Τελικά το πρόβλημα ήταν στα TP-Link powerline που χησιμοποιούσα. Μήπως ξέρει κανείς ένα συμβατό usb wireless πληκτρολόγιο για το μηχανάκι ? Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο YouTube. Ευχαριστώ.
Εχω το μηχανημα 2 περιπου χρονια κανω - update καθε φορα - θελω να παρω εναν western Digital elements 3 h 4 T αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τον βλεπει ολοκληρο η αν θα πρεπει να κανω partition . Εχει κανεις 3 η 4 terra και ειναι ολα ΟΚ η να μεινω στα 2 terra ??
Ευχαριστώ, ποιος ενισχύτης της σειράς υποστήρίζει ? Υπάρχει κάποιος?
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά
Βλέπω σε ένα κατάστημα για αγορά 2 wd media players με κωδικό wdbpuf0000nbk και wdbgxt0000nbk ποια η διαφορά τους και ποιον να διαλέξω;
Ευχαριστώ
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά
Βλέπω σε ένα κατάστημα για αγορά 2 wd media players με κωδικό wdbpuf0000nbk και wdbgxt0000nbk ποια η διαφορά τους και ποιον να διαλέξω;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην κοινότητα,
μπορει να μου κάποιος συνφορουμίτης αν το μηχανάκι μας παίζει 720p/1080p χωρις κολλήματα από δίσκο usb 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, θα έψαχνα στο thread αλλά 452 σελίδες κάπου θα το χάσω......
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην κοινότητα,
μπορει να μου κάποιος συνφορουμίτης αν το μηχανάκι μας παίζει 720p/1080p χωρις κολλήματα από δίσκο usb 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, θα έψαχνα στο thread αλλά 452 σελίδες κάπου θα το χάσω......
wd tv live (gen 2) χρόνια έπαιζε καλά μέχρι χθες όπου βλέπει μεν τα αρχεία βίντεο και ήχου αλλά όταν πάει να τα φορτώσει κολλάει... φίλος λέει να κάνω reset (που φαίνεται και λογικό). Εσείς ξέρετε τι μπορεί να φταίει/σας έχει τύχει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.