Δηλαδη εκεί τι λέει γιατί είναι ολόκληρο κατεβατό ώστε να κάτσω να το διαβάσω.
Ότι μπορεί να αγοράσω ένα οποιοδηποτε προϊόν μιας Α εταιρίας από το εξωτερικό ή από κάποιο κατάστημα που το προμηθεύεται από αυτούς και όταν και αν μου πάθει κάτι να μην μπορώ να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία του προϊόντος Α πάρα μόνο εκεί που το αγόρασα?
Και το μαγαζί που το αγόρασα κλείσει μόνιμα εγώ τι κάνω ρε φίλε?
Μένω αμανάτι με το χαλασμένο αντικείμενο?
Got it! :ADFADF1: :Banane0: :ADFADF1: :Banane0: :ADFADF1: :Banane0:
Αν αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό, ο εδώ εισαγωγέας αν θέλει στο επισκευάζει. Νομικά δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Αν το μαγαζί που αγόρασες κάτι κλείσει, και είναι παραεισαγωγή, έχασες.
Αν δεν είναι παραεισαγωγή, απευθύνεσαι στον εισαγωγέα που το έφερε, και όχι σε κάποιον άλλο που εισάγει το ίδιο προϊόν.
Petasis Φίλε δεν νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο που λες.
Και αυτό γιατί είχα διαβάσει παλιοτερα για κάποια άρθρα που κάποια άτομα πήγανε με ένα δικηγόρο στην Yamaha συγκεκριμένα γιατί ΔΕΝ δεχότανε να τους καλύψει επειδή είχανε αγοράσει κάτι μηχανές από το εξωτερικό με επίσημη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ενώ αρχικά και όταν είχαν πάει ο κάθε ένας μόνος τους τους έλεγε δεν σας καλύπτουμε αφού δεν αγοράσατε τη μηχανή από Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα από εμάς ή κάποιο αγοραστή μας όταν πήγανε ομαδικά και με δικηγόρο όχι μόνο τους τα έφτιαξε όλα άλλα τους ζήτησε και συγνώμη γιατί έγινε αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις?
Ίσως γιατί αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αφού τα άτομα αυτά μαζευτηκανε όλοι μαζί μίλησαν με την yamaha στο εξωτερικό και τους είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να τους καλύψει και αν δεν το κάνει ας ξανά επικοινωνήσουν με την yamaha στο εξωτερικό.
Λοιπόν άποψη μου για να τελειώνουμε είναι ότι από τη στιγμή που έχεις ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι υποχρεωμένη να σε καλύψουν εφόσον είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για την Yamaha πρέπει να σε καλύψει.
Μεγειά!!!!!!!!!!!
Να περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις;
Επιτέλους το πήρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Και είναι τέλειο!!!!!
Μακράν καλύτερο από το 1ο! Του έβαλα ολόκληρο βαρύ blu ray iso και το παίζει νεράκι!!!!!!!!!!
Τρέλα λέμε!
Ησύχασα...
Άκυρο την βρήκα την επιλογή ανάλυσης. Έχει κάτι ρυθμίσεις εικόνας και δεν ξέρω τι να βάλω
Έχει HDMI 8 bit ή 12 bit
Έχει ΗDMI Color Rgb High, RGB Low, YcPb, Auto
Τί είναι καλύτερο να βάλω?
Καλα με τους υποτιτλους εχουν ενα θεμα εκει στη wd,ουτε μετακινηση,χρωμα,περιγραμμα,και μεγεθος μεχρι 40.Όχι οι υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται σε ύψος τελικά. Και είναι και λίγο πιο ψηλά απότι θα έπρεπε αλλά τελος παντων...
Δεν έχει ρε παιδιά την βάση για τον σκληρό που είχε το 1ο WD? Πούλησα το προηγούμενο και τώρα δεν έχω την μικρή μαύρη βάση για να βάζω πάνω τον σκληρό τον λεπτό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την βάση αυτή?
Σιγουρα ειναι οι παρατηρησεις σου θα ειναι ουσιαστικες γιατι αφησες εναν καλο player οπως το popcorn για να παρεις το wd.Μού ήρθε χθες από το Pixmania. Πριν είχα ένα Popcorn A-110, οπότε οι, πρώτες βιαστικές, παρατηρήσεις μου είναι συγκριτικά με αυτό.
Πρώτη καλή εντύπωση: Η εξαιρετική ταχύτητα πλοήγησης στα μενού.
Δεύτερη καλή εντύπωση: Η δυνατότητα να περιηγείσαι στα μενού ακούγοντας μουσική.
Βρήκε το δίκτυο με τη μία και όλς τις συσκευές.
Πρώτο θεματάκι: Το AUTO, όσο αφορά τα FPS δεν φαίενται να λειτουργεί. Ενώ στο Popcorn όταν το αρχείο ήταν 24fps έδινε 1080/24 στον ενισχυτή, αν ήταν 30fps έδινε 1080p/30 κοκ, το WD δίνει μόνιμα 1080/60.
Αλλά η κίνηση είναι ομαλότατη, τουλάχιστον στη βιαστική ματιά που έριξα, ενώ το Pop αν τα FPS ήταν λάθος έκανε έντονα "σκαλοπάτια".
Σιγουρα ειναι οι παρατηρησεις σου θα ειναι ουσιαστικες γιατι αφησες εναν καλο player οπως το popcorn για να παρεις το wd.
τελικα με τους υποτιτλους τι παιζει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.