Από την στιγμή που ο ραδιοενισχυτής δεν έχει hdmi/optical/coaxial input δεν μπορείς δυστυχώς να πάρεις πολυκάναλο με κανένα τρόπο.
Δυστυχώς...........
Από την στιγμή που ο ραδιοενισχυτής δεν έχει hdmi/optical/coaxial input δεν μπορείς δυστυχώς να πάρεις πολυκάναλο με κανένα τρόπο.
hdmi εχει το home cinema μηπως με το scart μπορει να γινει κατι?
hdmi εχει το home cinema μηπως με το scart μπορει να γινει κατι?
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα πως κάνεις share τα folders των windows μέσω wifi-usb ? Έχω vista και το usb είναι το Belkin F7D2101. Έχω διαβάσει και έχω κάνει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα. Συνδέομαι κανονικά στο δίκτυό μου αλλά δεν μου εμφανίζει φακέλους. Αν κάποιος με το συγκεκριμένο κιόλας usb το έχει κάνει ας με βοηθήσει παρακαλώ...
Mια βοήθεια κάποιος ??? Έχω ενεργοποιήσει όλες τις επιλογές για folder sharing μέσω των ρυθμίσεων δικτύου και έχω κάνει και sharing τον συγκεκριμένο φάκελο που θέλω εγώ να βλέπει το σύστημα.
Φίλε μου κάνε μια δοκιμή με τα εξής: συνέδεσε όπως έχεις το HDMI σου στην τηλεόραση και το καλώδιο του WD LIVE με το jack (καρφί) από τη μία πάνω στο WD και από την άλλη τα κόκκινο και άσπρο RCA βάλτα στον ενισχυτή σου στο ΑUX AUDIO IN. Πήγαινε στο Setup Menu του WD και δώσε Audio out ANALOG (οχι digital μεσω HDMI ούτε σκετο Digital που την δίνει στην optical). Θα έχεις έξοδο αναλογική μέσω του Stereo Out στα RCA που μέσα της κρύβει κωδικοποίηση DOLBY SOUROUND. Ετσι στον ενισχυτή επιλέγοντας ΑUX IN θα έχεις τον ήχου του WD είτε STEREO 2.0 είτε Dolby Souround. Από ολότελα κάτι ειναι κι αυτό.
Τώρα κάτι έχασα εδώ! Θέλεις να πείς ότι το Live μπορεί να κάνει "downmix/convertion" του digital 5.1 ήχου se analog Dolby surround που είχε πληροφορίες γιά 4 κανάλια? Αν ναι, το έχεις διαβάσει κάπου αυτό?
"Dolby Surround
Dolby Surround' was the earliest consumer version of Dolby's multichannel analog film sound format Dolby Stereo.
When a Dolby Surround soundtrack is produced, four channels of audio information—left, center, right, and mono surround—are matrix-encoded onto two audio tracks. The stereo information is then carried on stereo sources such as videotapes, laserdiscs and television broadcasts. A processor in the playback device decodes the surround information to recreate the original four-channel surround sound. Without the decoder, the information still plays in standard stereo or monaural. The Dolby Surround decoding technology was updated during the 1980s and re-named Dolby Pro Logic. The terms Dolby Surround and LtRt are used to describe soundtracks that are matrix-encoded using this technique."
Δεν αλλάξανε και τίποτα ιδιαίτερο αλλά το ότι προσπαθούν κάτι λέει.Release 1.04.31 (4/6/2011)
Supports Arabic, Hebrew and Polish languages user interfaces.
Resolved playback problems with certain .m2ts files.
Resolved playback problems with .vob files.
Resolved YouTube problem where user playlists don't display.
Resolved playback problem where the info bar does not hide in DVD on pause/resume/chapter skip.
Resolved problem with Flingo stability.
Other updates included. Please see Release Notes for details.
General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.
Νέο επίσημο firmware παίδες.
Nαι, γίνεται αυτό. Είναι στις προδιαγραφές του codec της dolby, όταν ένα σήμα dolby digital 5.1 γίνεται downmix σε stereo, τo κεντρικο και τα περιφερειακά κανάλια κωδικοποιούνται ως matrix κατά dolby surround.
Φίλοι μου δεν το χω διαβάσει πουθενά. Απλά θυμάμε και βλέπω τη συλλογή μου από κασσέτες VHS από το περιοδικό HITECH που με βαλάνε στη πρίζα του HOME THEATER, είχαν ήχο Dolby Suround κωδικοποιημένο σε δύο κανάλια Stereo (R&L) και οι ενισχυτές μας Dolby Prologic παίρναν αυτό το stereo σήμα και το αποκωδικωποιούσαν.
For situations in which fewer than 5.1 presentation channels (loudspeakers) are available, the
decoder can downmix the 5.1 channel source to the required number of output channels,
including producing a valid Dolby (matrix) Surround Lt/Rt stereo output signal.
ακριβως ετσι το εχω συνδεμενο αλλα δεν νομιζω να ακουω dolby,απλα απο ολα τα ηχεια.Φίλε μου κάνε μια δοκιμή με τα εξής: συνέδεσε όπως έχεις το HDMI σου στην τηλεόραση και το καλώδιο του WD LIVE με το jack (καρφί) από τη μία πάνω στο WD και από την άλλη τα κόκκινο και άσπρο RCA βάλτα στον ενισχυτή σου στο ΑUX AUDIO IN. Πήγαινε στο Setup Menu του WD και δώσε Audio out ANALOG (οχι digital μεσω HDMI ούτε σκετο Digital που την δίνει στην optical). Θα έχεις έξοδο αναλογική μέσω του Stereo Out στα RCA που μέσα της κρύβει κωδικοποίηση DOLBY SOUROUND. Ετσι στον ενισχυτή επιλέγοντας ΑUX IN θα έχεις τον ήχου του WD είτε STEREO 2.0 είτε Dolby Souround. Από ολότελα κάτι ειναι κι αυτό.
ακριβως ετσι το εχω συνδεμενο αλλα δεν νομιζω να ακουω dolby,απλα απο ολα τα ηχεια.
(διευκρηνηση: το audio out του wd δεν ειναι analog αλλα stereο)
Δωσε στους "everyone" full access...(μέσα από τα properties των shares)
Για δες λίγο το παρακάτω βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM
Thanks fits79. Αψογο το βίντεο . Αποκλείεται να μην το κάνει να δουλέψει με αυτόν τον οδηγό .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.