Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όχι, δεν έχει κυκλοφορήσει η WD μέχρι τώρα κάποιο μηχανάκι με υποστήριξη FullHD 3D...

@atilas89 με το serviio μπορεις πολυ εύκολα να κανεις μεταφορά αρχείων!!!

Sto google κατι για subtitles βρήκα όταν έβαλα serviio. Πρόγραμμα είναι?
Εγώ μεταφέρω μέσο δικτύου αλλά καμιά φορά αποσυνδέεται!

Παιδία καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω το Western Digital TV HD2 και πρόσφατα απόκτησα και τον Mede8er MED600X3D , στο τελευταίο μετά την αναπαραγωγή του αρχείου τσεκάρει το αρχείο, φάκελο που έχω δει, στον Western Digital TV HD2 υπάρχει κάτι αντίστοιχο???

Νομίζω ότι αν ενεργοποιήσεις τη Media Library, εμφανίζει και μια κατάταξη με τα recently viewed, αλλά πάνε χρόνια από τότε που έπαιξα με τη συγκεκριμένη ρύθμιση...

Αγόρασα το WD TV Live και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η ευκολία χρήσης του. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα NAS Server (Synology DS 412+). Βλέπει όλο το περιεχόμενο. Το μόνο στο οποίο έχω θέμα είναι ότι στις ταινίες δεν "βλέπει" τους ελληνικούς υπότιτλους (σωσμένοι στο ίδιο folder με την ταινία ως .srt και όνομα ίδιο με την ταινία). Υποθέτω κάποια ρύθμιση είναι είτε στο WD είτε στο NAS Server. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Αγόρασα το WD TV Live και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η ευκολία χρήσης του. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα NAS Server (Synology DS 412+). Βλέπει όλο το περιεχόμενο. Το μόνο στο οποίο έχω θέμα είναι ότι στις ταινίες δεν "βλέπει" τους ελληνικούς υπότιτλους (σωσμένοι στο ίδιο folder με την ταινία ως .srt και όνομα ίδιο με την ταινία). Υποθέτω κάποια ρύθμιση είναι είτε στο WD είτε στο NAS Server. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Ειναι το ιδιο ονομα...

Δεν σου δείχνει καθόλου τους υποτιτλους ή στους δείχνει αλλαμπουρνεζικα;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Παιδια αντιμετωπιζω τ οεξης προβλημα: πηρα αυτο το wifi adapter http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn821n-wireless-n-2t2r-usb-adapter-p-PER.612356 το οποιο ειναι μεσα στη λιστα συμβατοτητας της WD γι αυτο το media player αλλα δε μου το αναγνωριζει το player!! Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;;!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια αντιμετωπιζω τ οεξης προβλημα: πηρα αυτο το wifi adapter http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn821n-wireless-n-2t2r-usb-adapter-p-PER.612356 το οποιο ειναι μεσα στη λιστα συμβατοτητας της WD γι αυτο το media player αλλα δε μου το αναγνωριζει το player!! Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;;!!

Μολις παρατηρησα οτι ειναι ver.:4.2. Λετε να παιζει ρολο;;!! Τσαμπα τα 7,90 που το πηρα;;!!

Μέσα στο site λέει οτι ειναι συμβατό με το ver2.2 εισαι σίγουρος οτι δεν το βλέπει;

Μέσα στο site λέει οτι ειναι συμβατό με το ver2.2 εισαι σίγουρος οτι δεν το βλέπει;

Δυστηχως δε το βλεπει! Απ ο,τι εψαξα στο net λιγο, ειναι συμβατο μονο με ver 2.2. Εμενα ειναι 4.2!

Μπορείς να το αλλάξεις στο eshop πες λόγω συμβατότητας...
Δες κανένα stick με κανένα chipset απο την παρακάτω λίστα
http://wdc.custhelp.com/app/answers...the-wd-tv-live-hd-media-player-and-wd-tv-live

Την ειχα τσεκαρει τη λιστα πριν προβω σε αγορα αλλα το e-shop δεν ανεφερε version και τη πατησα, Νομιζα οτι η πιο προσφατη ηταν η 2.2. Τωρα αν μου το παρουν πισω με δεσμευει το eshop και δεν εχει τρελη ποικιλια. Εχει καποια που μπορει να ειναι συμβατα αλλα τα εχει με μικροδιαφορες στις ονομασιες και δε μπορω να το ρισκαρω...

γεια σας παιδες.
να ρωτησω υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος πως βαζουμε εξωφυλλα στις ταινιες???
εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι.
ευχαριστω...

Βρες το εξώφυλλο απο την ταινία στο Ίντερνετ...κατέβασε το...
Αποθήκευση στο φάκελο της τανιας με το όνομα του αρχείου να ειναι folder.
Εισαι έτοιμος!!!

Last edited:
Βρες το εξώφυλλο απο την ταινία στο Ίντερνετ...κατέβασε το...
Αποθήκευση στο φάκελο της τανιας με το όνομα του αρχείου να ειναι folder.
Εισαι έτοιμος!!!
γινε πιο αναλυτικος..ουτε διαστασεις λες,τπτ..

Διαστάσεις οτι κ να βάλεις θα στην κανει στο μέγεθος του φακέλου που σου δείχνει στον browser του western digital...
Άρα διάλεξε καλές διαστάσεις για να μην σου pixel-αζει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω βρίσκω DVD covers κ βάζω

το θεμα ειναι να υπαρχει προγραμματακι να τα περναει αυτοματα οπως στο mede8er 600 που εχω.
αν ειναι να κατσω σε 150 ταινιες να τα περασω ενα-ενα,καηκαμε...

βρηκα το thumbgen αλλα θελει ψαξιμο...

το θεμα ειναι να υπαρχει προγραμματακι να τα περναει αυτοματα οπως στο mede8er 600 που εχω.
αν ειναι να κατσω σε 150 ταινιες να τα περασω ενα-ενα,καηκαμε...

βρηκα το thumbgen αλλα θελει ψαξιμο...

Εσυ απο οτι κατάλαβα θες να περάσεις αυτόματα τα εξώφυλλα...
Δεν νομίζω να γίνεται...
Δεν ξέρω με κανένα custom firmware αν μπορείς να το κανεις...