Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλός ο οδηγός, τον έχω δοκιμάσει , αυτόματα δεν δίνει σωστά νούμερα, αλλά και χειροκίνητα δεν ξέρω τι να βάλω. Ότι δοκίμασα χωρίς επιτυχία. Ποιές τιμές πρέπει να μπουν και από που να τις πάρω ?

Τις DNS τιμές βρε παιδιά από win64x ultimate που θα τις βρω για να τις βάλω στο player. Είναι στο αυτόματο τα settings Και δεν φαίνονται οι τιμές.

Τελικά το πρόβλημα ήταν στα TP-Link powerline που χησιμοποιούσα. Μήπως ξέρει κανείς ένα συμβατό usb wireless πληκτρολόγιο για το μηχανάκι ? Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο YouTube. Ευχαριστώ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν στα TP-Link powerline που χησιμοποιούσα. Μήπως ξέρει κανείς ένα συμβατό usb wireless πληκτρολόγιο για το μηχανάκι ? Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο YouTube. Ευχαριστώ.

Αν εχεις iphone δοκίμασε αυτο
https://itunes.apple.com/gr/app/wd-tv-remote/id488301648?mt=8
;)

Εχω το μηχανημα 2 περιπου χρονια κανω - update καθε φορα - θελω να παρω εναν western Digital elements 3 h 4 T αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τον βλεπει ολοκληρο η αν θα πρεπει να κανω partition . Εχει κανεις 3 η 4 terra και ειναι ολα ΟΚ η να μεινω στα 2 terra ??

Εχω το μηχανημα 2 περιπου χρονια κανω - update καθε φορα - θελω να παρω εναν western Digital elements 3 h 4 T αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τον βλεπει ολοκληρο η αν θα πρεπει να κανω partition . Εχει κανεις 3 η 4 terra και ειναι ολα ΟΚ η να μεινω στα 2 terra ??

Δες εδω στην version 1.05.04_v

http://support.wdc.com/download/notes/WDTV_Live_HD_Release_Notes_1_06_43_V.pdf?rn=80

Λογικά λεει οτι υποστήριζει μεγαλύτερα drives απο τα 2gb...

Γεια χαρα.
ψαχνω user interface themes για το WDTV 2014 (WDBPUF0000NBK)
Δοκιμασα με αυτα AlaskaRemix_ALL, που απ' ο,τι καταλαβα ειναι για το wd tv live και κανουν-ταιριαζουν.
Μπορω να βρω καπου αλλου και καποια αλλα να δοκιμασω?

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά

Βλέπω σε ένα κατάστημα για αγορά 2 wd media players με κωδικό wdbpuf0000nbk και wdbgxt0000nbk ποια η διαφορά τους και ποιον να διαλέξω;

Ευχαριστώ

Βλέπω σε ένα κατάστημα για αγορά 2 wd media players με κωδικό wdbpuf0000nbk και wdbgxt0000nbk ποια η διαφορά τους και ποιον να διαλέξω;

Ευχαριστώ

Το πρώτο που έβαλες puf δεν έχει Netflix (άχρηστο προς στιγμην για Ελλάδα)
Το δεύτερο το έχει κ νομίζω κ μερικές ακόμα συνδρομητικές υπηρεσίες...
Αυτά...κατα τα αλλα ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ

http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-706348.pdf

http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705254.pdf

Πας κάτω κάτω κ βλέπεις τα εικονίδια θα δεις το ενα λέει Netflix AOL HD
Ενώ το άλλο δεν τα έχει...
Καλή χρόνια!!!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην κοινότητα,
μπορει να μου κάποιος συνφορουμίτης αν το μηχανάκι μας παίζει 720p/1080p χωρις κολλήματα από δίσκο usb 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, θα έψαχνα στο thread αλλά 452 σελίδες κάπου θα το χάσω......

μπορει να μου κάποιος συνφορουμίτης αν το μηχανάκι μας παίζει 720p/1080p χωρις κολλήματα από δίσκο usb 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας, θα έψαχνα στο thread αλλά 452 σελίδες κάπου θα το χάσω......

Ναι θα δουλεύει απλά θα λειτουργεί σαν USB 2

Στο firmware 1.04.22 με 3,5άρηδες USB 3.0 δίσκους Seagate και Samsung και 2,5άρηδες Intenso, Toshiba και WD που το έχω δοκιμάσει, ουδέν πρόβλημα (αρκεί οι δίσκοι να είναι έως 2TB)...

Χρόνια Πολλά !!! :116:

δηλαδή;
εμενα με ενδιαφερει να μην κολλάει σε hd αρχεία mkv

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

O JL με κάλυψε, ο δίσκος που θέλω είναι 1ΤΒ, οπότε λογικά δεν θα έχω κολλήματα...
Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά.....

Εγω ρε παιδια ντρεπομαι που θα το πω αλλα θα το πω!!Το εχω το "εργαλειο" ποσο καιρο, δεν το χρησιμοποιω συχνα,και τωρα ανακαλυψα οτι μπορεις να συνχρονισεις τους υποτιτλους με τα βελακια δεξια αριστερα.Καλες γιορτες σε ολους!

και με τα βελακια πανω κατω ανεβαζεις/κατεβαζεις στην τηλεοραση τους υποτιτλους....Καλές γιορτες...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πιστευω οτι αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα! Με WI FI παιζει χωρις ουτε ενα κολλημα, ακομα και σε 1080p! Ειναι εύχρηστο και με πολυ ομορφα γραφικα. Θυμίζει λιγο PS3 οταν μπαινεις στο PSN! Προσπαθησα να βρω κατι που να ειναι κατα και το μονο που βρηκα, -αν μπορει να ειναι αυτο κατα- ειναι οτι στο youtube ας πουμε, η εντολη απο το κοντρολ καθυστερει ενα δευτερο!!!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

wd tv live (gen 2) χρόνια έπαιζε καλά μέχρι χθες όπου βλέπει μεν τα αρχεία βίντεο και ήχου αλλά όταν πάει να τα φορτώσει κολλάει... φίλος λέει να κάνω reset (που φαίνεται και λογικό). Εσείς ξέρετε τι μπορεί να φταίει/σας έχει τύχει?

wd tv live (gen 2) χρόνια έπαιζε καλά μέχρι χθες όπου βλέπει μεν τα αρχεία βίντεο και ήχου αλλά όταν πάει να τα φορτώσει κολλάει... φίλος λέει να κάνω reset (που φαίνεται και λογικό). Εσείς ξέρετε τι μπορεί να φταίει/σας έχει τύχει?

Δοκίμασε λιγο την άλλη θύρα usb....
Reset βγαλτο απο την πρίζα για 5-10 λεπτά...