Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

WD & Thumbgen

Είσαι σε καλό δρόμο Είναι θέμα Template
Απο το link με τα Templates που έδωσα πρίν εγώ δουλεύω το Template Mega Pack Αυτό εχει πολλά Templates και τα χωρίζει σε κατηγορίες _SHEET , _STD , _WALL Για να κάτσει σωστά το Template χρησιμοποιείς οτιδήποτε εχει κατάληξη _SHEET Δεν το πήρα χαμπάρι στην αρχή και τα έκανα delete όλα και τα ξαναέφτιαξα Όσο ψάχνεις το Thumbgen ανακαλύπτεις και νέα πράγματα

Καλή συνέχεια :tee:

• Λοιπόν, απίστευτο πρόγραμμα το Thumbgen :SFGSFGSF:. Όσο ασχολείσαι τόσο βρίσκεις πράγματα. Έφτιαξα πάρα πολλές ταινίες αλλά σε πρώτη φάση τις έφτιαξα χειροκίνητα (START manual). Δοκίμασα να παίξω με το "AUTO start" άλλα κάπου κόλησε και άρχισε να ανοίγει συνέχεια παράθυρα μέχρι που το έκλεισα. Η manual λειτουργία σε βοηθάει να προσαρμόσεις την κάθε ταινία με τις φωτογραφίες που θέλεις εσύ. Μάλιστα εγώ σε πολλές ταινίες έχω αντικαταστήσει την περίληψη των ταινιών που είναι στα αγγλικά με περιλήψεις στα ελληνικά που βρίσκω σε διάφορα site.
  • Κατέβασα το Template Mega Pack το οποίο έχει αρκετά αρχεία μέσα. Θα παίξω και εγώ αλλά έχουμε κανά 2 δοκιμασμένες προτάσεις σε templates που να διαχειρίζονται την κάτω μπάρα των ταινιών με τέτοιο τρόπο ώστε από τη μια να είναι εμφανίσιμες αλλά και από την άλλη να μην πέφτουν μαζί με τα πληροφοριακά στοιχεία των ταινιών :ears:;

Εγω παλι χρησιμοποιω το std,γιατι με βολευει πολυ,εμφανιζονται οι ταινιες
με τα thumb οπως στην κανονικη εκδοση του wd και πατωντας πανω στην ταινια σου ανοιγει πρωτα το moviesheets
και μετα αν θες αναπαραγωγη.

Καθαρά πληροφοριακά έτσι για να ξέρετε με το b-rad fw το μηχάνημα μπορεί να αναγνωρίσει κανονικά δίσκους που τους έχεις συνδέσει σε ένα usb-hab και μετά στο wd tv live ενώ με την επίσημη 1.02.21 δεν μπορεί βλέπει ΜΟΝΟ το πρωτο δίσκο που έχεις συνδέσει στο usb-hab.

kalispera
epidi exo mperdefti ligo.. thelo na zitiso tin boithia sas.....
Meta tin anakalipsi oti den doulebi tο moviesheets se diktio
prospathisa na giriso pali sta arxika epipeda ala distixos
eno ebala apo tin arxi to telefteo b-rad fw ta ikonidia menoun
sto palio mikro megethos tis afthentikis ekdosis 1.02.21
kseri kanis pos mporo na ta megaloso?
Efxaristo prokatabolika

kalispera
epidi exo mperdefti ligo.. thelo na zitiso tin boithia sas.....
Meta tin anakalipsi oti den doulebi tο moviesheets se diktio
prospathisa na giriso pali sta arxika epipeda ala distixos
eno ebala apo tin arxi to telefteo b-rad fw ta ikonidia menoun
sto palio mikro megethos tis afthentikis ekdosis 1.02.21
kseri kanis pos mporo na ta megaloso?
Efxaristo prokatabolika
Κανε ένα "restore to default settings" χωρίς να έχεις το οτιδήποτε στις usb θήρες και ειδικά χωρίς να έχεις σε κάποιο φλασακι το αρχείο "S00custom-options"

Καλησπέρα πριν μερικές μέρες πήρα το WD Live. Εχω διαβάσει πολλές σελίδες και είδα διαφορά που σίγουρα δεν τα είχα φανταστεί και δεν τα έχω εξερεύνηση . Βεβαία για άλλο πρόβλημα ξεκίνησα, δηλαδή μέσω δικτύου δεν βλέπω τα mkv αρχεία βλέπω μονό τα avi . Έχω Windows 7 στο κομπιούτερ με το οποίο συνδέομαι στο δίκτυο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή μέσω δικτυού δεν μπορώ να δω αρχεία mkv ;;;;

Στο τελος της σελιδας εχει επιλογη Save file to your PC

ομοιως
ο browser μου κάνει open ένα αρχείο κειμένου/εντολων...

το έσωσα ώς αρχείο κειμένου μέσω του opera στον υπολογιστή...
πρέπει να είναι Οκ τώρα

σευχαριστώ πολύ..

Καλημέρα έκανα πολλές δοκιμές με διάφορες ρυθμίσεις δικτύου αλλά WD αρνήται να δει τα videos που έχω στο PC. Από την άλλη βλέπει κανονικά το Dreambox και videos που έχω μέσα στο σκληρό του Dreambox και τα παίζει κανονικότατα . Έχει κανείς καμιά ιδέα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Καλησπέρα πριν μερικές μέρες πήρα το WD Live. Εχω διαβάσει πολλές σελίδες και είδα διαφορά που σίγουρα δεν τα είχα φανταστεί και δεν τα έχω εξερεύνηση . Βεβαία για άλλο πρόβλημα ξεκίνησα, δηλαδή μέσω δικτύου δεν βλέπω τα mkv αρχεία βλέπω μονό τα avi . Έχω Windows 7 στο κομπιούτερ με το οποίο συνδέομαι στο δίκτυο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή μέσω δικτυού δεν μπορώ να δω αρχεία mkv ;;;;

Συνήθως αν μπορείς να δεις τα αρχεία με τοπικό δίσκο και οχι Network share είναι θέμα δικαιωμάτων Δες ενα βιντεάκι για σωστο Share στα Win 7

http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM

Mια απλη ερωτηση (πριν ακολουθησουν και αλλες..:smash: )γιατι τωρα επιασα επιτελους το thumbgen.

Eβαλα τις ρυθμισεις που λενε τα παιδια πιο πισω (ισως τικαρισα και καποιες επιλογες περισσευουμενες η λαθος (..?) ) και εκανα ενα δοκιμαστικο.Δημιουργησε καποια αρχεια , οποτε μαλλον ειμαι σε καλο δρομο .

Μετα εριξα κατι temblates στο φακελο του thumb και εκανα το τεστ temblate που εχει στην αρχη.Γραφει λοιπον ' moviesheet was not rendered '' (ακομα και για το default , με το οποιο ειχα επιτυχια πριν ) και δεν δεχεται σαν επιλογη καποιο αλλο temblate...Tι κανω λαθος ? Πως θα βαλω καποιο temblate που θελω ?

Προσπάθησα να αναπαράγω αυτό το μήνυμα Το βγάζει όταν ο φάκελλος Templates δεν εχει τα αρχεία xml (που ουσιαστικά ειναι τα templates)
Default εκει μέσα υπάρχει ενα dir _Default ThumbGen Template_ Αν αλλάξεις κατι εκει μέσα τζίφος :bang:Θα σου πρότεινα να ξανακατεβάσεις το ThumbGen και είτε να αντικαταστήσεις το παλιό είτε να κανεις copy paste αυτό το dir

Για επιπλέον Templates υπάρχουν links μερικά Posts πριν
Οτι και να βάλεις κανε το copy sto dir Templares χωρις να πειράξεις το _Default ThumbGen Template_

Καλή συνέχεια:ernaehrung004:

Μια και δεν απάντησε κανένας άλλος, προς ενημέρωση όποιου μπορεί να ενδιαφέρει, το WD TV Live παίζει άψογα με το wifi USB stick "Level 1 Wireless USB adapter WNC-0600USB" που αγόρασα από το pc1.gr.

Yiorgos

Προσπάθησα να αναπαράγω αυτό το μήνυμα Το βγάζει όταν ο φάκελλος Templates δεν εχει τα αρχεία xml (που ουσιαστικά ειναι τα templates)
Default εκει μέσα υπάρχει ενα dir _Default ThumbGen Template_ Αν αλλάξεις κατι εκει μέσα τζίφος :bang:Θα σου πρότεινα να ξανακατεβάσεις το ThumbGen και είτε να αντικαταστήσεις το παλιό είτε να κανεις copy paste αυτό το dir

Για επιπλέον Templates υπάρχουν links μερικά Posts πριν
Οτι και να βάλεις κανε το copy sto dir Templares χωρις να πειράξεις το _Default ThumbGen Template_

Καλή συνέχεια:ernaehrung004:

Eυχαριστω φιλε μου.

Τελικα προσπερασα αυτο το σταδιο του temblate test (τι το ηθελα..λολ), και πηγα κατευθειαν στο generate .Ολα αψογα με ενα κλικ με το temblate που θελω , και η φωτο κατεβασμενη απο το thumgen , και τελος. :ernaehrung004:
Αντε να το ψαξω λιγο ακομα αν θελω να βγαζει πληροφοριες για την ταινια στα ελληνικα ...

Αντε να χρωματισουμε λιγο το θεμα , μια που τα καταφεραμε..:D

Με λιγο temblate και λιγο skin :smash:

Attachments

• DSC00258.jpg
    DSC00258.jpg
    87.8 KB · Views: 105
  • DSC00257.jpg
    DSC00257.jpg
    89.7 KB · Views: 94
Αν διαβάσεις λίγο τα προηγούμενα ποστ θα δεις ότι το έκανε με το τελευταίο b-rad firmware και όχι το επίσημο επίσης σε προηγούμενα ποστ δίνουν και οδηγίες για το πως ακριβώς γινεται το όλο σκηνικό.

Καλό είναι να διαβάζουμε λίγο το κάθε τοπικ πριν ρωτήσουμε αμέσως.

Λοιπόν για να έχεται να movie sheets αρχικά πρέπει να κατεβάσεται το firmware του b-rad απο εδώ:

http://rapidshare.com/files/378313103/1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.zip

κάντε το αποσυμπίεση βάλτε τα .bin και .ver αρχεία σε ένα usb flasaki και μετά install sto wd tv.Στη συνέχεια κατεβάστε το thubgen απο εδώ

http://www.wdtvlive.net/showthread.php?121-ThumbGen-v0.12.28&p=231#post231

και templates απο εδώ:

http://www.wdtvlive.net/forumdisplay.php?10-Moviesheets

Αντιγράψτε τα templates μέσα στο φάκελο templates στο ThumbGen και τρέξτε το πρόγραμμα.Στη συνέχεια κάντε τις παρακάτω ρυθμίσεις στο πρόγραμμα:

59441791.jpg

10486426.jpg

35747819.jpg

15642642.jpg

Στη συνέχεια το αρχείο τροποποιείστε το αρχείο S00custom-options

## Movie sheet modes (only one can be enabled at a time)
## unless you have sheets for each mode you will encounter oddities switching around modes
## AKA this isn't magic
## Full screen std mode:
config_tool -c MSHEETMODE=std
## 1280x460 sheet mode:
config_tool -c MSHEETMODE=sheet
## 500x720 wall mode:
config_tool -c MSHEETMODE=wall

## turn on moviesheets for a list type
## you must turn it on for a view type to see sheets!
## video thumb mode
config_tool -c VIDMSHEET=ON
## audio/photo thumb mode
config_tool -c GENMSHEET=ON
## list mode (video/audio/photo)
config_tool -c LISTMSHEET=ON

βάλτε το στο wd και βγάλτε το απο την πρίζα και ξανά ανοίξτε το με το usb επάνω.Στη συνέχεια εφόσον έχετε κάνει τα sheets είστε έτοιμοι.

Εδώ μερικές photo απο το δικό μου:

dsc00039yw.jpg

dsc00038n.jpg

dsc00037vq.jpg

Για απορίες εδώ είμαστε.