Καταρχήν θα πρέπει να πψ ότι το WD TV Live το έχω μια μόνο ημέρα οπότε μπορεί κάποια πράματα,ρυθμίσεις ακόμα να μην τα έχω βρει.
Από τα τρία media player δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποιο που είναι καλύτερο σε όλα από τα άλλα δύο.
Το XTreamer μου έπαιξε όλα τα αρχεία που του έδωσα χωρίς κολλήματα ή προβλήματα .
Έκανα γρήγορα δίκτυο με τον υπολογιστή που έχει xp.Τώρα που χρησημοποιώ το laptop που έχει vista μου ζητάει συχνά όμως username και password των windows.
Έχει το καλύτερο και πιο χρηστικό μενου ,για εμένα , σε σχέση με τα άλλα δύο.
Στην ποιότητα εικόνας το XTreamer παίζει πολύ καλύτερα τα αρχεία .avi ,ειδικά σε κάποια .avi ,χαμηλής ποιότητα (ποιότητας όμως dvdrip) η διαφορά είναι μεγάλη.
Στις ταινίες ή σειρές bluray 720p ή 1080p υστερεί λίγο σε σχέση με τα άλλα δύο σε ποιότητα εικόνας .
Όσο αφορά τον θόρυβο ,είναι αρκετά πιο θορυβώδες από τα άλλα δύο,υπάρχουν βέβαια λύσεις τις οποιές εγώ δεν έψαξα.
Το EGREAT Μ34Α θα έλεγα ότι μια συσκευή που κάνει αρκετά πράγματα χωρίς όμως να υπερέχει κάπου σε σχέση με τα άλλα δύο.
Ένα τύπου αρχείο που του έδωσα δεν μου το έπαιξε ,το έπαιξαν τα άλλα δύο,με το laptop και τα vista η δικτύωση δεν ήταν εύκολη.
Ενώ σε ποιότητα εικόνας σε κάποια .avi ,χαμηλής ποιότητα (ποιότητας όμως dvdrip) η ποιότητα εικόνας είναι χειρότερη σε σχέση με τα άλλα δύο.
Στις ταινίες ή σειρές bluray 720p ή 1080p είναι καλύτρο από το XTreamer ,χειρότερο όμως από το WD TV Live.
Το WD TV Live δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα άλλα δύο.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να κάνω δίκτυο .Μου έπαιξε όλα τα αρχεία χωρίς προβλήματα.
Είναι πιο απλό από πλευράς συνδέσεων.Και κάποιες ρυθμίσεις όπως μετακίνηση την θέση των υπότιτλων δεν έχει,(δεν έχω βρει μέχρι στιγμής) .
Στο σαλόνι έβαλα το WD TV Live,στην δεύτερη τηλέοραση το XTreamer και για δώσιμο(δώρο) έχω το EGREAT Μ34Α.
Ελπίζω να βοήθησα.