Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Α! Να μην ξεχάσω !!!!
Προειδοποίηση !!!
Οποιος συνεχίσει την άλυτη -προφανώς - κουβέντα επίσημο - ανεπίσημο
το post του θα διαγραφεί , αφού δεν σχετίζεται με την εξέλιξη του νήματος

Το δοκίμασα....τα παίζει . Παίρνω όμως PCM . και δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα κάνει downsampling ή όχι .......

Ακόμα και η πηγή να είναι flac 5.1 μου το δίνει PCM 2
Γιατί δεν δίνει όλα τα κανάλια ?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

υπάρχουν και κάποια βίντεο στο ΥΤ που είναι κλειδωμένα συγκεκριμένα για τα media players, και δεν τα παίζει το live. Μήπως εννοεί αυτά ο φίλος...

Αυτά εννοώ. Λύνεται τίποτα με unofficial λογισμικό;

Αυτά εννοώ. Λύνεται τίποτα με unofficial λογισμικό;

Με unofficial όχι, απ' όσο ξέρω. Με official ναι. Οί πρώτες firmware versions για το live δεν είχαν κλείδωμα σε You Tube videos. Δηλαδή οι εκδόσεις 1.01.00, 1.01.11 & 1.01.17 δεν είχαν περιορισμούς. Στην 1.01.24, πέρυσι τον Φεβρουάριο, μπήκε αυτό "Redesigned YouTube™ user interface to comply with YouTube requirements."

Με unofficial όχι, απ' όσο ξέρω. Με official ναι. Οί πρώτες firmware versions για το live δεν είχαν κλείδωμα σε You Tube videos. Δηλαδή οι εκδόσεις 1.01.00, 1.01.11 & 1.01.17 δεν είχαν περιορισμούς. Στην 1.01.24, πέρυσι τον Φεβρουάριο, μπήκε αυτό "Redesigned YouTube™ user interface to comply with YouTube requirements."

Που μπορώ να βρω αυτές τις version φίλε μου; Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

Που μπορώ να βρω αυτές τις version φίλε μου; Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

Thanks "onlineN", χρήσιμο site, αλλά δυστυχώς δέν έχει τα τόσο παλιά firmwares.

gorath στείλε μου pm με το e-mail σου, θα σου το στείλω σε 2 part rar.

Μαλιστα... Μετα απο εναμιση χρονο η WD ανακαλυψε οτι υπαρχει το autoframerate... Ας ειναι καλα η Netgear με το 550, αλλιως δε θα το βλεπαμε...

Για το 7.1 passthrough που φτιαξανε, προφανως εννοει το TrueHD και μονο...

Goto?

Μαλιστα... Μετα απο εναμιση χρονο η WD ανακαλυψε οτι υπαρχει το autoframerate... Ας ειναι καλα η Netgear με το 550, αλλιως δε θα το βλεπαμε...

Για το 7.1 passthrough που φτιαξανε, προφανως εννοει το TrueHD και μονο...

παιδια υπάρχει τρόπος να παω μια ταινία σε ένα σημειο, περα απο το 16/32Χ forward? :bigcry:

Το παλιο κλασσικο -που πηδαει δεν θυμαμαι ποσα λεπτα- 2 φορες ff και μετα next νομιζω βοηθαει καθολου ?

Το παλιο κλασσικο -που πηδαει δεν θυμαμαι ποσα λεπτα- 2 φορες ff και μετα next νομιζω βοηθαει καθολου ?
κάθε πάτημα του next είναι 10 λετπά μπροστά..εφ' όσον είσαι x2 κτλ....

Βγήκε και επίσημα το νέο firmware .22 στο update της συσκευής.

Το οποίο από χθες το βράδυ δεν λέει να εγκατασταθεί.
Μήπως επειδή έβαλα το τελευταίο beta;
Είναι το ίδιο;

Έχω ξεχάσει να ευχαριστήσω τη WD γιατί στο πρόβλημα που είχα με το τηλεκοντρόλ του LIVE (το είχα χάσει) ανταποκρίθηκε άμεσα και μέσα σε 4 εργάσιμες που τους ζήτησα βοήθεια για το που να απυθυνθώ για να προμηθευτώ καινούριο μου έστειλε στο σπίτι μου εντελώς δωρεάν ένα καινούριο. Αυτό είναι after sales service.

Το οποίο από χθες το βράδυ δεν λέει να εγκατασταθεί.
Μήπως επειδή έβαλα το τελευταίο beta;
Είναι το ίδιο;
Στο δικό μου πάντως εγκαταστάθηκε με τη μία..μέσω δικτύου προσπάθησες ή μέσω usb?