Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιατι δεν υπαρχουν κεφαλαια... και μη νομιζεις οτι ξερω κι ολα τα κολπακια του.

Δεν είδες το παραπάνω post#912 που αναφέρω :

Αφού πατήσεις μια φορά το πλήκτρο για να πάει η ταινία 2Χ τότε πατάς το ακριβώς από κάτω και σε κάθε πάτημα μεταφέρεται κατά δέκα λεπτά (αν θυμάμαι καλά) εμπρός .
Και αντίστοιχα με τα πλήκτρα προς τα πίσω .

Ναι το ειδα αυτο κι ευχαριστω για την πληροφοριση αλλα η ερωτηση μου ειναι αλλη... οταν χρησιμοποιεις το ff η το rew για πολυ γιατι να χανει το συγχρονισμο μεταξυ εικονας και ηχου...? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος?

Γεια σας. Μηπως καποιοσ θα μπορουσε να μου πει πως εγκαθιστω ενα στικακι για wireless internet στο wd tv live?

στην υπηρεσία για video από youtube, δοκίμασε κανείς να κάνει login στο account του στο youtube? Δύο φορές με το που έδωσα χρήστη, pass, και πάτησα ΟΚ να το θυμάται, μετά τράβηξε το WDTVL τρελό restart... :damnyou:

Πριν από λίγο μου έβγαλε ότι υπάρχει νέο firmware, το 1.01.17, αλλά δεν το έκανα, μιας και δεν βρήκα καμία πληροφορία.

...τελικά είναι ίδιο με το 1.01.12 που αποσύρθηκε επειδή δημιουργούσε προβλήματα.

Που απο οτι φαινεται δουλευει σωστα.Αντε μπας και μας δωσουν κανενα νεο firmware.

Στην ουσία το 1.01.17 είναι ότι το παλιό 1.01.12 αλλά φτιάξανε το πρόβλημα που έπαθαν πολλοί και χάλασε το μηχάνημα ή έχει και καμιά άλλη αλλαγή?

Δοκίμασε κανείς και την b-rad 0.3.3.1 που είναι βασισμένο στην επίσημη 1.01.11?

Last edited:
Στην ουσία το 1.01.17 είναι ότι το παλιό 1.01.12 αλλά φτιάξανε το πρόβλημα που έπαθαν πολλοί και χάλασε το μηχάνημα ή έχει και καμιά άλλη αλλαγή?

Δοκίμασε κανείς και την b-rad 0.3.3.1 που είναι βασισμένο στην επίσημη 1.01.11?

Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι αν συμπεριλαμβάνει τις αλλαγές του 1.01.12 ή μόνο αυτές του 1.01.11. Στο release note δεν αναφέρεται καθόλου το 12.

To 1.01.17 δε λεει τιποτα...

Το 0.3.3 του b-rad εχει 2 πολυ καλες αλλαγες (patches του rezmus)

1. Δε δειχνει το μηνυμα για τον ηχο καθε φορα που αρχιζει η ταινια
2. Δειχνει πληροφοριες για την αναλυση/bitrate/μεγεθος του αρχειου την ωρα που παιζεις την ταινια πατωντας το enter...

Last edited:
Καπου διαβασα οτι με το κλεισιμο δεν απενεργοποιουνται οι δισκοι,ειναι αληθεια;
Εγω εχω το παλιο 1.01.11_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.2.2.1 που δεν εχει τετοιο προβλημα.

Έχει καταφέρει κανένας να δουλέψουν τα moviesheets με firmware του Brad;
Το βρίσκω εξαιρετικό ως δυνατότητα...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

To 1.01.17 δε λεει τιποτα...

Το 0.3.3 του b-rad εχει 2 πολυ καλες αλλαγες (patches του rezmus)

1. Δε δειχνει το μηνυμα για τον ηχο καθε φορα που αρχιζει η ταινια
2. Δειχνει πληροφοριες για την αναλυση/bitrate/μεγεθος του αρχειου την ωρα που παιζεις την ταινια πατωντας το enter...
Ναι όντως αυτή η δεύτερη επιλογή είναι ότι καλύτερο και πολύ πρακτικό...
Πολύ καλή αλλαγή αυτή στη νέα έκδοση του fw του b-rad(Την εχω βάλει είδη στο μηχάνημα μου)

Μα καλά γιατί δεν παίρνει σαν υπάλληλο της αυτόν τον b-rad η western digital?
Θα κάνει θαύματα με τα firmwares των media player της.

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους θα σας πω την εμπειρία μου από την επαναφορά ενός wd tv live που αρχικά δεν είχε επιτυχή αναβάθμιση λογισμικού(Firmware)
Μου έφερε ένας φίλος ένα χαλασμένο wd tv live μετά από προσπάθεια να περαστεί το νεο 1.01.12 επίσημο firmware και το επανέφερα απλά περνώντας σε ένα usb flash disk fat32 το επίσημο 1.01.12 fw αν και πιστεύω και το 1.01.11 να είχα μια χαρά θα το πέρναγε.
Απλά όταν είναι ανοιχτό το μηχάνημα και σας έχει βγάλει το μήνυμα βάζετε σε μια από τις 2 usb το φλασάκι με το firmware που επιχειρήσατε να περάσετε και απέτυχε(Αρχικά) περιμένετε και ξεκινάει να κάνει την αναβάθμιση και όλα καλά.

Last edited:
Παμφθηνο usb wifi stick -g που το δοκιμασα με το Live (κανει για κατεβασμα torrents, dvix streaming, youtube κλπ, ΔΕΝ κανει για 720p και 1080p streaming)

Αν θελετε wireless -n κοιταξτε για καποιο αντιστοιχο αλλα με το ralink 3070 τσιπακι...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170425863922&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τι ακριβώς είναι αυτό φίλτατε?
Με τη χρήση αυτού του extension σε firmware του Brad, καθώς κάνεις browse τις ταινίες, αντί για filenames και thumbnails κτλ βλέπεις κάτι τέτοιο:
mgb.png

Τέλειο φαίνεται και μου δημιουργήθηκαν κάποιες ερωτήσεις - απορίες σχετικά με αυτό.

1. Πως ακριβώς το εγκαθιστάς αν έχεις είδη περασμένο το b-rad 0.3.3.2?
Είναι δηλαδή κάτι σαν έξτρα στο ανεπίσημο firmware του b-rad?

2. Πως ακριβώς βλέπεις τις τόσες πληροφορίες για την κάθε ταινία?
Πρέπει να της κατεβάσεις ή αν είναι συνδεδεμένο με το νετ το wd tv live της βρίσκει μόνο του στο νετ?