gorath
Senior Member
Παιδιά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια. Ο μικρός μου γιος εξαφάνισε το remote του live. Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ ένα και γρήγορα;;;
Παιδιά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια. Ο μικρός μου γιος εξαφάνισε το remote του live. Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ ένα και γρήγορα;;;
το βρηκα μεσω του ip γινετε.....οκ το εκανα τελικα δεν εχει προβλημα με τον ηχο απλα εγω εκανα χαζομαρα(ειχα βαλει την επιλογη digital και οχι stereo στο audio output....) για να κανουμε τις δικες μας επιλογες απο το S00custom-options πως γινεται?
Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλω να ξεσυνδέω το δίσκο από το wd tv live να το συνδέω στο pc και τούμπαλιν κάθε φορά που θέλω να του περάσω το παραμικρό.Γιατί κάθεσαι και παλεύεις με πολύ χαμηλές ταχύτητες και δεν συνδέεις τον σκληρό σου κατευθείαν στον υπολογιστή να κάνεις γρήγορα την μεταφορά που θέλεις και να τελειώνει η φασαρία;
Ρε παίδες έχετε κανένα πρόβλημα στη μεταφορά/αντιγραφή μεγάλων αρχείων με τις ανεπίσημες εκδόσεις b-rad firmware?
Γιατί εγώ ενώ με οποιαδηποτε επίσημη δουλεύουν όλα ρολόι με όλες τις ανεπίσημες όταν δοκιμάζω να αντιγράψω μεγάλα αρχεία στο δίσκο που εχω στο wd tv live μέσω δικτύου εκτός του ότι αργεί πολύ δεν ξεκινάει ποτέ η αντιγραφή του αρχείου με αποτέλεσμα να κολλάει το δίκτυο του wd tv live και να πρέπει να το βγάλω/βάλω στο ρεύμα για να δουλέψει σωστά ενώ με τα μικρά αρχεια δεν έχει πρόβλημα τα αντιγράφει μια χαρά.
Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θέλω να ξεσυνδέω το δίσκο από το wd tv live να το συνδέω στο pc και τούμπαλιν κάθε φορά που θέλω να του περάσω το παραμικρό.
Και επί την ευκαιρία έχει συμβεί σε κανέναν αυτό?
ξερει κανεις πιο nls ή codepage package χρησιμοποιουμε για γλωσσα ελληνικα?
Με ποιο ανεπίσημο firmware ήσουνα όταν σου αργούσε?Με το παραμικρό γράφεις ότι δεν έχεις πρόβλημα...Με τα μεγάλα αρχεία έχεις,όπως λές...
Το είχα δοκιμάσει και εγώ παλαιότερα και έκανε κάτι μισάωρα να μου γράψει 4-5 GB...
Αλλά επειδή δεν είχα όρεξη να μου σπάνε τα νεύρα,:smash:
έκανα αυτό που σου πρότεινα.
Και μετά για να ησυχάσω τελείως,έφτιαξα ένα πολύ ήσυχο κατεβαστήρι,το σύνδεσα μέσω ethernet με το WD και όλα μιά χαρά.:award:
Με ποιο ανεπίσημο firmware ήσουνα όταν σου αργούσε?
Και σου αργούσε απλά ή μετά από ώρα δεν ξεκίναγε καν?
Εμένα με το επίσημο αντιγράφει με ταχύτητα 9mb/sec επομένως δεν αργεί και πολύ απλά με την ανεπίσημη ΔΕΝ μπορώ να αντιγράψω μεγάλα αρχεια γιατί εκτός του ότι αργεί δεν ξεκινάει καν να αντιγράφει αφού βγαζει ένα πρόβλημα δικτύου.
Υποτιτλους Ελληνικα η μενου μηχανηματος ? Υποτιτλους αυτο που ειπε ο fits (εκτος αν εχει προβλημα το αρχειο ) , μενου νομιζω υπαρχει επιλογη στο S00-options (αν ειναι αυτο , ρωτας περισσοτερα )
Λογικό να στα βγαζει κινέζικα αν δεν διαλέξεις και την επιλογή :Υπαρχει στο S00-options αλλα τα μενου τα βγαζει κινεζικα.γι αυτο ρωτησα μηπως ειναι καποια αλλη κωδικοποιηση.
α!!!μηπως ξερουμε πως απο το τηλεκοντρολ να κλεινει τελειως και να μη μπαινει σε αναμονη?
## Select one of the extra translations, that is not selectable from the language options
## Only possible to set ONE locale
## Choices:
## - Netherlands: nl
## - Greece: gr
## - Catalan: ca
## - Hungarian: hu
#config_tool -c LOCALE=nl
[B]config_tool -c LOCALE=gr[/B]
#config_tool -c LOCALE=ca
#config_tool -c LOCALE=hu
## codepage packages (default cp437)
#config_tool -c CODEPAGE=cp1250
[B]config_tool -c CODEPAGE=cp1251[/B]
#config_tool -c CODEPAGE=cp1255
#config_tool -c CODEPAGE=cp437
#config_tool -c CODEPAGE=cp737
#config_tool -c CODEPAGE=cp775
#config_tool -c CODEPAGE=cp850
#config_tool -c CODEPAGE=cp852
#config_tool -c CODEPAGE=cp855
#config_tool -c CODEPAGE=cp857
#config_tool -c CODEPAGE=cp860
#config_tool -c CODEPAGE=cp861
#config_tool -c CODEPAGE=cp862
#config_tool -c CODEPAGE=cp863
#config_tool -c CODEPAGE=cp864
#config_tool -c CODEPAGE=cp865
#config_tool -c CODEPAGE=cp866
#config_tool -c CODEPAGE=cp869
#config_tool -c CODEPAGE=cp874
#config_tool -c CODEPAGE=cp932
#config_tool -c CODEPAGE=cp936
#config_tool -c CODEPAGE=cp949
#config_tool -c CODEPAGE=cp950
Το εχω κανει αυτο αλλα δεν τα αλλαζει τα μενου στα ελληνικα.εσυ το εχεις κανει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.