Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Βάζω έναν 2,5" εξωτερικό και δεν τον διαβάζει.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η μάρκα(Intenso 1tb).

Αρχικά δοκίμασε την άλλη θύρα...
Επίσης δες τι φορματ είναι ο σκληρός...
Άλλους σκληρούς τους διαβάζει;

Έναν 500αρι της WD τον διαβάζει.Και στην άλλη θύρα που τον έβαλα,το ίδιο είναι.

Καλησπερα και απο μενα μια ερωτηση εχω για το παραπανω μηχανημα...στελνει passthrough hd audio μεσω hdmi στον ενισχυτη? Αν οχι υπαρχει καποιος media player σε παρομοια κατηγορια τιμης που να το κανει?

Μόνο Dolby TrueHD...

Τα επόμενα μοντέλα WD TV Live SMP και WD TV 2014, κάνουν passthrough επιπλέον και DTS HD MA και Mch PCM...

Μόνο Dolby TrueHD...

Τα επόμενα μοντέλα WD TV Live SMP και WD TV 2014, κάνουν passthrough επιπλέον και DTS HD MA και Mch PCM...

ευχαριστω αν και δεν μπορω να βγαλω ακριβες συμπερασμα απο skroutz ποιο μοντελο ακριβως εχει το καθε καταστημα...

ευχαριστω αν και δεν μπορω να βγαλω ακριβες συμπερασμα απο skroutz ποιο μοντελο ακριβως εχει το καθε καταστημα...
Αν δεν κανω λαθος πλεον στο ΣΚΟΥΡΤΖ υπαρχει μονο το τελευταιο μοντελο WD TV .
https://www.skroutz.gr/c/893/media_players/m/360/Western-Digital.html?keyphrase=media+player
ΕΛΠΙΖΩ να βγει κανενα καινουργιο μοντελο με ενσωματωμενο σκληρο δισκο οπως παλια....

Δεν υπάρχει λόγος φίλε μου πλέον για ενσωματωμένο σκληρό. Πέρα από το streaming και τα στικάκια με μεγάλες χωρητικότητες, υπάρχει και το γεγονός της απίστευτα αργής μεταφοράς αρχείων από τον εσωτερικό σκληρό προς άλλη πηγή. NAS rulez!

Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι νεος στο χωρο και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βαζω εξωφυλλα ταινιων ειτε επανω στα αρχεια ταινιων που εχω ειτε διπλα σε αυτα. Εχω εναν media player WD απο τα πρωτα μοντελα που βγηκαν.

Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος.Εχω το wd live tv οταν συνδεω τον εξωτερικο σκληρο δισκο δεν τον βρισκω....τι κανω λαθος??

Δοκίμασες στην άλλη θύρα;
Αλλο σκληρό;
Ναι δοκιμασα κα την πισω θυρα δυστυχως ουτε το στικακι δεν βλεπω οταν βαζω κατι απο τις ρυθμισεις μηπως δεν εχω κανει σωστα???

Βγαλτο απο την πρίζα εντελώς για 10 λεπτά κ ξαναδοκιμασε...
Τελικα ετσι αναγνωρισε το στικακι αλλα οχι τους εξωτερικους σκληρους δισκους(εβαλα εναν 1 τερρα και ο αλλος 500 μεγαβ).
Εκανα reset αλλα δεν αλλαξε κατι ενω μια χαρα εχει συνδεθει ασυρματα με το ρουτερ κ.τ.λ.
Υπαρχει περιπτωση να μην αντεχει εξωτερικο σκληρο δισκο??
Μπορει καποιος που εχει το ιδιο να μας πει??