Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Για όσους έχουν πάρει usb wifi μπορούν να μας πουν:

1. Τι ασύρματο ρούτερ έχει ο κάθε ένας?
2. Ποιο usb wifi με βάση αυτή τι λίστα έχει προτιμήσει ο κάθε ένας
3. Σε τι ειδους αρχεία και με ποιο firmware(Επίσημο ή όχι) το έχει δοκιμάσει.

ώστε να δούνε και οι υπόλοιποι του σάιτ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν usb wifi ποια είναι η χρυσή τομή - καλύτερη δυνατή(και φτηνότερη για μερικούς) λύση.

Π.χ. τις ταινίες 720p, 1080, bluray rip μπορούν να τις δουν άνετα και χωρίς σπασίματα λόγο ασύρματου και μεχρι πόση απόσταση?

Last edited:
Ο παπαρας ο B-rad δε φτιαχνει ενα firmware με βαση το 1.02.19. Περιμενει το επομενο επισημο απο τη WD λεει... Ειναι και Καναδος και δεν τον ενδιαφερουν οι υποτιτλοι...

Δεν τον λες και παπαρα,μεχρι τωρα μια χαρα μας βολεψε...
φιλικα παντα!

Όχι παπάρας είναι..
Έλα πλάκα κάνω.
Όντως ας μην είμαστε και αχάριστοι.

Ο παπαρας ο B-rad δε φτιαχνει ενα firmware με βαση το 1.02.19. Περιμενει το επομενο επισημο απο τη WD λεει... Ειναι και Καναδος και δεν τον ενδιαφερουν οι υποτιτλοι...

Έλα ντέ ειχα συνηθίσει τα themes και με χαλάει αισθητικά τωρα (και λειτουργικά ) το 1.02.19
Το μόνο που μπορεί να περιμένει είναι να γίνει official release

παιδια επειδη εχω σκασει,περιμενω απο εβδομαδα να μου ερθει η tv κ εχω το WD TV Live στο κουτι του:furious3:.
εαν το συνδεσω με την οθωνη του pc μεσω hdmi λετε να παθει τιποτα??π.χ.:BDBDG54:
τι λετε?

τζαμι η δουλεια.το μηχανακι απλος ειναι super.
μονο με ενα m2ts με true hd μας τα χαλασε..(κανενα προγραματακι για μετατροπη σε dts απο true hd ευπροσδεκτο).
πανευκολο μενου ευχρηστο τηλεκοντρολ.το δισκο τον διαβασε στο μπαμ(seagate freeagent 1.5T)κ επεισεις σβηνει ο δισκος με το κλεισιμο του WD TV Live.:a0210:
τσουπερ το μηχανακι τσουπερ:firstprize:!!!
υ.γ.
εχω διαβασει ολο το Thread κ αυτο με βοηθησε πολυ!!!-bye-

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

τζαμι η δουλεια.το μηχανακι απλος ειναι super.
μονο με ενα m2ts με true hd μας τα χαλασε..(κανενα προγραματακι για μετατροπη σε dts απο true hd ευπροσδεκτο).
πανευκολο μενου ευχρηστο τηλεκοντρολ.το δισκο τον διαβασε στο μπαμ(seagate freeagent 1.5T)κ επεισεις σβηνει ο δισκος με το κλεισιμο του WD TV Live.:a0210:
τσουπερ το μηχανακι τσουπερ:firstprize:!!!
υ.γ.
εχω διαβασει ολο το Thread κ αυτο με βοηθησε πολυ!!!-bye-
Από truehd σε dts δεν ξέρω αλλά δεν χρειάζεται.
Εσύ επειδη δεν κάνει downmix to stereo τον truhd ήχο γι' αυτό φαντάζομαι θελεις να το μετατρέψεις σε dts σωστά?

Αν είναι γι' αυτό τότε σου προτείνω το πρόγραμμα tsmuxer ΚΟΡΥΦΑΙΟ πρόγραμμα καθότι δέχεται τα πάντα(m2ts, ts, mkv) αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπή truehd -> dts αλλά truehd -> ac3 που το wd tv live κάνει downmix to stereo και τον ήχο ac3.

Κοινώς μόνο τον ήχο truehd δεν κάνει downmix to stereo όλους τους άλλους ήχους τους κάνει μια χαρά.
Οπότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα tsmuxer ώστε να κάνεις το truehd ήχο σε ac3 και θα είσαι μια χαρά.

εχω ενα home cinema 8ετιας κ για καλη μου τυχη ειχε optical κ οπως ειναι προφανες παιζει μονο dd k dts γι'αυτο θα ηθελα να το μετατρεπει απο truehd σε dts.
αυτο μπορει να την κανει αυτη τη δουλεια?
το δοκιμασα(ειμαι κ λιγο ασχετος)στο tsmuxer αλλα μου εδινε την επιλογη μονο για ac3.

Πηρα χθες αυτον τον player και ελλειψει καλωδιου HDMI θα τον συνδεσω αυριο.

Πως θα κανω firmwire update ?

Κατεβασα απο εδω ενα rar αρχειο που εχει μεσα ενα pdf και καποια αλλα αρχεια .ver , .fff και .bin

Τι κανω απο εδω και περα ????

Ευχαριστω πολυ.

Πηρα χθες αυτον τον player και ελλειψει καλωδιου HDMI θα τον συνδεσω αυριο.

Πως θα κανω firmwire update ?

Κατεβασα απο εδω ενα rar αρχειο που εχει μεσα ενα pdf και καποια αλλα αρχεια .ver , .fff και .bin

Τι κανω απο εδω και περα ????

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα .

Εχει στην ιδια σελιδα (που εβαλες )κατω πως το κανουμε install.Tα ριχνουμε στο root ενος στικακιου :P

Αν θες να περασεις καποια παλιοτερη εκδοση firmware (απο αυτην που εχει το μηχανημα σου ) αλλαζεις μονο σου την εκδοση στο αρχειο .ver, βαζεις καποια νεωτερη/αριθμο για να 'ξεγελασεις' το μηχανημα.

Αν θες να περασεις καποια παλιοτερη εκδοση firmware (απο αυτην που εχει το μηχανημα σου ) αλλαζεις μονο σου την εκδοση στο αρχειο .ver, βαζεις καποια νεωτερη/αριθμο για να 'ξεγελασεις' το μηχανημα.

Ευχαριστω.Πως ξερω ποια εκδοση ειναι περασμενη ? Υπαρχει καποιος λογος να περασω παλαιοτερη εκδοση ?

Αυτη που κατεβασα ειναι Release 1.01.24 (2/9/10) οποτε μαλλον δυσκολο να την εχει ο player μεσα.

Ευχαριστω.Πως ξερω ποια εκδοση ειναι περασμενη ? Υπαρχει καποιος λογος να περασω παλαιοτερη εκδοση ?

Σε περιπτωση που αντιμετωπισεις καποιο προβλημα με καποια (πιθανοτερο αν ειναι καποια pre-release) , η απλως θελεις να περασεις καποιο costum firmware (πχ του b-rad ) για καποιες εξτρα δυνατοτητες. Παντως το update ειναι παιχνιδακι , θεμα δευτερολεπτων .Και παντα μπορεις να επιστρεψεις με τον ιδιο τροπο σε αυτο που ειχες πριν.

Την εκδοση θα την βρεις στις επιλογες που εχει το μενου...

Σε περιπτωση που αντιμετωπισεις καποιο προβλημα με καποια (πιθανοτερο αν ειναι καποια pre-release) , η απλως θελεις να περασεις καποιο costum firmware (πχ του b-rad ) για καποιες εξτρα δυνατοτητες. Παντως το update ειναι παιχνιδακι , θεμα δευτερολεπτων .Και παντα μπορεις να επιστρεψεις με τον ιδιο τροπο σε αυτο που ειχες πριν.

Την εκδοση θα την βρεις στις επιλογες που εχει το μενου...

Και παλι ευχαριστω.Αν θελησω να περασω την τελευταια τι βαζω σε στικακι απο τα παρακατω αρχεια wdtvlive.bin / wdtvlive.fff/ wdtvlive.ver

?

Ελληνικο μενου μπορει να προστεθει (αν δεν εχει) ?

Oπως ειναι και τα τρια αρχεια στο στικακι .(οχι μεσα σε φακελο, ουτε να εχει αλλα αρχεια το στικακι) .

Περι costum firmware (αν και οταν θελεις να το ψαξεις παραπανω,/υπαρχουν και εδω πολλες πληροφοριες )

Oπως ειναι και τα τρια αρχεια στο στικακι .(οχι μεσα σε φακελο, ουτε να εχει αλλα αρχεια το στικακι) .

Περι costum firmware (αν και οταν θελεις να το ψαξεις παραπανω,/υπαρχουν και εδω πολλες πληροφοριες )

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Αν και πολλες οι 134 σελιδες πρεπει να ψαξω για ελληνικο μενου.