Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Παιζει full bluray iso files αλλά απλά αν έχει μέσα πολλά βίντεο το iso τότε διαλέγει από μόνο του νομίζω ΜΟΝΟ την βασική ταινία χωρίς πλοήγηση στο μενού κ.τ.λ. απλά μπορείς να διαλεξεις ήχο και υπότιτλο.

Βασικά είναι ένα folder που έχει μέσα BDMV, STREAM, και πολλά αλλα files. Δεν νομίζω να είναι ISO.
Toy Story 3 2010 Blu-Ray CEE 1080p AVC DTS-HD MA7.1

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έβγαλες το ρεύμα και το ξανά έβαλες με το φλασακι που έχει τροποποιημένο το αρχείο s00custom-options τοποθετημένο πάνω στο wd tv live.

sory αλλα βαζουμε ολο το αρχειο?ή γραφουμε μονο #config_tool -c LOCALE=gr και #config_tool -c CODEPAGE=cp1251?

Απλά βγάζεις τη δίεση ρε φίλε τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Άλλωστε αν διάβαζες λίγο την αρχή του αρχείου s00custom-settings το λέει πεντακάθαρα στα αγγλικά πως ενεργοποιείς την κάθε εντολή.

Το εχω κανει αυτο αλλα δεν τα αλλαζει τα μενου στα ελληνικα.εσυ το εχεις κανει?
Και φυσικά το εχω κάνει και δούλεψε μια χαρά αφού το έκανα σωστά.

Last edited:
καλησπέρα

Το πήρα χτες..πολύ ωραία εικόνα και παίξιμο σε κανά δυο ταινίες που δοκίμασα...

Ωστόσο δεν μπορώ να φορτώσω με τίποτα το μενου των ριπαρισμένων dvd. Αυτό είναι πολύ κακό γιατί έχω πολλά παιδικά που πρέεπι να να μπορώ να διαλέξω επεισόδια.

...Φυσικά έχω δοκιμάσει τα τελευταία προτελευταία κλπ firmware έχω προσέξει το όνομα των φακέλων, πατάω εντερ και όχι πλαυ μέσα στο φάκελο που γράφουν στα ξένα φόρουμ κ.λπ κ.λπ.

Υπάρχει κάποιο απλό κόλπο που μου ξεφεύγει;....είμαι έτοιμος να το στείλω :(

καλησπέρα

Το πήρα χτες..πολύ ωραία εικόνα και παίξιμο σε κανά δυο ταινίες που δοκίμασα...

Ωστόσο δεν μπορώ να φορτώσω με τίποτα το μενου των ριπαρισμένων dvd. Αυτό είναι πολύ κακό γιατί έχω πολλά παιδικά που πρέεπι να να μπορώ να διαλέξω επεισόδια.

...Φυσικά έχω δοκιμάσει τα τελευταία προτελευταία κλπ firmware έχω προσέξει το όνομα των φακέλων, πατάω εντερ και όχι πλαυ μέσα στο φάκελο που γράφουν στα ξένα φόρουμ κ.λπ κ.λπ.

Υπάρχει κάποιο απλό κόλπο που μου ξεφεύγει;....είμαι έτοιμος να το στείλω :(

DVD & BR Menu δεν υποστηρίζονται από τα περισσότερα μηχανάκια

δεν μπορώ να το βρω....

Αν κάποιος ξέρει ας μου πει πως γίνεται μην τυχόν και έχει απλά πρόβλημα το συγκεκριμένο (χλωμό βέβαια)...

όχι στο δικό μου.

θέλει συγκεκριμένο firmware? κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Με τελευταία επίσημη δοκίμασα και δομή AUDIO_TS,VIDEO_TS
Παλιότερα δεν έπαιζε καν Δεν ρυθμίζεις κάτι

ok ακριβώς έτσι είναι και η δική μου δομή...

τι πατάς;...εντερ και σε πάει στο μενού του dvd?

εμένα όχι.....ξεκινάει την ταινία

ίσως έχει πρόβλημα το μηχάνημα

....και πως βαριέμαι τώρα τα πήγαινε έλα το πλαίσιο

ok ακριβώς έτσι είναι και η δική μου δομή...

τι πατάς;...εντερ και σε πάει στο μενού του dvd?

εμένα όχι.....ξεκινάει την ταινία

ίσως έχει πρόβλημα το μηχάνημα

....και πως βαριέμαι τώρα τα πήγαινε έλα το πλαίσιο

Τι να σου πώ δοκίμασε και με αλλο αρχείο
Δηλαδή αν ανοίξεις το ίδιο αρχείο με PowerDVD (όχι autoplay) σου δείχνει menu ενώ το Live όχι ? Περίεργο...

στους ίδιους φακέλους ένας emtec που είχα με πάει στο μενού ενώ ο wd αρχείζει την ταινία.....

ρωτάω μήπως απλά υπάρχει κάποια ρύθμιση ίσως που δεν γνωρίζω....δοκίμασα με firmware 1.03.49 και 1.04.17.

ok το πήγα το firmware Πιο πίσω και μόλις ξαναπήγα στο 1.03.49 το κάνει...

... παραξενιές έχει μου φαίνεται :)

Πιο πισω επαιξε κανονικα ? Αν ναι , και επιμενεις στο 1.03.49 δοκιμασε και κανα firmware του b-rad βασισμενο σε αυτο, απλως επειδη ποτε δεν ξερεις..:)

DVD & BR Menu δεν υποστηρίζονται από τα περισσότερα μηχανάκια

dvd menu υποστηριζει το live αν δεν κανω λαθος.
Όντως ο rider δεν κάνει λάθος dvd menu μια χαρά υποστηρίζει το wd tv live αρκεί το dvd να μετατραπη με καποιο πρόγραμμα όπως το imgburn σε iso αρχείο.

Προτείνετε το επίσημο 1.04.17 και καλό είναι αν σας κάνει σκαλώματα με το που το αναβαθμίσετε κάντε ένα factory reset ή πατήστε την τρυπούλα δίπλα από την πλαϊνή usb θήρα.

Last edited: