Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Fits δεν υπαρχει τετοιο plugin για το Live, αυτο που δειχνεις επαιζε μονο στο παλιο WD HD TV...

Μιας και γινεται κουβεντα σε αλλο νημα (με εμφαση στον ηχο) ξερετε αν το wd tv live εχει volume control και αν ναι πως ακριβως το βρισκουμε?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Fits δεν υπαρχει τετοιο plugin για το Live, αυτο που δειχνεις επαιζε μονο στο παλιο WD HD TV...
Και πως ακριβώς δηλαδή δούλευε αυτό στο wd hd tv?
Έβαζες απλά και αλλά αρχεία με πληροφορίες για την κάθε ταινία στο δίσκο ή έπρεπε να συνδέσεις το wd hd tv μέσω usb wifi στο νετ και έβρισκε μόνο του ότι πληροφορίες χρειάζονται μέσω νετ.

Παμφθηνο usb wifi stick -g που το δοκιμασα με το Live (κανει για κατεβασμα torrents, dvix streaming, youtube κλπ, ΔΕΝ κανει για 720p και 1080p streaming)

Αν θελετε wireless -n κοιταξτε για καποιο αντιστοιχο αλλα με το ralink 3070 τσιπακι...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170425863922&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Μόλις το «χτύπησα»! Ελπίζω να κάνει αλλά κι αν όχι δεν τρέχει τίποτα, όσο 1 φραπέ κάνει!!!
Thanks!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τέλειο φαίνεται και μου δημιουργήθηκαν κάποιες ερωτήσεις - απορίες σχετικά με αυτό.

1. Πως ακριβώς το εγκαθιστάς αν έχεις είδη περασμένο το b-rad 0.3.3.2?
Είναι δηλαδή κάτι σαν έξτρα στο ανεπίσημο firmware του b-rad?

2. Πως ακριβώς βλέπεις τις τόσες πληροφορίες για την κάθε ταινία?
Πρέπει να της κατεβάσεις ή αν είναι συνδεδεμένο με το νετ το wd tv live της βρίσκει μόνο του στο νετ?

Στο link που σου έδωσα, έχει όλες τις πληροφορίες...
βασικά είναι ένα προγραμματάκι που τιο εγκαθιστάς σε usb stick, και μόλις κάνεις reboot το WD Live, το τρέχει αυτόματα. Προσωπικά, κατάφερα να το τρέξω, αλλά δεν εμφανίζονται τα sheets. Βασικά είναι φτιαγμένο για τα firmware του Brad για το απλό WD, αλλά υποτίθεται ότι τρέχει και στο Live.
Τα sheets τα φτιάχνεις με διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν στο Internet. To βράδυ που θα πάω σπίτι, θα σου βρω τα links...

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα minijack to component cable σαν αυτό που έχει η συσκευασία αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας γιατί αυτό το έχω συνδέσει με την TV Plasma (που παρεπιπτώντος δεν έχει HDMI) και δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε plaisio και e-shop δεν είχαν μυρωδιά. Και για τον ήχο θέλει κι άλλο mini-jack to rca; Αν μπορείτε να μου υποδείξετε που μπορώ να βρω αυτά τα 2 καλώδια θα σας ήμουν υπόχρεος.

Για την πρωτη περιπτωση δεν ξερω που θα βρεις καλυτερο καλωδιο με βυσμα σαν αυτο που εχει το wd tv live για component. Ομως για τον ηχο δοκιμασε να συνδεσεις το αλλο καλωδιο που εχει στη συσκευασια στην εξοδο που λεει (av out) και απ' εκει τα δυο rca που αντιστοιχουν στον ηχο στην εισοδο ηχου της τηλεορασης...

Τελικά με κούρασαν τα PC και πήρα το WD Live

• Άριστη και ξεκούραστη αναπαραγωγή Του έβαλα οτι πιο δύσκλο ειχα και δεν κόλλησε
  • Πανεύκολο στη χρήση
  • "Μίλησε" και με τα δυο PC (Win 7 ) χωρίς πρόβλημα Είχα εφοδιαστεί με ξηρά τροφή για ώρες ψαξίματος τελικά δεν χρειάστηκε
  • Διαβάζει πολύ γρήγορα τον σκληρό
  • Έβαλα το τελευταίο Firmware Δεν έχει πρόβλημα
Μην είμαστε υπερβολικοί . Τί παραπάνω να ζητήσεις σε αυτή την τιμή ? BR ISO δεν δοκίμασα μάλλον δεν παίζει απο οτι λέτε ειδικά σε TrueHD αλλα ΟΚ ας κάνει και κάτι το PC... -bye-

Παιδιά βάλτε το b-rad 0.3.4.1 πολύ καλή ανεπίσημη υλοποίηση του επίσημου 1.01.11.
Έρχεται και το νέο b-rad firmware που θα είναι βασισμένο στο νεότερο επίσημο 1.01.17.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τελικά με κούρασαν τα PC και πήρα το WD Live

• Άριστη και ξεκούραστη αναπαραγωγή Του έβαλα οτι πιο δύσκλο ειχα και δεν κόλλησε
  • Πανεύκολο στη χρήση
  • "Μίλησε" και με τα δυο PC (Win 7 ) χωρίς πρόβλημα Είχα εφοδιαστεί με ξηρά τροφή για ώρες ψαξίματος τελικά δεν χρειάστηκε
  • Διαβάζει πολύ γρήγορα τον σκληρό
  • Έβαλα το τελευταίο Firmware Δεν έχει πρόβλημα
Μην είμαστε υπερβολικοί . Τί παραπάνω να ζητήσεις σε αυτή την τιμή ? BR ISO δεν δοκίμασα μάλλον δεν παίζει απο οτι λέτε ειδικά σε TrueHD αλλα ΟΚ ας κάνει και κάτι το PC... -bye-

br-iso παιζει αλλά μόνο την βασική ταινία χωρίς μενού κ.τ.λ.
Οσο για το truehd δεν το κάνει απλά downmix αλλά το κάνει passthrough.

Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω ώστε
1. Να βάλω εγώ ότι φωτογραφίες θέλω
2. Να μεγαλώσω τους υπότιτλους παραπάνω από 40 μέγεθος.
στο b-rad 0.3.4.1 firmware του wd tv live?

Ευχαριστώ πολύ.

Και έγινε είδη(Μέσα σε ένα μισάωρο) sold out argi73 οπότε όποιος πρόλαβε το κύριο είδε...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω ώστε
1. Να βάλω εγώ ότι φωτογραφίες θέλω
2. Να μεγαλώσω τους υπότιτλους παραπάνω από 40 μέγεθος.
στο b-rad 0.3.4.1 firmware του wd tv live?

Ευχαριστώ πολύ.

Και έγινε είδη(Μέσα σε ένα μισάωρο) sold out argi73 οπότε όποιος πρόλαβε το κύριο είδε...

Ανοιγουμε το S00custom-options με το Notepad, διαγραφεις το # σε ενα απο τα παρακατω:
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=52
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=56
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=60
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=64
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=68
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=72
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=76
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=80
ΔΙαγραφεις μονο ενα # απο ολα.
Μετα την εγκατασταση απλα δεν πειραζουμε απο τα settings το subtitles font size.Δηλαδη τι εννοω,δεν ψαχνουμε να δουμε αν μπηκε το μεγεθος που επιλεξαμε γιατι πολυ απλα δεν ειναι επιλεξιμο(not menu-selectable).Εκει θα δειχνει σαν μεγεθος το 24.
Καλες θεασεις με μεγαλους υποτιτλους!!!

Last edited:
Επειδή έχω μια φοβία με όλα αυτά τα upgrades,firmwares κτλ, θα ήθελα μία-δύο διευκρινήσεις πριν προχωρήσω:
- για να βάλω το firmware του b-rad πρέπει πρώτα να κάνω update στο επίσημο 1.01.11 ή εγκαθίσταται απ'ευθείας στο "παρθένο" μου WDTV Live?
- πως βάζουμε τελικά αυτό το b-rad και ποια έκδοση να προτιμήσω?
- τι δυνατότητες και αλλαγές προσφέρει αυτό το firmware (τις πιο σημαντικές)?Γιατί πέρα από τους υπότιτλους (το οποίο με ενδιαφέρει μάλιστα), δεν έχω καταλάβει τι άλλο κάνει.

Ευχαριστώ πολύ!

Όταν είμαι στην επιλογή "Music" και διαλέγω μερικούς φακέλλους με τραγούδια mp3, μου εμφανίζεται το μήνυμα "There is no media in the current folder" αν και υπάρχουν αρχεία μέσα σ'αυτούς τα οποία τα βλέπω όταν συνδέω τον σκληρό με τον υπολογιστή. Άλλοι φάκελλοι παίζουν εντάξει. Δοκίμασα να σβήσω το φάκελλο "wtdv folder" που δημιουργείται αυτόματα αλλά πάλι τα ίδια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ανοιγουμε το S00custom-options με το Notepad, διαγραφεις το # σε ενα απο τα παρακατω:
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=52
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=56
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=60
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=64
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=68
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=72
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=76
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=80
ΔΙαγραφεις μονο ενα # απο ολα.
Μετα την εγκατασταση απλα δεν πειραζουμε απο τα settings το subtitles font size.Δηλαδη τι εννοω,δεν ψαχνουμε να δουμε αν μπηκε το μεγεθος που επιλεξαμε γιατι πολυ απλα δεν ειναι επιλεξιμο(not menu-selectable).Εκει θα δειχνει σαν μεγεθος το 24.
Καλες θεασεις με μεγαλους υποτιτλους!!!

Το εκανα αλλά δεν αλλάζει τίποτα ίσως φταίει που το εχω στο μέγεθος υπότιτλων 40(Αν και δοκίμασα να το βάλω και στο 24 αλλά πάλι τίποτα) αλλά και τις εικόνες που δοκίμασα να τις αλλάξω με δικές μου παρόλο που της μετονόμασα σε:
original_bg.jpg
eM82_bg.jpg
villa_bg.jpg

και άλλαξα το αρχείο
S00custom-options σε
# original background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=original_bg.jpg
# eM82's backdrop background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg
# wood panel (default) background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=villa_bg.jpg
Εννοείτε ότι μπροστά από κάθε config πρόταση εχω αφήσει ένα κενό.
Πάλι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στις εικόνες.

Καμία λύση?

Θέλω να το κάνω αν γίνετε να μου δείχνει και μεγαλύτερες εικόνες των ταινιών(Κοινώς εξώφυλλα) αλλά κι αυτό δεν πετυχαίνει παρόλο που αλλάζω το αντίστοιχο μέρος του αρχείου s00custom-options αλλά πάλι τσίφος.
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν παιζει κάτι με το 0.3.4.1 firmware του b-rad.

Last edited:
Να εχω καταφέρει τι?
Το μόνο που κατάφερα με τα προηγούμενα custom είναι να μπορέσω να κατεβάσω τορεντ από το wd tv live τίποτα άλλο.