Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο Link για να κατεβάσω το firmware εκδοση 1.04.22? Δε μπορω να το βρω καπου.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Δε το έβρισκα πουθενά, και πιστεύω θα το θέλει αρκετός κόσμος!!-bye-

τελικα 1.4.22 ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη?

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει λείψει τίποτα από 1.4.22 και χρησιμοποιώ την τελευταία. Επίσης μου αρέσει η εφαρμογή YouTube που συνεργάζεται άψογα με smartphones (όπως και το ίδιο το wd).

Καλημέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το remote control του WD TV Live είναι συμβατό με το Universal τηλεχειριστήριο BXL-RC 001 (αν ναί με ποιόν κωδικό) ή με κάποιο άλλο Universal;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλημέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το remote control του WD TV Live είναι συμβατό με το Universal τηλεχειριστήριο BXL-RC 001 (αν ναί με ποιόν κωδικό) ή με κάποιο άλλο Universal;

Ευχαριστώ.

Υπάρχει και app για smartphone, ίσως σε βολέψει...

Να ρωτησω αν με αυτο το μοντελο μπορω να εχω και λειτουργια dac?

Εννοω να παιρνει οπτικο ηχο και να βγαζει αναλογικουρα

Αν οχι αυτο ξερετε καποιο αλλο να κανει αυτο? Και player & dac

Καλησπερα.Εχω το εν λογω PLayer και πριν λιγες ημερες βγηκε μια αναβαθμιση και την εκανα.
Μεχρι προτινος απο καποιο αλλο Media Player που εχω (PCH A300) μεσω δικτυου εβλεπα το WD TV Live HD μου.
Δηλαδη εχοντας ενα σκληρο συνδεδεμενο στο WD TV Live και εχοντας το αναμμενο , στο σαλονι μεσα στο PCH A300 επελεγα NetWork Media και εβλεπα ταινιες μεσω δικτυου απο το WD TV.Δηλαδη δεν αποσυνδεα το σκληρο δισκο που ειχα στο WD συνδεδεμενο και ετσι εξ'αποστασεως εβλεπα.Τωρα μετα την αναβαθμιση αυτο δεν γινεται.Τωρα ειναι συμπτωση?
Μπορει...παντως στο PCH A300 δεν εκανα αναβαθμιση, οποτε πιο πιθανο ειναι να συμβαινει κατι στο WD.Σας ερχεται καμια ιδεα?
Ευχαριστω Προκαταβολικα!!!

Καλημερα.ΝΑΙ στο ON ειναι αλλα....τιποτα!

χμ... θα "έπρεπε" να το βλέπει.. Δεν δοκιμάζεις να βγάλεις από το ρεύμα όλα τα σχετικά? Δλδ να κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ σου, στο PCΗ αλλά και στο wdtvl? Οχι να τα βάλεις standby, αλλά power off -> power ON και με αφαίρεση ρεύματος...

Μηπως θα ήταν χρήσιμο να γινει hard reset στο Wdtv? Και αμεσως μετά να ξαναπεραστεί το firmware?

Εαν δε κάνω λάθος, δίπλα στο USB με ενδειξη "1" στα πλάγια της συσκευής, έχει ενα πράσσινο κουμπάκι που θέλει κατι αιχμηρο για να πατηθεί. Διάβασε τις οδηγίες του Manual καθώς νομίζω κάνει άλλο πραγμα αν το πατήσεις στηγμιάια και άλλο αν το κρατησεις πατημενο για κάποια Seconds.