Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Αρα ειναι οπως το παλιο με τους υποτιλτους,γενικα τι παιζει με αντιγραφη απο usb σε usb δισκο,διαγραφη αρχειων κτλ

Από USB σε USΒ δεν το έχω δοκιμάσει. Διαγραφή αρχείων πρέπει να κάνει, έχει τη σχετική επιλογή.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Αρα ειναι οπως το παλιο με τους υποτιλτους,γενικα τι παιζει με αντιγραφη απο usb σε usb δισκο,διαγραφη αρχειων κτλ

Έχει σχετικές επιλογές για διαχείριση των αρχείων από το μενού του.
Κ μπορείς να αντιγράψεις-σβήσεις αρχεία από τον υπολογιστή σου, αφού μέσω του δικτύου, βλέπεις στον υπολογιστή σου κανονικά, οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο πάνω στο wdtvlive.

Εχω ήδη αρκετά . (WDTV , HDX1000, EgreatM34, Xtreamer) Mε το τελευταίο είμαι ευχαριστημένος ...

Αν και ειμαι εντελως off-topic, θα με ενδιεφερε πολυ μια συγκριση μεταξυ Egreat - Xtreamer απο καποιον που τα εχει δουλεψει και τα δυο σε πραγματικες συνθηκες.

Ισως σε καποιο ξεχωριστο θεμα, αν εχεις διαθεση.

Θα σας κουφανω ελαφρως τωρα :Banane0:

Το WD Live εχει κωδικο WDBABG0000NBK-EESN

Ε, λοιπον η WD πεταξε και αλλο μοντελακι με κωδικο WDBABF0000NBK-NESN, που ειναι στα χαρακτηριστικα ιδιο με το Live (8655 τσιπακι, DTS downmix κλπ), αλλα χωρις το LAN!
Φαινεται οτι θα εχει τη συσκευασια και το μαυρο γυαλιστερο σασι του παλιου και θα ειναι λιγο φτηνοτερο...

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=2746.0
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=17520044#post17520044

Το παρέλαβα σήμερα κι εγώ και έχω ένα θέμα.

Δε συνδέεται με τίποτα στη τηλεόραση (Panasonic Viera TH-42PZ8E) με HDMI. Δοκίμασα άλλο καλώδιο, άλλη θύρα, έκανα reset στη συσκευή αλλά ποτέ δεν είδα σήμα. Με component παίζει κανονικά.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την τηλεόραση και το HDMI. Συνδέω κανονικά laptop, desktop, xbox, blu-ray κλπ.

Μηπως δεν κουμπωνει καλα το hdmi καλωδιο στο wd ?

Μου χει τυχει στο πρωτο WD,αλλαξε καλωδιο, η δοκιμασε με τους ανταπτορες hdmi που κανουν γωνια, πατανε καλυτερα.Το χα ψαξει στο διαδυκτιο και διαβασα οτι για καποια χιλιοστα με μερικα καλωδια δεν παιζει!!!

Last edited:

Δοκίμασα με τρία καλώδια και δεν έπαιξε ποτέ με κανένα. Αύριο θα το δοκιμάσω σε άλλη τηλεόραση μήπως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.

Το dts downmix λειτουργεί κανονικότατα. Έβαλα full bluray iso το παιδικό UP το καινούριο με μέγεθος 30gb και το παίζει νεράκι με υπότιτλους! Μιλάμε για απίστευτη εικόνα στην 70αρα μου full hd 1080p!

Και στον ήχο έλεγε DTS HD MA και έπαιζε κανονικά από την tv ο ήχος! Κόλαση!

Ελπίζω να βγει firmware για να κατεβάσει ένα κλικ τους υπότιτλους γιατί νομίζω ότι είναι λίγο ψηλότερα απότι έπρεπε...

παιδια καλημερα,απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του WD TV LIVE οι πρωτες εντυπωσεις αριστες , αλλα απο ριπαριζμενα σε iso bluray δεν μου βγαζει υποτιτλους καθολου ,οσες πατεντες και αν εκανα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ,επισης να πω οτι το δουλευω με το firmware το δικο του ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο πιο καινουριο (1.ο1.αυτο ειχε).

Βάλε ένα καλώδιο φθηνιάρικο και θα παίξει!!

Δοκιμάστηκε με διάφορα καλώδια, φτηνά και λιγότερο φτηνά, και δεν έπαιξε. Σήμερα το δοκίμασα σε ένα broadcast monitor (TV Logic) με HDMI Input και δεν έπαιξε πάλι, οπότε υποθέτω ότι η συσκευή είναι ελαττωματική.

Δοκιμάστηκε με διάφορα καλώδια, φτηνά και λιγότερο φτηνά, και δεν έπαιξε. Σήμερα το δοκίμασα σε ένα broadcast monitor (TV Logic) με HDMI Input και δεν έπαιξε πάλι, οπότε υποθέτω ότι η συσκευή είναι ελαττωματική.

Φαντάζομαι θα έχει πρόβλημα η συσκευή. Το δικό μου έπαιξε με την πρώτη.

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Κανένας τρόπος να μεγαλώσουμε τα thumbnails στο μηχάνημα αφού δεν υπάρχει ακόμα κανένα custom fw που να το κάνει αυτό ξέρει κανείς?

O μήνας του μέλιτος τελείωσε... Και άρχισαν τα προβλήματα με το δίκτυο. :bigcry:
Αναφέρομαι στο κλασικό πρόβλημα, στο οποίο κάποιοι έχουν βρει λύσεις που συνήθως δεν δουλεύουν στους υπόλοιπους: Δεν βλέπει τα network shares, έτσι ξαφνικά. Μέχρι χθες όλα δούλευαν ρολόι. Από σήμερα, δεν βλέπει τα shares από τα XP. Βλέπει το NAS το οποίο είναι γεμάτο MP3, αλλά "No media files"...
Δοκίμασα τα πάντα, έβαλα και custom firmware, τίποτα δεν έγινε...

O μήνας του μέλιτος τελείωσε... Και άρχισαν τα προβλήματα με το δίκτυο. :bigcry:
Αναφέρομαι στο κλασικό πρόβλημα, στο οποίο κάποιοι έχουν βρει λύσεις που συνήθως δεν δουλεύουν στους υπόλοιπους: Δεν βλέπει τα network shares, έτσι ξαφνικά. Μέχρι χθες όλα δούλευαν ρολόι. Από σήμερα, δεν βλέπει τα shares από τα XP. Βλέπει το NAS το οποίο είναι γεμάτο MP3, αλλά "No media files"...
Δοκίμασα τα πάντα, έβαλα και custom firmware, τίποτα δεν έγινε...

Καλα χωρις να αλλαξεις τιποτα απλα δεν βλεπει το δικτυο?

edit
@ακυρη δευτερη ερωτηση

Last edited:

Καλα χωρις να αλλαξεις τιποτα απλα δεν βλεπει το δικτυο?

edit
@ακυρη δευτερη ερωτηση

Ναι... το συνηθίζει απ' ό,τι φαίνεται...
Βρήκα πολλούς ομοιοπαθείς...