WD & Thumbgen
Είσαι σε καλό δρόμο Είναι θέμα Template
Απο το link με τα Templates που έδωσα πρίν εγώ δουλεύω το Template Mega Pack Αυτό εχει πολλά Templates και τα χωρίζει σε κατηγορίες _SHEET , _STD , _WALL Για να κάτσει σωστά το Template χρησιμοποιείς οτιδήποτε εχει κατάληξη _SHEET Δεν το πήρα χαμπάρι στην αρχή και τα έκανα delete όλα και τα ξαναέφτιαξα Όσο ψάχνεις το Thumbgen ανακαλύπτεις και νέα πράγματα
Καλή συνέχεια :tee:
- Λοιπόν, απίστευτο πρόγραμμα το Thumbgen :SFGSFGSF:. Όσο ασχολείσαι τόσο βρίσκεις πράγματα. Έφτιαξα πάρα πολλές ταινίες αλλά σε πρώτη φάση τις έφτιαξα χειροκίνητα (START manual). Δοκίμασα να παίξω με το "AUTO start" άλλα κάπου κόλησε και άρχισε να ανοίγει συνέχεια παράθυρα μέχρι που το έκλεισα. Η manual λειτουργία σε βοηθάει να προσαρμόσεις την κάθε ταινία με τις φωτογραφίες που θέλεις εσύ. Μάλιστα εγώ σε πολλές ταινίες έχω αντικαταστήσει την περίληψη των ταινιών που είναι στα αγγλικά με περιλήψεις στα ελληνικά που βρίσκω σε διάφορα site.
- Κατέβασα το Template Mega Pack το οποίο έχει αρκετά αρχεία μέσα. Θα παίξω και εγώ αλλά έχουμε κανά 2 δοκιμασμένες προτάσεις σε templates που να διαχειρίζονται την κάτω μπάρα των ταινιών με τέτοιο τρόπο ώστε από τη μια να είναι εμφανίσιμες αλλά και από την άλλη να μην πέφτουν μαζί με τα πληροφοριακά στοιχεία των ταινιών :ears:;