Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Παιδιά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια. Ο μικρός μου γιος εξαφάνισε το remote του live. Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ ένα και γρήγορα;;;

Είναι προτιμώτερο να συνδέσεις το δίσκο με τον υπολογιστή και να κάνεις την όποια μεταφορά θέλεις από το να παιδεύεσαι μέσω δικτίου. Μη κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.

Last edited:
Παιδιά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια. Ο μικρός μου γιος εξαφάνισε το remote του live. Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ ένα και γρήγορα;;;

Για δες εδώ:
http://store.westerndigital.com/stor...catid.13096100

Επικοινώνησε και με την αντιπροσωπεία τους εδώ μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν:
http://www.makper.gr/tiki-index.php?...BDία

οκ το εκανα τελικα δεν εχει προβλημα με τον ηχο απλα εγω εκανα χαζομαρα(ειχα βαλει την επιλογη digital και οχι stereo στο audio output....) για να κανουμε τις δικες μας επιλογες απο το S00custom-options πως γινεται?

οκ το εκανα τελικα δεν εχει προβλημα με τον ηχο απλα εγω εκανα χαζομαρα(ειχα βαλει την επιλογη digital και οχι stereo στο audio output....) για να κανουμε τις δικες μας επιλογες απο το S00custom-options πως γινεται?
το βρηκα μεσω του ip γινετε.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιατί κάθεσαι και παλεύεις με πολύ χαμηλές ταχύτητες και δεν συνδέεις τον σκληρό σου κατευθείαν στον υπολογιστή να κάνεις γρήγορα την μεταφορά που θέλεις και να τελειώνει η φασαρία;
Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλω να ξεσυνδέω το δίσκο από το wd tv live να το συνδέω στο pc και τούμπαλιν κάθε φορά που θέλω να του περάσω το παραμικρό.

Και επί την ευκαιρία έχει συμβεί σε κανέναν αυτό?
Ρε παίδες έχετε κανένα πρόβλημα στη μεταφορά/αντιγραφή μεγάλων αρχείων με τις ανεπίσημες εκδόσεις b-rad firmware?

Γιατί εγώ ενώ με οποιαδηποτε επίσημη δουλεύουν όλα ρολόι με όλες τις ανεπίσημες όταν δοκιμάζω να αντιγράψω μεγάλα αρχεία στο δίσκο που εχω στο wd tv live μέσω δικτύου εκτός του ότι αργεί πολύ δεν ξεκινάει ποτέ η αντιγραφή του αρχείου με αποτέλεσμα να κολλάει το δίκτυο του wd tv live και να πρέπει να το βγάλω/βάλω στο ρεύμα για να δουλέψει σωστά ενώ με τα μικρά αρχεια δεν έχει πρόβλημα τα αντιγράφει μια χαρά.

Μπα δυστηχως δε κανει αυτο.Προσπαθησα πολλα codepage απο το Web-End-Configurator αλλα τιποτα,δεν αλλαζουν τα menu στα ελληνικα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλω να ξεσυνδέω το δίσκο από το wd tv live να το συνδέω στο pc και τούμπαλιν κάθε φορά που θέλω να του περάσω το παραμικρό.

Και επί την ευκαιρία έχει συμβεί σε κανέναν αυτό?

Με το παραμικρό γράφεις ότι δεν έχεις πρόβλημα...Με τα μεγάλα αρχεία έχεις,όπως λές...
Το είχα δοκιμάσει και εγώ παλαιότερα και έκανε κάτι μισάωρα να μου γράψει 4-5 GB...
Αλλά επειδή δεν είχα όρεξη να μου σπάνε τα νεύρα,:smash:
έκανα αυτό που σου πρότεινα.

Και μετά για να ησυχάσω τελείως,έφτιαξα ένα πολύ ήσυχο κατεβαστήρι,το σύνδεσα μέσω ethernet με το WD και όλα μιά χαρά.:award:

ξερει κανεις πιο nls ή codepage package χρησιμοποιουμε για γλωσσα ελληνικα?

Υποτιτλους Ελληνικα η μενου μηχανηματος ? Υποτιτλους αυτο που ειπε ο fits (εκτος αν εχει προβλημα το αρχειο ) , μενου νομιζω υπαρχει επιλογη στο S00-options (αν ειναι αυτο , ρωτας περισσοτερα )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Με το παραμικρό γράφεις ότι δεν έχεις πρόβλημα...Με τα μεγάλα αρχεία έχεις,όπως λές...
Το είχα δοκιμάσει και εγώ παλαιότερα και έκανε κάτι μισάωρα να μου γράψει 4-5 GB...
Αλλά επειδή δεν είχα όρεξη να μου σπάνε τα νεύρα,:smash:
έκανα αυτό που σου πρότεινα.

Και μετά για να ησυχάσω τελείως,έφτιαξα ένα πολύ ήσυχο κατεβαστήρι,το σύνδεσα μέσω ethernet με το WD και όλα μιά χαρά.:award:
Με ποιο ανεπίσημο firmware ήσουνα όταν σου αργούσε?
Και σου αργούσε απλά ή μετά από ώρα δεν ξεκίναγε καν?

Εμένα με το επίσημο αντιγράφει με ταχύτητα 9mb/sec επομένως δεν αργεί και πολύ απλά με την ανεπίσημη ΔΕΝ μπορώ να αντιγράψω μεγάλα αρχεια γιατί εκτός του ότι αργεί δεν ξεκινάει καν να αντιγράφει αφού βγαζει ένα πρόβλημα δικτύου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Με ποιο ανεπίσημο firmware ήσουνα όταν σου αργούσε?
Και σου αργούσε απλά ή μετά από ώρα δεν ξεκίναγε καν?

Εμένα με το επίσημο αντιγράφει με ταχύτητα 9mb/sec επομένως δεν αργεί και πολύ απλά με την ανεπίσημη ΔΕΝ μπορώ να αντιγράψω μεγάλα αρχεια γιατί εκτός του ότι αργεί δεν ξεκινάει καν να αντιγράφει αφού βγαζει ένα πρόβλημα δικτύου.

Δεν το έχω δοκιμάσει με το ανεπίσημο firmware.
Με το επίσημο το δοκίμασα,είδα ότι αργούσε και έκανα τις απαραίτητες ενέργειες που σου περιέγραψα πιο πάνω.

Υποτιτλους Ελληνικα η μενου μηχανηματος ? Υποτιτλους αυτο που ειπε ο fits (εκτος αν εχει προβλημα το αρχειο ) , μενου νομιζω υπαρχει επιλογη στο S00-options (αν ειναι αυτο , ρωτας περισσοτερα )

Υπαρχει στο S00-options αλλα τα μενου τα βγαζει κινεζικα.γι αυτο ρωτησα μηπως ειναι καποια αλλη κωδικοποιηση.
α!!!μηπως ξερουμε πως απο το τηλεκοντρολ να κλεινει τελειως και να μη μπαινει σε αναμονη?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Υπαρχει στο S00-options αλλα τα μενου τα βγαζει κινεζικα.γι αυτο ρωτησα μηπως ειναι καποια αλλη κωδικοποιηση.
α!!!μηπως ξερουμε πως απο το τηλεκοντρολ να κλεινει τελειως και να μη μπαινει σε αναμονη?
Λογικό να στα βγαζει κινέζικα αν δεν διαλέξεις και την επιλογή :

Code:
## Select one of the extra translations, that is not selectable from the language options
## Only possible to set ONE locale
## Choices:
## - Netherlands: nl
## - Greece: gr
## - Catalan: ca
## - Hungarian: hu
#config_tool -c LOCALE=nl
[B]config_tool -c LOCALE=gr[/B]
#config_tool -c LOCALE=ca
#config_tool -c LOCALE=hu

## codepage packages (default cp437)
#config_tool -c CODEPAGE=cp1250
[B]config_tool -c CODEPAGE=cp1251[/B]
#config_tool -c CODEPAGE=cp1255
#config_tool -c CODEPAGE=cp437
#config_tool -c CODEPAGE=cp737
#config_tool -c CODEPAGE=cp775
#config_tool -c CODEPAGE=cp850
#config_tool -c CODEPAGE=cp852
#config_tool -c CODEPAGE=cp855
#config_tool -c CODEPAGE=cp857
#config_tool -c CODEPAGE=cp860
#config_tool -c CODEPAGE=cp861
#config_tool -c CODEPAGE=cp862
#config_tool -c CODEPAGE=cp863
#config_tool -c CODEPAGE=cp864
#config_tool -c CODEPAGE=cp865
#config_tool -c CODEPAGE=cp866
#config_tool -c CODEPAGE=cp869
#config_tool -c CODEPAGE=cp874
#config_tool -c CODEPAGE=cp932
#config_tool -c CODEPAGE=cp936
#config_tool -c CODEPAGE=cp949
#config_tool -c CODEPAGE=cp950

Το εχω κανει αυτο αλλα δεν τα αλλαζει τα μενου στα ελληνικα.εσυ το εχεις κανει?

Το θέμα με τους υπότιτλους που δεν ήταν τοποθετημένοι εντελώς κάτω χαμηλά, διορθώθηκε;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το εχω κανει αυτο αλλα δεν τα αλλαζει τα μενου στα ελληνικα.εσυ το εχεις κανει?

Έβγαλες το ρεύμα και το ξανά έβαλες με το φλασακι που έχει τροποποιημένο το αρχείο s00custom-options τοποθετημένο πάνω στο wd tv live.

Παιδιά έχω σε full Blu-Ray το Avatar και βασικά επιλέγω το μεγαλύτερο file και παίζει κανονικά.
Τώρα έχω το Τoy Story 3 και έχει αρκετά Files 1GB-2GB-5GB και δεν βρίσκω πιο file να διαλέξω.
Υπάρχει δυνατότητα στο WD να παίζει Full Blu-Ray?