Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Δηλαδη εκεί τι λέει γιατί είναι ολόκληρο κατεβατό ώστε να κάτσω να το διαβάσω.
Ότι μπορεί να αγοράσω ένα οποιοδηποτε προϊόν μιας Α εταιρίας από το εξωτερικό ή από κάποιο κατάστημα που το προμηθεύεται από αυτούς και όταν και αν μου πάθει κάτι να μην μπορώ να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία του προϊόντος Α πάρα μόνο εκεί που το αγόρασα?
Και το μαγαζί που το αγόρασα κλείσει μόνιμα εγώ τι κάνω ρε φίλε?
Μένω αμανάτι με το χαλασμένο αντικείμενο?

Αν αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό, ο εδώ εισαγωγέας αν θέλει στο επισκευάζει. Νομικά δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Αν το μαγαζί που αγόρασες κάτι κλείσει, και είναι παραεισαγωγή, έχασες.
Αν δεν είναι παραεισαγωγή, απευθύνεσαι στον εισαγωγέα που το έφερε, και όχι σε κάποιον άλλο που εισάγει το ίδιο προϊόν.

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αν αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό, ο εδώ εισαγωγέας αν θέλει στο επισκευάζει. Νομικά δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα.
Αν το μαγαζί που αγόρασες κάτι κλείσει, και είναι παραεισαγωγή, έχασες.
Αν δεν είναι παραεισαγωγή, απευθύνεσαι στον εισαγωγέα που το έφερε, και όχι σε κάποιον άλλο που εισάγει το ίδιο προϊόν.

Petasis Φίλε δεν νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο που λες.
Και αυτό γιατί είχα διαβάσει παλιοτερα για κάποια άρθρα που κάποια άτομα πήγανε με ένα δικηγόρο στην Yamaha συγκεκριμένα γιατί ΔΕΝ δεχότανε να τους καλύψει επειδή είχανε αγοράσει κάτι μηχανές από το εξωτερικό με επίσημη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ενώ αρχικά και όταν είχαν πάει ο κάθε ένας μόνος τους τους έλεγε δεν σας καλύπτουμε αφού δεν αγοράσατε τη μηχανή από Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα από εμάς ή κάποιο αγοραστή μας όταν πήγανε ομαδικά και με δικηγόρο όχι μόνο τους τα έφτιαξε όλα άλλα τους ζήτησε και συγνώμη γιατί έγινε αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις?
Ίσως γιατί αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αφού τα άτομα αυτά μαζευτηκανε όλοι μαζί μίλησαν με την yamaha στο εξωτερικό και τους είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να τους καλύψει και αν δεν το κάνει ας ξανά επικοινωνήσουν με την yamaha στο εξωτερικό.

Λοιπόν άποψη μου για να τελειώνουμε είναι ότι από τη στιγμή που έχεις ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι υποχρεωμένη να σε καλύψουν εφόσον είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για την Yamaha πρέπει να σε καλύψει.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Petasis Φίλε δεν νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο που λες.
Και αυτό γιατί είχα διαβάσει παλιοτερα για κάποια άρθρα που κάποια άτομα πήγανε με ένα δικηγόρο στην Yamaha συγκεκριμένα γιατί ΔΕΝ δεχότανε να τους καλύψει επειδή είχανε αγοράσει κάτι μηχανές από το εξωτερικό με επίσημη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ενώ αρχικά και όταν είχαν πάει ο κάθε ένας μόνος τους τους έλεγε δεν σας καλύπτουμε αφού δεν αγοράσατε τη μηχανή από Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα από εμάς ή κάποιο αγοραστή μας όταν πήγανε ομαδικά και με δικηγόρο όχι μόνο τους τα έφτιαξε όλα άλλα τους ζήτησε και συγνώμη γιατί έγινε αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις?
Ίσως γιατί αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αφού τα άτομα αυτά μαζευτηκανε όλοι μαζί μίλησαν με την yamaha στο εξωτερικό και τους είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να τους καλύψει και αν δεν το κάνει ας ξανά επικοινωνήσουν με την yamaha στο εξωτερικό.

Λοιπόν άποψη μου για να τελειώνουμε είναι ότι από τη στιγμή που έχεις ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι υποχρεωμένη να σε καλύψουν εφόσον είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για την Yamaha πρέπει να σε καλύψει.

Τους κάλυψε γιατί έτσι αποφάσισε η εδώ εταιρία, για τους δικούς της Χ λόγους. Σίγουρα δεν φοβήθηκε τον δικηγόρο. Και σίγουρα δεν την υποχρεώνει ο νόμος. Να σε ρωτήσω κάτι απλό: Αγοράζω ένα αρμόνιο Yamaha από τον Νάκα. Αν χαλάσει και ο Νάκας έχει κλείσει, μπορώ να ζητήσω εγγύηση από την Μοτοδυναμική; Ποιος είναι ο "επίσημος" αντιπρόσωπος της Yamaha;
Η έννοια "επίσημος αντιπρόσωπος" δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, οι παραεισαγωγές θα ήταν παράνομες...

Re: Western Digital TV HD2

Μεγειά!!!!!!!!!!!
Να περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις;

Αν και δεν είμαι ο καλύτερος και πιο ειδικός tester, σίγουρα 5 λόγια θα τα γράψουμε...

Εγώ είμαι ήδη πανευτυχής με το WD πρώτης γενιάς... απλά επειδή δεν είμαι κάτοχος ενός AV ενισχυτή, αυτό που θα τσεκάρω πρώτο είναι το DTS Downmix που κάνει... :ernaehrung004:

Επιτέλους το πήρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Και είναι τέλειο!!!!!

Μακράν καλύτερο από το 1ο! Του έβαλα ολόκληρο βαρύ blu ray iso και το παίζει νεράκι!!!!!!!!!!

Τρέλα λέμε!

Ησύχασα...

Επιτέλους το πήρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Και είναι τέλειο!!!!!

Μακράν καλύτερο από το 1ο! Του έβαλα ολόκληρο βαρύ blu ray iso και το παίζει νεράκι!!!!!!!!!!

Τρέλα λέμε!

Ησύχασα...

:Banane0: :Banane0: :Banane0::Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα όμως. Δεν βρίσκω που είναι η επιλογή ανάλυσης καθώς και οι υπότιτλοι είναι λίγο πιο ψηλά απότι θα έπρεπε...

Ξέρει κανείς τί παίζει?

Άκυρο την βρήκα την επιλογή ανάλυσης. Έχει κάτι ρυθμίσεις εικόνας και δεν ξέρω τι να βάλω

Έχει HDMI 8 bit ή 12 bit

Έχει ΗDMI Color Rgb High, RGB Low, YcPb, Auto

Τί είναι καλύτερο να βάλω?

Άκυρο την βρήκα την επιλογή ανάλυσης. Έχει κάτι ρυθμίσεις εικόνας και δεν ξέρω τι να βάλω

Έχει HDMI 8 bit ή 12 bit

Έχει ΗDMI Color Rgb High, RGB Low, YcPb, Auto

Τί είναι καλύτερο να βάλω?

YCbCr...12 bit

Οι υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται σε ύψος τελικά;
Επίσης, έχουν χοντρό περίγραμμα για να ξεχωρίζουν σε ασπρόμαυρες ταινίες;

Όχι οι υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται σε ύψος τελικά. Και είναι και λίγο πιο ψηλά απότι θα έπρεπε αλλά τελος παντων...

Δεν έχει ρε παιδιά την βάση για τον σκληρό που είχε το 1ο WD? Πούλησα το προηγούμενο και τώρα δεν έχω την μικρή μαύρη βάση για να βάζω πάνω τον σκληρό τον λεπτό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την βάση αυτή?

Πωπω σοβαρά;
Στο προηγούμενο τι ίσχυε; Παίζει να διορθωθεί σε καινούργιο firmware;
Οι υπότιτλοι έχουν περίγραμμα;

Όχι οι υπότιτλοι δεν ρυθμίζονται σε ύψος τελικά. Και είναι και λίγο πιο ψηλά απότι θα έπρεπε αλλά τελος παντων...

Δεν έχει ρε παιδιά την βάση για τον σκληρό που είχε το 1ο WD? Πούλησα το προηγούμενο και τώρα δεν έχω την μικρή μαύρη βάση για να βάζω πάνω τον σκληρό τον λεπτό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την βάση αυτή?
Καλα με τους υποτιτλους εχουν ενα θεμα εκει στη wd,ουτε μετακινηση,χρωμα,περιγραμμα,και μεγεθος μεχρι 40.
Ευτυχως υπαρχουν καποιοι τουλαχιστον που βγαλανε custom για το μεγεθος,να'ναι καλα.

Μού ήρθε χθες από το Pixmania. Πριν είχα ένα Popcorn A-110, οπότε οι, πρώτες βιαστικές, παρατηρήσεις μου είναι συγκριτικά με αυτό.
Πρώτη καλή εντύπωση: Η εξαιρετική ταχύτητα πλοήγησης στα μενού.
Δεύτερη καλή εντύπωση: Η δυνατότητα να περιηγείσαι στα μενού ακούγοντας μουσική.
Βρήκε το δίκτυο με τη μία και όλς τις συσκευές.
Πρώτο θεματάκι: Το AUTO, όσο αφορά τα FPS δεν φαίενται να λειτουργεί. Ενώ στο Popcorn όταν το αρχείο ήταν 24fps έδινε 1080/24 στον ενισχυτή, αν ήταν 30fps έδινε 1080p/30 κοκ, το WD δίνει μόνιμα 1080/60.
Αλλά η κίνηση είναι ομαλότατη, τουλάχιστον στη βιαστική ματιά που έριξα, ενώ το Pop αν τα FPS ήταν λάθος έκανε έντονα "σκαλοπάτια".

Μού ήρθε χθες από το Pixmania. Πριν είχα ένα Popcorn A-110, οπότε οι, πρώτες βιαστικές, παρατηρήσεις μου είναι συγκριτικά με αυτό.
Πρώτη καλή εντύπωση: Η εξαιρετική ταχύτητα πλοήγησης στα μενού.
Δεύτερη καλή εντύπωση: Η δυνατότητα να περιηγείσαι στα μενού ακούγοντας μουσική.
Βρήκε το δίκτυο με τη μία και όλς τις συσκευές.
Πρώτο θεματάκι: Το AUTO, όσο αφορά τα FPS δεν φαίενται να λειτουργεί. Ενώ στο Popcorn όταν το αρχείο ήταν 24fps έδινε 1080/24 στον ενισχυτή, αν ήταν 30fps έδινε 1080p/30 κοκ, το WD δίνει μόνιμα 1080/60.
Αλλά η κίνηση είναι ομαλότατη, τουλάχιστον στη βιαστική ματιά που έριξα, ενώ το Pop αν τα FPS ήταν λάθος έκανε έντονα "σκαλοπάτια".
Σιγουρα ειναι οι παρατηρησεις σου θα ειναι ουσιαστικες γιατι αφησες εναν καλο player οπως το popcorn για να παρεις το wd.
τελικα με τους υποτιτλους τι παιζει;

Σιγουρα ειναι οι παρατηρησεις σου θα ειναι ουσιαστικες γιατι αφησες εναν καλο player οπως το popcorn για να παρεις το wd.
τελικα με τους υποτιτλους τι παιζει;

Με χάλασε λίγο η γραμματοσείρα. Αλλά, κατά τα άλλα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα.
Κάτι πολύ βολικό για μένα είναι ότι μπορεί να αντιγράφει αρχεία από το δίκτυο στον τοπικό δίσκο.
Οι δίσκοι αποθήκευσης βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο με Powerline δίκτυο. Παρ' όλο που παίζει τα πιο ελαφριά 1080p, στα βαριά ζορίζεται λόγω ταχύτητας του δικτύου (πιάνει γύρω στα 30mbps). Οπότε αντιγράφω ότι είναι να δω στον USB δίσκο του WD, έναν μικροσκοπικό Lacie 30GB και είμαι μια χαρά.

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει mkv με flac ήχο και αν ναι ποιο το αποτέλεσμα?

Αρα ειναι οπως το παλιο με τους υποτιλτους,γενικα τι παιζει με αντιγραφη απο usb σε usb δισκο,διαγραφη αρχειων κτλ