Ο παπαρας ο B-rad δε φτιαχνει ενα firmware με βαση το 1.02.19. Περιμενει το επομενο επισημο απο τη WD λεει... Ειναι και Καναδος και δεν τον ενδιαφερουν οι υποτιτλοι...
Από truehd σε dts δεν ξέρω αλλά δεν χρειάζεται.τζαμι η δουλεια.το μηχανακι απλος ειναι super.
μονο με ενα m2ts με true hd μας τα χαλασε..(κανενα προγραματακι για μετατροπη σε dts απο true hd ευπροσδεκτο).
πανευκολο μενου ευχρηστο τηλεκοντρολ.το δισκο τον διαβασε στο μπαμ(seagate freeagent 1.5T)κ επεισεις σβηνει ο δισκος με το κλεισιμο του WD TV Live.:a0210:
τσουπερ το μηχανακι τσουπερ:firstprize:!!!
υ.γ.
εχω διαβασει ολο το Thread κ αυτο με βοηθησε πολυ!!!
Πηρα χθες αυτον τον player και ελλειψει καλωδιου HDMI θα τον συνδεσω αυριο.
Πως θα κανω firmwire update ?
Κατεβασα απο εδω ενα rar αρχειο που εχει μεσα ενα pdf και καποια αλλα αρχεια .ver , .fff και .bin
Τι κανω απο εδω και περα ????
Ευχαριστω πολυ.
Αν θες να περασεις καποια παλιοτερη εκδοση firmware (απο αυτην που εχει το μηχανημα σου ) αλλαζεις μονο σου την εκδοση στο αρχειο .ver, βαζεις καποια νεωτερη/αριθμο για να 'ξεγελασεις' το μηχανημα.
Ευχαριστω.Πως ξερω ποια εκδοση ειναι περασμενη ? Υπαρχει καποιος λογος να περασω παλαιοτερη εκδοση ?
Σε περιπτωση που αντιμετωπισεις καποιο προβλημα με καποια (πιθανοτερο αν ειναι καποια pre-release) , η απλως θελεις να περασεις καποιο costum firmware (πχ του b-rad ) για καποιες εξτρα δυνατοτητες. Παντως το update ειναι παιχνιδακι , θεμα δευτερολεπτων .Και παντα μπορεις να επιστρεψεις με τον ιδιο τροπο σε αυτο που ειχες πριν.
Την εκδοση θα την βρεις στις επιλογες που εχει το μενου...
Oπως ειναι και τα τρια αρχεια στο στικακι .(οχι μεσα σε φακελο, ουτε να εχει αλλα αρχεια το στικακι) .
Περι costum firmware (αν και οταν θελεις να το ψαξεις παραπανω,/υπαρχουν και εδω πολλες πληροφοριες )
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Αν και πολλες οι 134 σελιδες πρεπει να ψαξω για ελληνικο μενου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.