μαζί μου με HD ταινίες και άλλα βιντεάκια, όλα πήγαν καλά, έπαιξε BD-ISO, MKVs, μόνο εκεί που βάλαμε να δούμε κάτι αθλητικά MP4s κατεβασμένα απο το internet σε ένα έκανε restart.
Θα το ψάξω ενδελεχώς όταν γυρίσει πίσω. Πάντως το βιντεάκι στο οποίο έκανε restart στο WD TV Live Streaming το έπαιξα από το NAS και πήγε ρολόι.
Επιφυλάσσομαι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ουτε εγω εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Ισα ισα που κανανε μικρες αλλα βολικες αλλαγουλες...

:θα ηθελα να μαθω αν παιζει br iso απο σκληρο
Έχω δει δύο ταινίες full-br σε iso μορφή, και στις δύο η ταινία έχει αρχίσει να κολλάει ύστερα από 1.5 περίπου ώρα αναπαραγωγής. Δεν ξέρω αν το μηχάνημα ζεσταίνεται πολύ από την υπερπροσπάθεια ή αν μπουκώνει το buffering, αλλά δεν πρόκειται να την πατήσω 3η φορά.

Καλησπέρα
Έκανα upgrade στο καινούργιο firmware 1.06.043 και αμέσως εκανα downgrade
στο 1.06.015 γιατι δεν μου αρεσε το καινούριο Youtube
Απο την αρχη δεν πολυήθελα να το κάνω ομως καθε φορα
που ανοιγω το WD TV μου βγαζει
New Firmware Found και απο εκει μετα έχει ή Cancel ή ΟΚ
Δηλαδη αν δεν θες να κανεις Upgrade στο βγαζει κάθε φορά
που το ανάβεις. Δεν μπορω να βρω πως να του πω να μην
κανει upgrade.
Έτσι δυο φορές εκανα το upgrade και downgrade στο παλιό
firmware 1.06.015 ανοίγοντας με Notepad το wdtvlive.ver
και αλλάζοντας σε VERSION='2.06.043_V' LOCATION='
οπως λένε οι οδηγίες σε αυτο και σε αλλα forum
και στο επισημο. 'Oλα καλά γινεται το downgrade
ομως καθε φορα που σβήνω και ξανανοίγω το WDTV
με πηγαίνει στο New firmware found (1.06.043)
Κάτι δεν κάνω καλά ?
Ευχαριστώ

καλησπερα σας,

εχω το player του τιτλου κ απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο (1.06.43_V) αρνειται να μπει στο δικτυο οταν το βαζω σε λειτουργια! Ενω το δικτυο λειτουργει μια χαρα (μεσα απο το check network της συσκευης) δεν κανει login ! Πρεπει να παω network settings να σεταρω το δικτυο απο την αρχη κ μετα κανει login ανετα κ μαλιστα με κρατημενους κωδικους! Πριν με τρελανει τελειως, μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα ? ή να προτεινει καποια λυση ? Να γυρισω στο προηγουμενο λογισμικο μπας κ βρω την υγεια μου ?

ευχαριστω

Καλησπέρα
Έκανα upgrade στο καινούργιο firmware 1.06.043 και αμέσως εκανα downgrade
στο 1.06.015 γιατι δεν μου αρεσε το καινούριο Youtube
Έτσι δυο φορές εκανα το upgrade και downgrade στο παλιό
firmware 1.06.015 ανοίγοντας με Notepad το wdtvlive.ver
και αλλάζοντας σε VERSION='2.06.043_V' LOCATION='
οπως λένε οι οδηγίες σε αυτο και σε αλλα forum
και στο επισημο. 'Oλα καλά γινεται το downgrade
ομως καθε φορα που σβήνω και ξανανοίγω το WDTV
με πηγαίνει στο New firmware found (1.06.043)
Κάτι δεν κάνω καλά ?
Ευχαριστώ

Αλλάζεις με το notepad το version file στο firmware που έχεις σώσει στη USB συσκευή σου για να 'κοροϊδέψεις' το Live και να νομίσει ότι το ταϊζεις πιο καινούργιο firmware απο αυτό που 'φοράει'.
Όμως όταν το φορτώσει, ξέρει πλέον ότι είναι το 1.06.015 και το 1.06.043 στο internet είναι πάντα ένα "New Firmware"!!!
Εσύ καλά τα κάνεις, αλλά σε αυτό το θέμα η λύση που έχω βρεί είναι μόνο το να κλείσεις το TCP/IP στο Live απο το router (εσωτερικό δίκτυο θα βλέπει όμως), αλλά τότε bye bye στο πολυαγαπημένο σου Utube.

οσοι βαλατε το νεο firmware μηπως εχετε παρατηρησει καποιες φορες οταν εχετε συνδεσει ενα σκληρο δισκο...ενω αναβει το λαμπακι του φορητου δισκου δεν το διαβαζει το wd? σε μενα το κανει καποιες φορες..και δεν ξερω αν ειναι λογω του update γιατι πριν δεν το εκανε αυτο.

Χαίρετε.

Έχω το WD TV Live και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που του έχει συνδέσει wireless USB adapter που να δουλεύει... Αν ναι μπορεί να μου πει ποιο USB χρησιμοποίησε ?

Η λίστα των συμβατών USB adapters υπάρχει ΕΔΩ, διάβασα όμως στα διάφορα forum ότι αν το μοντέλο έχει διαφορετικό revision, ακόμη κι αν είναι στη λίστα με τα συμβατα adapters, τότε ΔΕΝ λειτουργεί...

Πολλά είναι τα περιστατικά ανθρώπων που επέλεξαν κάποιο από τα συμβατά sticks της λίστας, αλλά επειδή το revision ήταν μεταγενέστερο από αυτό που αναφέρεται στη λίστα, το stick δεν λειτουργούσε (π.χ. το D-Link DWA-131 λειτουργεί όταν ΔΕΝ αναφέρεται συγκεκριμένο revision στο κουτί του, όταν όμως αναφέρεται το revision του stick, τότε αυτό μπορεί να μην λειτουργεί

D-Link Wireless N Nano USB DWA-131
Version/Revision Not Listed*

*If your Wireless adapter has a revision number on the box, the product may be a newer revision than what was validated and may not work. ...

Και είναι φυσικά αδύνατο να βρεθούν sticks με προγενέστερα revisions. Άσε που κανένα από τα καταστήματα που τα πουλάνε δεν αναφέρουν το revision του stick, αλλά μόνο το μοντέλο.

Υπαρχει λοιπόν κανείς εδώ μέσα που να πήρε ΠΡΟΣΦΑΤΑ κάποιο stick το οποίο να λειτουργεί ? Αν ναι, ποιο ?

καλησπερα σας,

εχω το player του τιτλου κ απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο (1.06.43_V) αρνειται να μπει στο δικτυο οταν το βαζω σε λειτουργια! Ενω το δικτυο λειτουργει μια χαρα (μεσα απο το check network της συσκευης) δεν κανει login ! Πρεπει να παω network settings να σεταρω το δικτυο απο την αρχη κ μετα κανει login ανετα κ μαλιστα με κρατημενους κωδικους! Πριν με τρελανει τελειως, μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα ? ή να προτεινει καποια λυση ? Να γυρισω στο προηγουμενο λογισμικο μπας κ βρω την υγεια μου ?

ευχαριστω

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το τελευταίο firmware (με anonymous login)...

Πρόσφατα έκανα την αναβάθμιση στο τελευταίο Firmware 1.06.43, ήθελα να ξέρω μιας το PLayer αυτο υπάρχει καιρό, έχει βγάλει κανείς πόρισμο πιο firmware μεχρι τώρα είναι το πιο ολοκληρομενο - καλο? Αξίζει να μείνς στο τελευταίο ή downgrade σε κάποιο που έχετε να προτίνετε? Προς το παρόν τουλάχιστον το δουλεύω χωρίς συνδεση με δίκτυο-ιντερνετ αν παιζει ρόλο αυτο στην επιλογη firmware. Ευχαριστώ!