Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλησπέρα,
Προσπαθώ να περάσω την 1.02.21_0.4.7.3 έκδοση του b-rad,αλλά έχει κολλήσει στο 68% αρκετή ώρα...
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?τι προτείνετε να κάνω?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τι εννοείς Games + advanced audio settings για δώσε παράδειγμα!?!?!

Τα games θέλουν internet για να δουλέψουν και το advanced audio σου δείχνει τη bitrate υποστηρίζει στο κάθε mode και πόσα κανάλια.

Πρώτη φορά έδειξε 96khz ο ενισχυτής αλλά διαφορά καμία στον ήχο.

Το autoframerate το χάλασαν και αυτο επίσης.

Βάλτε custom firmware να ησυχάσετε παιδιά...

King2009 καλά τα λες αλλά δυστυχώς τα cfw έχουν μείνει ΠΟΛΥ πίσω αφού το τελευταίο που έχει βγει είναι βασισμένο στην επίσημη 1.03.49 ούτε καν στην 1.04.22 οπότε μάλλον το θέμα cfw το έχουν παρατήσει για την ώρα παρόλο που στο ξεκίνημα ήταν πολύ ενημερωμένοι.

King2009 καλά τα λες αλλά δυστυχώς τα cfw έχουν μείνει ΠΟΛΥ πίσω αφού το τελευταίο που έχει βγει είναι βασισμένο στην επίσημη 1.03.49 ούτε καν στην 1.04.22 οπότε μάλλον το θέμα cfw το έχουν παρατήσει για την ώρα παρόλο που στο ξεκίνημα ήταν πολύ ενημερωμένοι.

Δεν έχει τίποτα το 1.03.49 cfw να ζηλέψει απο το 1.06.15.Tα internet applications τι να τα κανω?Media player είναι.Επίσης έχει το official usb hub support(μιλάμε για 5 σκληρούς ταυτόχρονα να τους διαβάζει)?Έχει movie sheets που εκεί απογειώνετε το wd live?

Επίσης έχει άπειρα άλλα fixes τα οποία σε όλα τα official δεν μπορούν να τα φτιάξουν.Είχα ένα διάστημα official αλλά αφού είδα ότι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό firmware και γύρισα πάλι σε b-rad και επιτέλους απαλλάχτηκα απο όλα τα προβλήματα του official.

Μακριά απο official το ξαναλέω.

Ωραία για πες μου λοιπόν έχουν φτιάξει στο ανεπίσημο to audio head compression?

Όπως επίσης και άλλα καλούδια που έχουν τα νεότερα επισημα fw και φυσικά ΔΕΝ εννοώ τα παιχνιδια έτσι.

Εξυπακούεται ότι λογικά οποιοδηποτε ανεπίσημο fw σε σχέση με ένα επίσημο fw θα έχει πολύ περισσότερα αλλά τι να το κάνω αν εδώ και ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ έχουν σταματήσει την υποστηρίξει των ανεπίσημων εκδόσεων fw wd tv live.

Πιστεύω τέτοιου ειδους προϊόντα από τι στιγμή που σταματανε την υποστήριξη τους έχουν πεθάνει.
Βλέπε wd hd tv gen 1 & 2.

Ωραία για πες μου λοιπόν έχουν φτιάξει στο ανεπίσημο to audio head compression?

Όπως επίσης και άλλα καλούδια που έχουν τα νεότερα επισημα fw και φυσικά ΔΕΝ εννοώ τα παιχνιδια έτσι.

Εξυπακούεται ότι λογικά οποιοδηποτε ανεπίσημο fw σε σχέση με ένα επίσημο fw θα έχει πολύ περισσότερα αλλά τι να το κάνω αν εδώ και ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ έχουν σταματήσει την υποστηρίξει των ανεπίσημων εκδόσεων fw wd tv live.

Πιστεύω τέτοιου ειδους προϊόντα από τι στιγμή που σταματανε την υποστήριξη τους έχουν πεθάνει.
Βλέπε wd hd tv gen 1 & 2.

Βεβαίως το head compression το έφτιαξαν στην 1.03.49 οπότε δεν υπάρχει ταινία που να μην μπορεί να παίξει.Το μόνο πράγμα που θα ήταν καλό να εχει είναι ότι δεν περνάει true-hd αλλά αυτές είναι 3-4 ταινίες στις 800.Δεν έχει τίποτα άλλο(εκτός απο τα άχρηστα internet applications) τα τελευταία official.

Βεβαίως το head compression το έφτιαξαν στην 1.03.49 οπότε δεν υπάρχει ταινία που να μην μπορεί να παίξει.Το μόνο πράγμα που θα ήταν καλό να εχει είναι ότι δεν περνάει true-hd αλλά αυτές είναι 3-4 ταινίες στις 800.Δεν έχει τίποτα άλλο(εκτός απο τα άχρηστα internet applications) τα τελευταία official.
Ορίστε τι και τι αλλάζει στις δυο τελευταίες επίσημες εκδόσεις:

Code:
Version 1.06.15_V:
Resolved Issues:
• Supports Czech and Dutch languages in the user interface.
• Resolved Media Library issue where playing an ISO and DVD (.VOB) is not added in recent list.
• Resolved video quick menu not showing selection correctly.
• Resolved black screen when playing dat or ts video file.(mpeg format)
• Resolved PlayTo issue where menu icon in video option do not move when navigating during playback
• Resolved poor menu performance due to background task running.
• Resolved audio Track display always shows as file name.
• Resolved music info missing when opening photo info from option in slideshow.
• Resolved thumbnail blurring while browsing music.
• Resolved scrolling issue where artifacts would show if scrolling too fast.
• Resolved issue where the FF/RW icon would display in preview mode for folder.
• Resolved issue unable to connect to Wi-Fi when SSID is not broadcast.
• Resolved Tunein issue where removing a preset doesn’t take effect until preset section is reopened.
• Resolved issue where some PGS subtitles would not display in MKV container.
• Resolved issue where screen display “Unsupported subtitle” message on option bar.
• Resolved issue where default subtitle stream flags are ignored.
• Resolved issue where 4:3 aspect ratio setting resets to widescreen after power cycle.
• [U]Resolved issue where all audio above 48KHz is being downsampled to 48KHz.[/U]
• Resolved Flingo issue where FF and Play will black out screen for 10 or more sections.
• Resolved Facebook security encryption issue when selecting shortcut key www. in password page.
• Resolved Facebook issue of not being able to upload to Facebook if photo is in full screen view.
• Resolved Facebook issue where no error message shows up when network cable is disconnected.
•[U] Resolved .ISO and .VOB issue where the info bar stays on the screen during playback.[/U]
[U]• Resolved file management issue where certain files are corrupted on a GUID or APM HFS+J format drives.[/U]
[U]• Resolved issue where firmware upgrade did not work for certain USB drive formats,[/U]
• Resolved Deezer issue where the options icon disappears on the radio playlist.
• Resolved issue where Deezer will not play any music tracks or songs from any radio stations
[U]• Resolved DVD (ISO or VOB) issue where playback will not resume after unit power cycle.[/U]
[U][B]• Resolved issue where certain MKVs videos do not play sound.[/B][/U]
• [U]Resolved AVI issue where pressing skip twice causes video to jump back to start.[/U]
[U]• Resolved several general user interface alignment issues.
• Resolved issue where MPEG2 video lags or freezes.
• Resolved issue with 2TB hard drive not mounting.
• Resolved issue with system becoming unresponsive after hot unplugging the hard drive.
• Resolved video playback issue with certain .MOV, MPEG4, PCM 2ch videos resulting in incoherent audio.[/U]

WD TV Live HD Media Player Firmware Release Notes 3
Version 1.05.04_V:
Resolved Issues:
• Supports USB hard drives greater than 2TBs.
• Resolved user interface brightness issue introduced with last release.
• Resolved Hebrew subtitles not displaying correctly.
• Resolved several Facebook user interface issues.
• Resolved several Tunein user interface issues.
• Resolved arrow keys on keyboard do not work in Network Setup.
• Resolved Scrolling text is not smooth.

Version 1.04.31_V:
Resolved Issues:
• Supports Arabic, Hebrew and Polish languages user interfaces.
[U]• Resolved playback problems with certain .m2ts files.
• Resolved playback problems with .vob files.
• Resolved YouTube problem where user playlists don’t display.
• Resolved playback problem where the info bar does not hide in DVD on pause/resume/chapter skip.[/U]
• Resolved problem with Flingo stability.
General Info:
• We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.

Version 1.04.22_V:
Resolved Issues:
• Supports Tune-In radio application.
[U][B]• Supports 7.1 channel audio passthrough.
• Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate)[/B][/U]
• Corrected various general menu and options wording issues.
• Corrected various Facebook user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Live365 user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Pandora user interface wording and functionality problems.
• Corrected various Mediafly user interface wording and functionality problems.
• Resolved problem with some HD files from Mediafly becoming out of sync.
WD TV Live HD Media Player Firmware Release Notes 4
[U][B]• Resolved digital audio passthrough problem playing on both HDMI and optical at the same time.[/B][/U]
• Resolved problem with Auto-play feature not automatically playing content.
• Resolved problem with Belkin F7D2101 v1WiFi adapter not connecting to network.
• Resolved “Clear login info” from Network Share not clearing the login info.
• Resolved problem where filenames that begin with the same name as a folder will not show up.
• Resolved problem where HDMI resolution could not be forced if not supported by the EDID.
[U]• Resolved meta-data problem where “/” character in the title makes the system reboot.[/U]
• Resolved problem of no video playback after using Netflix.
• Resolved problem with ISO playback not working – except through preview mode.
• Resolved video playback problem where the info bar does not hide on pause/resume or chapter skip.
• Resolved problem where empty folder are hidden when copying or moving.
• Resolved USB keyboard problem where the arrow keys don’t work in wireless network settings page.
• Resolved problem where a folder icon was displayed over the top of the thumbnail.
• Resolved problem where DVI output was not working for a particular DVI monitor.
[U][B]• Resolved problem of DTS and AC-3 not working with passthrough.
• Resolved problem where videos can not start until after 10-90 seconds after start-up.
• Resolved problem where user could not copy a file/folder to the root directory of the drive.[/B][/U]
• Resolved problem where an incorrect error message was displayed if invalid username/password entered.
• Resolved problem where system reset fails to erase user info.
• Resolved video playback where audio takes 5 seconds to catch up after fast-forward or re-wind
• Resolved problem where the system would reboot when special characters are entered into device name.
• Resolved a file management problem where deleting a file on a network share caused the device to reboot.
[U][B]• Resolved problem where high sample rate audio was being downsampled to 48KHz.
• Removed Blu-ray DVD message “Unable to play this video menu.”[/B][/U]
General Info:
• Known issue with playback of .VOB files over network share.
• We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.

Version 1.04.17_V:
Resolved Issues:
• Resolved USB keyboard response time.
• Resolved crashing when hot plugging USB keyboard.
• Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime.
• Resolved slow exiting from Flingo® app.
• Resolved inability to add to Deezer® playlist.
• Resolved Facebook® not providing upload option.
• Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly® and
YouTube®.
WD TV Live HD Media Player Firmware Release Notes 5
General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.
Version 1.04.10_V:
Resolved Issues:
• Supports Facebook application.
• Supports Deezer application.
• Supports Flingo application.
• Supports AccuWeather® application.
• Supports USB keyboards.
• Resolved ability to download two files simultaneously.

Σου εχω τονίσει μερικά σημαντικά κατά τι γνώμη μου πράγματα που άλλαξαν/έφτιαξαν με το καιρό στις επίσημες έκδοσης firmware που στις ανεπίσημες είτε δεν έχουν διορθώσει είτε είναι σε αρχικό στάδιο.

Αλλά το σημαντικότερο ΟΛΩΝ ειναι οτι έχει σταματήσει η υποστηρίξει των ανεπίσημων εκδόσεων εδώ και καιρό δεν σε είδα να λες κάτι γι' αυτό που είναι από τα σημαντικότερα θέματα σε ένα media player γενικώς.

Σου εχω τονίσει μερικά σημαντικά κατά τι γνώμη μου πράγματα που άλλαξαν/έφτιαξαν με το καιρό στις επίσημες έκδοσης firmware που στις ανεπίσημες είτε δεν έχουν διορθώσει είτε είναι σε αρχικό στάδιο.

Αλλά το σημαντικότερο ΟΛΩΝ ειναι οτι έχει σταματήσει η υποστηρίξει των ανεπίσημων εκδόσεων εδώ και καιρό δεν σε είδα να λες κάτι γι' αυτό που είναι από τα σημαντικότερα θέματα σε ένα media player γενικώς.

Θα μείνω στα 3 σημαντικότερα που προστέθηκαν μετά την 1.03.49:

• Supports 7.1 channel audio passthrough.
• Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate)
.
• Resolved problem where high sample rate audio was being downsampled to 48KHz.

Για το πρώτο έχεις δει πολλές ταινίες mkv να έχουν 7.1?Να είναι 1-2 στις 1000.Blu-ray iso οι περισσότερες έχουν dts-ma που δεν υποστηρίζει το wd live.

Το δεύτερο το δοκίμασα 1-2 φορές και δεν είδα καμία διαφορά.Το 1080p-24p είναι το καλύτερο.

Το τρίτο επειδή έχω καμια 50αρια flacs 96khz τα δοκίμασα πριν λίγες μέρες με το 1.06.15 και όντως ο ενισχυτής γράφει 96khz αλλά διαφορά στον ήχο δεν είδα απο τα flacs που είναι 48khz.

Οι όλες υπόλοιπες προσθήκες δεν μας ενδιαφέρουν γιατί ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με άλλα mkv/avi αρχεία.

Οπότε ο καθένας διαλέγει ή 7,1,autoframerate,96khz support ή τα καλούδια του b-rad που πίστεψε με είναι πολύ σημαντικότερα απο του official.

Όσο για το support απο b-rad ο ίδιος είπε ότι σταμάτησε γιατί το αρχείο .bin του firmware έγινε πολύ μεγάλο με όλα τα applications που προστέθηκαν και έτσι το wd δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με ένα τόσο μεγάλο firmware λόγω έλειψη μνήμης.

Φίλε king2009 συγνώμη που θα στο πω αλλά φοράς ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και ότι και να σου πω ΔΕΝ πρόκειται να το δεχτής επομένως νίπτω τας χείρας μου.

Και το ότι ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ την υποστηρίξει του φίλε μου αυτό για εμένα είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΟΝ των ανεπίσημων εκδόσεων fw.

Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει οπότε θα πρέπει να μείνεις στο ίδιο fw επ' άπειρον.

Εν ολίγης κάνεις το wd tv live σαν τα παλιοτερα σταματημένα πλέον και από την ίδια την western digital wd tv gen 1 & 2.

Και αυτό που λέει περί χώρου είναι ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ θα μπορούσε να το αλλάξει απλά βγάζοντας καποια πράγματα από το ανεπίσημο που οι χρήστες απλά ΔΕΝ χρησιμοποιούν ή είναι ανούσια γιατί κατά τι γνώμη μου έχει αρκετά τέτοια η ανεπίσημη έκδοση του b-rad.

Φίλε king2009 συγνώμη που θα στο πω αλλά φοράς ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και ότι και να σου πω ΔΕΝ πρόκειται να το δεχτής επομένως νίπτω τας χείρας μου.

Και το ότι ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ την υποστηρίξει του φίλε μου αυτό για εμένα είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΟΝ των ανεπίσημων εκδόσεων fw.

Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει οπότε θα πρέπει να μείνεις στο ίδιο fw επ' άπειρον.

Εν ολίγης κάνεις το wd tv live σαν τα παλιοτερα σταματημένα πλέον και από την ίδια την western digital wd tv gen 1 & 2.

Και αυτό που λέει περί χώρου είναι ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ θα μπορούσε να το αλλάξει απλά βγάζοντας καποια πράγματα από το ανεπίσημο που οι χρήστες απλά ΔΕΝ χρησιμοποιούν ή είναι ανούσια γιατί κατά τι γνώμη μου έχει αρκετά τέτοια η ανεπίσημη έκδοση του b-rad.

Δεν είναι θέμα παρωπίδων αλλά το τι προτιμάει ο καθένας.Εφόσον κάνω τη δουλειά μου με το παραπάνω το unofficial ποιος ο λόγος να βάλω official αφού δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω αλλά δημιουργεί και προβλήματα?Μόνο να λέω ότι έχω το τελευταίο firmware?Get my point...

Και κάτι άλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ που ξέχασα.

Το ξέρεις ότι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι ανεπίσημες εκδόσεις b-rad fw αν προσπαθήσεις να μεταφέρεις/αντιγράψεις μεγάλα αρχεία π.χ. 10-20gb σε ένα δίσκο που εχεις πάνω στο wd tv live δεν τα αντιγράφει καθότι σκαλώνει πριν ακόμα ξεκινήσει το γράψιμο και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλεις εντελώς από το ρεύμα το μηχάνημα και να το ξαναβάλεις κάτι που οποιοδήποτε επίσημο fw δεν το κάνει.
Για αρχεια μικρότερα των 1-2gb δεν έχει πρόβλημα αλλά για τα μεγάλα αρχεια σκαλώνει.

Όχι μέσα από το μενού του wd tv live αλλά από το pc στο wd tv live.

Και για να μην νομίζεις ότι σου κάνω επίθεση ή ότι σου τι λέω που χρησιμοποιείς το ανεπίσημο b-rad fw να σου πω ότι κι εγώ μεχρι πρότεινως αυτό χρησιμοποιούσα αλλά όταν εντόπισα καποια προβλήματα όπως αυτό παραπάνω που κάνουν δύσχρηστο το μηχάνημα τότε γύρισα στο επίσημο fw.
Επίσης κάτι που μου άρεσε πολύ στις ανεπίσημες εκδόσεις είναι ότι έδειχνε και την ανάλυση του βίντεο που παίζεις στο wd tv live κάτι που καμιά επίσημη έκδοση δεν έχει.

Last edited:
Έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας το Live με την official,είναι ένας λόγος να γυρίσεις στην official.
Η αλήθεια είναι όμως ότι με την unofficial δεν είχα προβλήματα,μόλις γύρισα στις official άρχισαν τα προβλήματα.

Και κάτι άλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ που ξέχασα.

Το ξέρεις ότι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι ανεπίσημες εκδόσεις b-rad fw αν προσπαθήσεις να μεταφέρεις/αντιγράψεις μεγάλα αρχεία π.χ. 10-20gb σε ένα δίσκο που εχεις πάνω στο wd tv live δεν τα αντιγράφει καθότι σκαλώνει πριν ακόμα ξεκινήσει το γράψιμο και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλεις εντελώς από το ρεύμα το μηχάνημα και να το ξαναβάλεις κάτι που οποιοδήποτε επίσημο fw δεν το κάνει.
Για αρχεια μικρότερα των 1-2gb δεν έχει πρόβλημα αλλά για τα μεγάλα αρχεια σκαλώνει.

Όχι μέσα από το μενού του wd tv live αλλά από το pc στο wd tv live.

Και για να μην νομίζεις ότι σου κάνω επίθεση ή ότι σου τι λέω που χρησιμοποιείς το ανεπίσημο b-rad fw να σου πω ότι κι εγώ μεχρι πρότεινως αυτό χρησιμοποιούσα αλλά όταν εντόπισα καποια προβλήματα όπως αυτό παραπάνω που κάνουν δύσχρηστο το μηχάνημα τότε γύρισα στο επίσημο fw.
Επίσης κάτι που μου άρεσε πολύ στις ανεπίσημες εκδόσεις είναι ότι έδειχνε και την ανάλυση του βίντεο που παίζεις στο wd tv live κάτι που καμιά επίσημη έκδοση δεν έχει.

Ethernet δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.Με usb hub κάνεις τα πάντα γρήγορα.Τι να την κάνεις την ανάλυση του video όταν υπάρχουν τα movie sheets?Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Είναι το ίδιο να βλέπεις απλά τα thumbnails απο τις ταινίες ενώ στο unofficial μπορείς να κάνεις το wd live ένα κανονικό blu-ray club?

Έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας το Live με την official,είναι ένας λόγος να γυρίσεις στην official.
Η αλήθεια είναι όμως ότι με την unofficial δεν είχα προβλήματα,μόλις γύρισα στις official άρχισαν τα προβλήματα.

Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.Ίσως να έπρεπε να κάνεις άλλες ρυθμίσεις στο video settings.
Αυτό ξανα πες το.Και εγώ είχα official κανα 2 βδομάδες αλλά δεν παλευόταν μια και έφαγε σουτ.
Μεγαλύτερο πρόβλημα.Όταν είχα πάνω 2 σκληρούς πάντα κολλούσε το μηχάνημα και ήθελε βγάλσιμο απο την πρίζα.

Δεύτερο μεγάλο πρόβλημα.Στις 8/10 φορές κολλούσε το hdmi και δεν είχα ήχο απο τον ενισχυτή.Έπρεπε κλείσιμο ενισχυτή,κλείσιμο live και μέσα απο το menu να βάλω πάλι digital passthrough.

Στις 10 ταινίες στις 9 τα έκανε τα παραπάνω.Οπότε και 1.15 να πάει η έκδοση official δεν παίζει με τίποτα.

Και τέλος υπάρχει και το ελληνικό menu στο unofficial(για αυτούς που δεν ξέρουν καλά ελληνικά).

1)Ethernet δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.Με usb hub κάνεις τα πάντα γρήγορα.Τι να την κάνεις την ανάλυση του video όταν υπάρχουν τα movie sheets?Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Είναι το ίδιο να βλέπεις απλά τα thumbnails απο τις ταινίες ενώ στο unofficial μπορείς να κάνεις το wd live ένα κανονικό blu-ray club?

2) Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.Ίσως να έπρεπε να κάνεις άλλες ρυθμίσεις στο video settings.
Αυτό ξανα πες το.Και εγώ είχα official κανα 2 βδομάδες αλλά δεν παλευόταν μια και έφαγε σουτ.
Μεγαλύτερο πρόβλημα.Όταν είχα πάνω 2 σκληρούς πάντα κολλούσε το μηχάνημα και ήθελε βγάλσιμο απο την πρίζα.

3) Δεύτερο μεγάλο πρόβλημα.Στις 8/10 φορές κολλούσε το hdmi και δεν είχα ήχο απο τον ενισχυτή.Έπρεπε κλείσιμο ενισχυτή,κλείσιμο live και μέσα απο το menu να βάλω πάλι digital passthrough.

Στις 10 ταινίες στις 9 τα έκανε τα παραπάνω.Οπότε και 1.15 να πάει η έκδοση official δεν παίζει με τίποτα.

Και τέλος υπάρχει και το ελληνικό menu στο unofficial(για αυτούς που δεν ξέρουν καλά ελληνικά).

1) Ναι αλλά για να κάνεις κάθε ταινία σε movie sheets πρέπει να την περνάς πρώτα από το πρόγραμμα και είναι ολόκληρη ιστορία γιατί πρέπει μια - μια ταινία να τσεκάρεις αν τα στοιχεία που βρήκε είναι οκ κ.τ.λ. ολόκληρη διαδικασία δηλαδή.
Όσο για την ανάλυση της κάθε ταινίας εμένα αυτό με βόλευε αρκετά και με χαλάει που δεν το έχει η επισιμη παρόλο που τους εχω στείλει μήνυμα να το προσθέσουν.

2 & 3) Αυτό το πρόβλημα ίσως λέω ίσως να ΜΗΝ το είχες συναντήσει με την 1.04.22 που ήταν από τις ποιοι σταθερές επίσημες εκδόσεις ενώ η προτελευταία 1.05.21 ήταν από τις ποιο προβληματικές...

Οπότε δοκίμασες να δουλέψεις λίγο την 1.04.22 που παρόλο beta είναι από τις ποιο σταθερές.
Την νεότερη 1.06.15 δεν την έχουμε δει για αρκετό καιρό οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο σταθερή ή όχι είναι.

Last edited:
1) Ναι αλλά για να κάνεις κάθε ταινία σε movie sheets πρέπει να την περνάς πρώτα από το πρόγραμμα και είναι ολόκληρη ιστορία γιατί πρέπει μια - μια ταινία να τσεκάρεις αν τα στοιχεία που βρήκε είναι οκ κ.τ.λ. ολόκληρη διαδικασία δηλαδή.

Το ξέρω ότι είναι ολόκληρη διαδικασία αλλά μάλλον δεν θα είδες αυτό το θέμα που άνοιξα πριν λίγες μέρες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=82998

Last edited:
2 & 3) Αυτό το πρόβλημα ίσως λέω ίσως να ΜΗΝ το είχες συναντήσει με την 1.04.22 που ήταν από τις ποιοι σταθερές επίσημες εκδόσεις ενώ η προτελευταία 1.05.21 ήταν από τις ποιο προβληματικές...

Οπότε δοκίμασες να δουλέψεις λίγο την 1.04.22 που παρόλο beta είναι από τις ποιο σταθερές.
Την νεότερη 1.06.21 δεν την έχουμε δει για αρκετό καιρό οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο σταθερή ή όχι είναι.

Αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο όταν έβαλα official.Η τελευταία είναι η 1.06.15 που την έβαλα για λίγο και είδα ότι είναι σταθερή αλλά την έβγαλα αμέσως επειδή δεν έχει άλλα πράγματα.