Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

oποιος ξερει κατι ας με βοηθησει.... δεν την παλευω αλλο!!! :

μόλις μου ζήτησε τo live να του κάνω update τo firmware και όντως τo έκανα... πλέον όμως από τo δίκτυο που έβλεπε τα video τώρα πια δεν τα βλέπει... βλέπει μονο τους φακέλους και δεν βλέπει λέει video μέσα...

τι έπαθε?
είναι δυνατόν να καταστρέφεται με ένα update?
ξέρετε τι να κάνω?

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση χθές και όλα είναι μια χαρά, δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα.
Θα σου έλεγα να κάνεις ένα reset απο το κουμπάκι που έχει στο πλάι εκεί που έχει την usb θύρα, και ξαναβάλε τις ρυθμίσεις απο την αρχή. Μια φορά που είχε φάει κόλλημα και σε εμένα, του έκανα ένα reset απο το πλάι και μετά έστρωσε.

Παιδιά έχω κι εγώ ένα "κουφό" πρόβλημα -αν και όχι τόσο σοβαρό...

Με m2ts αρχεία που το VLC στο PC ΔΕΝ ανοίγει, το WD TV Live έχει πρόβλημα με το συγχρονισμό των υποτίτλων. Συγκεκριμένα, σε (κατεβασμένη) ταινία που είδα χθες, οι υπότιτλοι "ρολάριζαν" όλο και πιο μπροστά (χρονικά). Κάθε δυο λεπτά, έπρεπε να πατάω το βελάκι για να καθυστερούν 100 msec. Στο τέλος, έφτασα να βλέπω τους υπότιτλους στο -3400msec! Γιατί στο καλό συμβαίνει αυτό;

Όπως έγραψα, το VLC δεν ανοίγει το αρχείο ενώ το Windows Media Player δεν ανοίγει το αρχείο srt (!) έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω τους υπότιτλους στο PC!

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση χθές και όλα είναι μια χαρά, δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα.
Θα σου έλεγα να κάνεις ένα reset απο το κουμπάκι που έχει στο πλάι εκεί που έχει την usb θύρα, και ξαναβάλε τις ρυθμίσεις απο την αρχή. Μια φορά που είχε φάει κόλλημα και σε εμένα, του έκανα ένα reset απο το πλάι και μετά έστρωσε.
ok τα κατάφερα με τo reset... μου έβγαλε τo account και pass και δούλεψε....
thanks

Μια από τα ίδια εκανα κι εγώ αναβάθμιση μέσω νετ χτες και όλα πήγαν καλώς και συνεχίζει να δουλεύει απλά άψογα το μηχάνημα.

Παιδιά έχω κι εγώ ένα "κουφό" πρόβλημα -αν και όχι τόσο σοβαρό...

Με m2ts αρχεία που το VLC στο PC ΔΕΝ ανοίγει, το WD TV Live έχει πρόβλημα με το συγχρονισμό των υποτίτλων. Συγκεκριμένα, σε (κατεβασμένη) ταινία που είδα χθες, οι υπότιτλοι "ρολάριζαν" όλο και πιο μπροστά (χρονικά). Κάθε δυο λεπτά, έπρεπε να πατάω το βελάκι για να καθυστερούν 100 msec. Στο τέλος, έφτασα να βλέπω τους υπότιτλους στο -3400msec! Γιατί στο καλό συμβαίνει αυτό;

Όπως έγραψα, το VLC δεν ανοίγει το αρχείο ενώ το Windows Media Player δεν ανοίγει το αρχείο srt (!) έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω τους υπότιτλους στο PC!
Γιατί πολύ απλά οι υπότιτλοι που έχει η ταινία ή που έχεις βρει ΔΕΝ είναι συχρωνισμενοι γι' αυτη τη ταινια.
Τι ποιο απλό? Μην μου πεις οτι δεν σου έχει τύχη ποτέ σε άλλη ταινία....

Δοκίμασε απλά άλλους υπότιτλους που να είναι για το release που κατέβασες.

Last edited:
Ξέρεις τι γίνεται; Οι υπότιτλοι δεν καθυστερούν ΣΤΑΘΕΡΑ, π.χ. 200msec. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: ξεκινά η ταινία. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται περίπου 1-1,5 sec πιο νωρίς από το κανονικό. Τους καθυστερώ 100msec. Τώρα εμφανίζονται 200msec αργότερα!!! Σιγά σιγά, οι υπότιτλοι "γλιστρούν" χρονικά και έρχονται όλο και πιο νωρίς. Σε κάποια φάση, συγχρονίζονται. Πάνε καλά για 1-2 λεπτά και μετά "προσπερνούν" και εμφανίζονται πάλι νωρίτερα. Οπότε, φτου κι απ´την αρχή. Και αυτό συνέχεια! Είναι σαν το srt αρχείο να διαβάζεται από το player με μεγαλύτερη ταχύτητα από το m2ts, το οποίο βέβαια έπαιζε κανονικά.

Ρε eyebee ε τότε έχεις κατεβάσει hdtv release που σημαίνει ότι οι υπότιτλοι ΔΕΝ είναι σταθεροί για τον απλούστατο λόγο ότι παίζουν και οι διαφημίσεις το εκάστοτε καναλιού μέσα επομένως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Αν ήτανε bluray release τότε θα υπήρχε μια σταθερότητα στους υπότιτλους αφού δεν υπάρχουν διαφημίσεις ανάμεσα στην ταινία όπως στις hdtv releases.

Κοινώς πρόσεχε τι release κατεβάζεις για να μπορείς να βρεις εύκολα ελληνικούς υπότιτλους.

Ή φρόντιζε να κατεβάζεις υπότιτλους για το release της ταινίας που έχεις κατεβάσει είτε αυτό είναι από hdtv είτε από bluray.

Ρε φίλε όλα αυτά που λες είναι καθαρά θέματα αρχάριου με τις ταινίες και τους υπότιτλους που υποθέτω σε αυτό το τοπικ αν έχουν αναφερθεί, έχουν αναφερθεί από τα πρώτα ποστ.

Last edited:
Fits, ευχαριστώ για την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις, αλλά δεν έχεις καταλάβει στο πρόβλημα. Οι υπότιτλοι τρέχουν πιο γρήγορα ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δεν παίζουν σταθερά σε κανένα σημείο. Είναι σαν οι διαφημίσεις που λες να πέφτουν κάθε μισό λεπτό, πώς αλλιώς να το πω!

Άντε να το πω άλλη μια φορά...
Από τι στιγμή που το release που κατέβασες είναι hdtv οι υποτ. που έχεις δεν πρόκειται να είναι ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ είτε στο wd tv live είτε στο pc και σου εξήγησα ποιο πάνω το λόγο αν τώρα δεν θες ή δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις δεν φταίω εγώ γι´αυτό.

Τέλος μπορείς να κάνεις ένα τεστ.
Κατέβασε ένα bluray release και το αντίστοιχο ελλ. υπότιτλο και πες μου αν σου κάνει ακόμα αυτά που λες για να δεις ότι φταίει αυτό που σου λέω ποιο πάνω.

Στο m2ts αρχείο ....λογικά οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι...Σωστά? Εάν ναι τότε πρέπει να τους κάνεις demux και να συγρονιστούν (εάν είναι για την release που κατέβασες, δηλαδή οι υπότιτλοι που δίνει αυτός που έφτιαξε το release του video ) με το Subtitles Workshop. Αλλιώς δεν υπάρχει λύση...

Onlinen εγώ πιστεύω το ποιο εύκολο είναι να κατεβάσει άλλους υπότιτλους που είναι για το release της ταινίας που έχει από το να κάθεται να κάνει demux τον υπότιτλο που έχει το αρχείο m2ts μετά να το μετατρέπει σε srt κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Onlinen εγώ πιστεύω το ποιο εύκολο είναι να κατεβάσει άλλους υπότιτλους που είναι για το release της ταινίας που έχει από το να κάθεται να κάνει demux τον υπότιτλο που έχει το αρχείο m2ts μετά να το μετατρέπει σε srt κ.τ.λ.

Εάν πραγματικά έχει κατεβάσει διαφορετικό υπότιτλο από την ταινία που έχει....τότε θα βασανίζεται μόνιμως να βρει ακρη. Αρα πρέπει να βρει τους σωστούς υπότίτλους πρώτα. Συμφωνώ. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές (για να μην αδικούμε και το φίλο) που μου έχει τύχει κι εμένα να δίνει κάποιος υποτίτλους που δεν είναι συγρονισμένοι. π.χ. σε screen εκδόσεις και εκεί σε πιάνουν τα νεύρα σου για την προχειρότητα του uploader. Εχω κάτσει κατι μισάωρα εγώ για να συγχρονίσω ......κάτι τέτοιες περιπτώσεις....

Μα του το εχω πει είδη 2 - 3 φορές ότι πρέπει να βρει ΣΩΣΤΟΥΣ υπότιτλους για το release scene που έχει κατεβάσει αλλά δεν λέει να το καταλάβει.

Για να τελειώνουμε γιατί πολύ το ζαλίσαμε eyebee πες μου τι ταινία ψάχνεις(Μέσω ιδιωτικού μηνύματος) και θα σου τη βρω εγώ έτοιμη με ελλ. υποτ.

Ρε eyebee ε τότε έχεις κατεβάσει hdtv release που σημαίνει ότι οι υπότιτλοι ΔΕΝ είναι σταθεροί για τον απλούστατο λόγο ότι παίζουν και οι διαφημίσεις το εκάστοτε καναλιού μέσα επομένως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Αν ήτανε bluray release τότε θα υπήρχε μια σταθερότητα στους υπότιτλους αφού δεν υπάρχουν διαφημίσεις ανάμεσα στην ταινία όπως στις hdtv releases.

Κοινώς πρόσεχε τι release κατεβάζεις για να μπορείς να βρεις εύκολα ελληνικούς υπότιτλους.

Ή φρόντιζε να κατεβάζεις υπότιτλους για το release της ταινίας που έχεις κατεβάσει είτε αυτό είναι από hdtv είτε από bluray.

Είτε συμβαίνει αυτό που λέει ο fits79 (με τις διαφημίσεις αν είναι HDTV) ή η ταινία είναι σε διαφορετικού τύπου ρυθμό αναπαραγωγής - frames per second - από αυτόν των υποτίτλων, λόγω του ότι μπορεί π.χ. το ένα να είναι από αμερικάνικη πηγή και το άλλο από ευρωπαϊκή και έτσι να διαφέρουν στο fps.

Οι λύσεις είναι (όπως προαναφέρθηκε)
1) Subtitle Workshop για συγχρονισμό
2) κατέβασε υπότιτλους ίδιας release (ίδιου rip ας το πουμε) με την ταινία

-----------------------------------

EDIT:
3) Να στα δώσει έτοιμα ο fits:hippy:

Last edited:
Λοιπόν, ΟΚ.

-το srt αρχείο δεν είναι HDTV ή κάτι τέτοιο. Από BD προέρχονται οι υπότιτλοι, όπως και η ταινία. (Η ταινία δεν είχε ενσωματωμένους υπότιτλους.) Δεν ξέρω όμως -ούτε σημείωσα- αν είναι ίδιο framerate και άλλα στοιχεία.

- έχω κατεβάσει υπότιτλους για πολλές ταινίες που δεν ήταν συγχρονισμένοι. Με λίγη δουλειά όμως στο SubtitlesSynch τα πράγματα ήρθαν. Το να παίζουν υπότιτλοι και ταινία σε διαφορετικές ταχύτητες, πρώτη φορά το είδα και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Προφανώς δεν έχω την εμπειρία πολλών από εσάς, γι' αυτό και ζήτησα τη βοήθεια όποιων γουστάρουν να τη δώσουν. Όσοι χαλιούνται, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με άσχετους σαν εμένα και να χαλάνε τα νεύρα τους.

- σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις παρατηρήσεις σας. Από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτικός στα αρχεία που κατεβάζω.

-fits, ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά την ταινία την είδα τελικά χωρίς υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Λοιπόν, ΟΚ.

-το srt αρχείο δεν είναι HDTV ή κάτι τέτοιο. Από BD προέρχονται οι υπότιτλοι, όπως και η ταινία. (Η ταινία δεν είχε ενσωματωμένους υπότιτλους.) Δεν ξέρω όμως -ούτε σημείωσα- αν είναι ίδιο framerate και άλλα στοιχεία.

- έχω κατεβάσει υπότιτλους για πολλές ταινίες που δεν ήταν συγχρονισμένοι. Με λίγη δουλειά όμως στο SubtitlesSynch τα πράγματα ήρθαν. Το να παίζουν υπότιτλοι και ταινία σε διαφορετικές ταχύτητες, πρώτη φορά το είδα και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Προφανώς δεν έχω την εμπειρία πολλών από εσάς, γι' αυτό και ζήτησα τη βοήθεια όποιων γουστάρουν να τη δώσουν. Όσοι χαλιούνται, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με άσχετους σαν εμένα και να χαλάνε τα νεύρα τους.

- σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις παρατηρήσεις σας. Από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτικός στα αρχεία που κατεβάζω.

-fits, ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά την ταινία την είδα τελικά χωρίς υπότιτλους.
Αυτό αξίζει :bang: σε νευρίασε τόσο που τελικά την είδες χωρίς... :a0210:

Παιδιά, με το καινούργιο fw δεν το παρατήρησα ακόμη,
αλλά σε εσάς τυχαίνει σε blu ray rips να κόβεται ο ήχος της ομιλίας (λες και τους ακούς από πηγάδι) και να επανέρχεται;
Τα υπόλοιπα κανάλια παίζουν κανονικά.
Το παρατήρησα ότι το έκανε όταν έπαιζε λίγη ώρα. Ίσως όταν ζεσταινόταν...

Παιδιά, με το καινούργιο fw δεν το παρατήρησα ακόμη,
αλλά σε εσάς τυχαίνει σε blu ray rips να κόβεται ο ήχος της ομιλίας (λες και τους ακούς από πηγάδι) και να επανέρχεται;

Nαι.Αλλα δεν εχω κανει πολλες δοκιμες σε rips και δεν εχω περασει και εγω ακομα το καινουργιο firm..

εγώ πάντως από την στιγμή που το πέρασα όλο έχω προβλήματα... χάνει συνέχει το δίκτυο και δεν μπορώ να το συνεφέρω με τίποτα...!!!
το προηγούμενο official fw πως μπορώ να τo βρω?

Πρέπει να είσαι μόνος ή αν όχι ο μόνος τότε απο τους πολύ λίγους που τους το κάνει αυτό.

Πρέπει να είσαι μόνος ή αν όχι ο μόνος τότε απο τους πολύ λίγους που τους το κάνει αυτό.

hmm τι να πω... δεν ξέρω, ελπίζω να μην μου συνεχίσει τα ίδια

εσύ τo έχεις με σταθερή ip στο δίκτυο?
γιατί εγώ τo έχω auto σε win 7:violent-smiley-030: