Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το ξέρω ότι είναι ολόκληρη διαδικασία αλλά μάλλον δεν θα είδες αυτό το θέμα που άνοιξα πριν λίγες μέρες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=82998
King2009 Ok Σε εχω καταλάβει καρά γουστάρεις την ανεπίσημη έκδοση και δεν πρόκειται να την αλλάξεις με τίποτα όσα επιχειρήματα και να σου πω αλλά το να προτείνεις σε όλους να γυρίσουν σε ανεπίσημη έκδοση δεν είναι σωστό.
Το σωστό είναι να λες στον κάθε ένα να δοκιμάσει ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ εκδόσεις fw επίσημες και όχι και να αποφασίσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Τέλος όσο αφορά τα movie sheets και πάλι κάποιος πρέπει να κάτσει να ασχοληθεί για να τα κάνει οπότε δώρον άδωρον....
Εκτός του ότι αν κάποιος δεν θέλει να εμφανίζονται με αυτό το θέμα/theme αλλά με καποιο άλλο του είναι άχρηστα όσα εχεις φτιάξει εσύ δεν συμφωνείς?

Αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο όταν έβαλα official.Η τελευταία είναι η 1.06.15 που την έβαλα για λίγο και είδα ότι είναι σταθερή αλλά την έβγαλα αμέσως επειδή δεν έχει άλλα πράγματα.
Αφού ΔΕΝ προκειτε πότε ρε φίλε να μείνεις σε καποια επίσημη τι κάνεις τον κόπο και την βάζεις καν?

Αφού φοράς παρωπίδες και δεν θες να παραδεχτείς ότι ναι μεν η ανεπίσημη έχει ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ αλλά δυστυχώς το ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝ της είναι ότι έχει σταματήσει η υποστήριξη της με αποτέλεσμα όσο δυνατά ξεκίνησε τόσο άδοξα να πέθανε.....

Last edited:
King2009 Ok Σε εχω καταλάβει καρά γουστάρεις την ανεπίσημη έκδοση και δεν πρόκειται να την αλλάξεις με τίποτα όσα επιχειρήματα και να σου πω αλλά το να προτείνεις σε όλους να γυρίσουν σε ανεπίσημη έκδοση δεν είναι σωστό.
Το σωστό είναι να λες στον κάθε ένα να δοκιμάσει ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ εκδόσεις fw επίσημες και όχι και να αποφασίσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Τέλος όσο αφορά τα movie sheets και πάλι κάποιος πρέπει να κάτσει να ασχοληθεί για να τα κάνει οπότε δώρον άδωρον....
Εκτός του ότι αν κάποιος δεν θέλει να εμφανίζονται με αυτό το θέμα/theme αλλά με καποιο άλλο του είναι άχρηστα όσα εχεις φτιάξει εσύ δεν συμφωνείς?

Αφού ΔΕΝ προκειτε πότε ρε φίλε να μείνεις σε καποια επίσημη τι κάνεις τον κόπο και την βάζεις καν?

Αφού φοράς παρωπίδες και δεν θες να παραδεχτείς ότι ναι μεν η ανεπίσημη έχει ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ αλλά δυστυχώς το ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝ της είναι ότι έχει σταματήσει η υποστήριξη της με αποτέλεσμα όσο δυνατά ξεκίνησε τόσο άδοξα να πέθανε.....

Το θέμα των movie sheets πιστεύω ότι αρέσει στους περισσότερους και αυτό φαίνετε και απο τα downloads των αρχείων που ανέβασα.

Δεν προτρέπω κανέναν να βάλει unofficial.Αλλά δεν μπορώ να μην του πω τα άπειρα μειονεκτήματα που έχει.Το ότι βασίζετε στην παλιά έκδοση δεν έχει κάποιο μειονέκτημα.Εσυ βλέπεις όλα αυτά τα change log που βγάζει η wd και νομίζεις ότι η unofficial μένει πίσω.

Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα.Τσέκαρε τα change log.Η wd πάντα φτιάχνει ένα firmware και χαλάει αλλα τόσα πράγματα που ήταν μια χαρά στις προηγούμενες εκδόσεις.Οπότε το change log είναι απλά όλα τα fixes που χαλάει σε κάθε firmware.Το 1.05.04 είχε πάρα πολλά bugs που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις.Για αυτό και υπάρχει αυτό το τεράστιο change log.

Επίσης είχα και την 1.02.21 και την 1.04.22 και την 1.05.04 και εδώ και λίγες μέρες και την 1.06.15.Πάντα θα φτιάξουν κάτι και θα χαλάσουν άλλα τόσα που σου σπάνε τα νεύρα.Οπότε μάλλον κάποιος άλλος φοράει παρωπίδες γιατί αν μπορέσει και φτιάξει η wd ένα σωστό firmware με movie sheets και usb hub support(7 σκληρούς που να τους διαβάσεις με την official) και θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει απο b-rad.Μέχρι τότε μακριά...

Τελος πες μου ένα πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με του b-rad και μπορείς με την official.Μόνο ένα και θα σου βγάλω το καπέλο.Εγώ μπορώ να σου πω 10 πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με την official και μπορείς με την unofficial.

Last edited:
Σου εχω είδη πει φίλε μου.
Αντιγραφή/μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα.Τσέκαρε τα change log.Η wd πάντα φτιάχνει ένα firmware και χαλάει αλλα τόσα πράγματα που ήταν μια χαρά στις προηγούμενες εκδόσεις.Οπότε το change log είναι απλά όλα τα fixes που χαλάει σε κάθε firmware.Το 1.05.04 είχε πάρα πολλά bugs που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις.Για αυτό και υπάρχει αυτό το τεράστιο change log.

Επίσης είχα και την 1.02.21 και την 1.04.22 και την 1.05.04 και εδώ και λίγες μέρες και την 1.06.15.Πάντα θα φτιάξουν κάτι και θα χαλάσουν άλλα τόσα που σου σπάνε τα νεύρα.Οπότε μάλλον κάποιος άλλος φοράει παρωπίδες γιατί αν μπορέσει και φτιάξει η wd ένα σωστό firmware με movie sheets και usb hub support(7 σκληρούς που να τους διαβάσεις με την official) και θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει απο b-rad.Μέχρι τότε μακριά...

Τελος πες μου ένα πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με του b-rad και μπορείς με την official.Μόνο ένα και θα σου βγάλω το καπέλο.Εγώ μπορώ να σου πω 10 πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με την official και μπορείς με την unofficial.
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ολα μα ολα τα b-rad fw δεν είχαν ποτέ πρόβλημα σε καποια έκδοση που στην επόμενη το χάλασαν και το ξανά έφτιαξαν στη μεθεπόμενη?

Αυτά είναι φυσιολογικά ρε στο προγραμματισμό δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα φίνα όλο και καποια σκαλώματα θα υπάρχουν...

Last edited:
Σου εχω είδη πει φίλε μου.
Αντιγραφή/μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ολα μα ολα τα b-rad fw δεν είχαν ποτέ πρόβλημα σε καποια έκδοση που στην επόμενη το χάλασαν και το ξανά έφτιαξαν στη μεθεπόμενη?

Αυτά είναι φυσιολογικά ρε στο προγραμματισμό δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα φίνα όλο και καποια σκαλώματα θα υπάρχουν...

Απο την 1.02.21 που είχα βάλει την unofficial και τώρα την 1.03.49 δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Στις official πάντα χαλάνε κάτι και φτιάχνουν κάτι άλλο.

Εδώ:

http://community.wdc.com/t5/Firmware/bd-p/wdtv_live_firmware

θα δεις πόσα άτομα έχουν πρόβλημα με τις official.Δεν θα βρεις κανέναν που να λέει ότι είναι 100% ευχαριστημένος.

Αυτό με τη μεταφορά αρχείων δεν το ξέρω γιατί δεν είχα ποτέ ethernet αλλά δεν νομίζω να υπάρχει στην τελευταία έκδοση.

Και εδώ ή εδώ θα δεις πόσοι είχαν πρόβλημα με τις ανεπίσημες εκδόσεις του b-rad.

Αυτό σημαίνει οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τέλειο και όλα χρίζουν βελτίωσης και λάθους οπότε...

Κι όμως υπάρχει και στη τελευταια b-rad fw φίλε μου γιατί τους το είχα τονίσει και δεν μπορούσαν να βρουν το λάθος αφού όπως ελεγαν χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα και για τις b-rad fw και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί με την ανεπίσημη το κάνει ενώ με την επίσημη δεν το κάνει.

Έτσι για να δεις που λες ότι καμία b-rad fw δεν έχει προβλήματα.
Το ότι ΔΕΝ εχεις ΕΣΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ καποιο δεν σημαίνει ότι δεν έχει κιόλας έτσι...

Last edited:
Και εδώ ή εδώ θα δεις πόσοι είχαν πρόβλημα με τις ανεπίσημες εκδόσεις του b-rad.

Αυτό σημαίνει οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τέλειο και όλα χρίζουν βελτίωσης και λάθους οπότε...

Κι όμως υπάρχει και στη τελευταια b-rad fw φίλε μου γιατί τους το είχα τονίσει και δεν μπορούσαν να βρουν το λάθος αφού όπως ελεγαν χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα και για τις b-rad fw και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί με την ανεπίσημη το κάνει ενώ με την επίσημη δεν το κάνει.

Σίγουρα στις ενδιάμεσες εκδόσεις που έβγαζε και ο b-rad υπάρχουν λάθη αλλά αυτό που έκανε η wd με την 1.05.04(η πιο προβληματική έκδοση που έχει βγάλει) και για 2 μήνες δεν έβγαλε άλλη έκδοση απο εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν τους νοιάζει για αυτούς που έχουν αγοράσει το wd live.Δηλαδή έκαναν 2 μήνες για να φτιάξουν τα προβλήματα που δημιούργησαν στην 1.05.04?Το θέμα που λες ίσως να είναι μόνο στην unofficial αλλά επειδή δεν χρησιμοποιώ ποτέ ethernet δεν το ξέρω.Κάποιον άλλον μπορεί να τον ενοχλεί.

Φίλε όταν λέω ότι ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ κάτι ξέρω.

Ξεχνάς ότι είναι περίοδος διακοπών φίλε μου και αυτοί όπως όλος ο κόσμος πηγαίνουν διακοπές επομένως....
Πέρα του ότι ούτω σι άλλως αργούν να βγάλουν wd tv live fw's.

Και ποτέ μα ποτέ δεν είπα ότι οι επίσημες εκδόσεις είναι τέλειες ίσα - ίσα είπα το εντελώς αντίθετο ότι δηλαδη ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ επισιμη ή όχι έκδοση δεν είναι τέλεια οπότε...

Φίλε όταν λέω ότι ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ κάτι ξέρω.

Ξεχνάς ότι είναι περίοδος διακοπών φίλε μου και αυτοί όπως όλος ο κόσμος πηγαίνουν διακοπές επομένως....
Πέρα του ότι ούτω σι άλλως αργούν να βγάλουν wd tv live fw's.

Και ποτέ μα ποτέ δεν είπα ότι οι επίσημες εκδόσεις είναι τέλειες ίσα - ίσα είπα το εντελώς αντίθετο ότι δηλαδη ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ επισιμη ή όχι έκδοση δεν είναι τέλεια οπότε...

Ποτέ δεν αφήνεις ένα προιόν που το έχουν αγοράσει χιλιάδες άτομα με ένα τόσο προβληματικό firmware.Πόσο μάλλον αν είσαι η WD.Εκεί φαίνετε πόσο νοιάζετε η wd για τους customers της.

Άντε πάλι τα ίδια....

Σου απάντησα είδη σε αυτό φίλε μου.
Μια λεξούλα φίλε μου μια λεξούλα "Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ".

Και ναι συμφωνώ ότι η wd έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ ΜΛΚΙΕΣ μια εκ αυτών είναι η καθυστερημένη κυκλοφορία firmwares των media players της και μια άλλη το ότι παράτησε εντελώς την υποστήριξη των παλιότερων μοντέλων media players της(Βλέπε wd hd tv gen 1 & 2) παρόλο την τρομερή απήχηση που είχαν στο κόσμο(Βλέπε πωλήσεις του κάθε μοντέλου) για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις τα νέα τις μοντέλα.

Βρε μην σηκωνετε σημαιες!!! Βαλτε οποιο fw σαν βολευει....Και το μεν και το δε εχουν θετικα και αρνητικα, επιλογες, ρυθμισεις που εξυπηρετουν ή μπερδευουν...

Προσωπικα εχω επισημο fw και ο λογος ειναι οτι βαριεμαι την διαδικασια να βαλω το ανεπισημο συν τις καποιες ρυθμισεις που χρειαζεται...

Το τελευταιο επισημο fw ελυσε αρκετα προβληματα. Με το προηγουμενο πχ δεν μπορουσα να δω τις επιλογες ηχου και υποτιτλων κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης. Τωρα ειναι οκ.
Ωστοσο, εχθες, βλεποντας μια ταινια mkv επελεξα παυση, και το μηχανημα δεν δεχοταν την επιλογη και τελος δεν δεχοταν καμια επιλογη απο το τηλεκοντρολ. Η ταινια επαιζε κανονικα και καποια στιγμη εμφανισε το συμβολο της παυσης και μια μπλε μπαρα (αναπαραγωγης). Αναγκαστηκα να το βγαλω απο την μπριζα.
Επισης αργει αρκετα σε σχεση με πριν να διαβασει τον συνδεδεμενο στο usb σκληρο. Πριν οταν το μηχανημα εμπαινε στο μενου ταυτοχρονα ειχε διαβασει τον σκληρο. Τωρα περιμενω κανα 2λεπτο μεχρι να τον διαβασει. Επισης σ' ενα AVI δεν διαβαζει την εικονα....

Last edited:
Να παραθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στην θαυμάσια αυτή διαμάχη για το ποιο είναι το καλύτερο, το official ή το unofficial.

Χωρίς να ξέρω αν είναι απόλυτα σωστό, έχω διαβάσει σε διάφορα forums ότι σταμάτησαν να βγαίνουν νέες εκδόσεις του b-rad firmware, γιατί το μέγεθος του official μεγάλωσε και μαζί με τον πρόσθετο b-rad κώδικα υπερβαίνει το μέγεθος της διαθέσιμης firmware μνήμης στο WD TV Live.

Ε λοιπόν, όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, ενώ το official WD firmware είχε συνεχώς αυξητικές κατά το μέγεθος τάσεις, για πρώτη φορά μίκρυνε. Και όχι μόνο μίκρυνε, αλλά και έχει πλέον μέγεθος μικρότερο και απο την 1.03.49, που σημαίνει (πάντα κατ' εμέ) ότι και ο b-rad έχει περιθώριο να χτίσει πάνω σε αυτήν την έκδοση (αν είναι καλή) νέο λογισμικό, αλλά και ότι οι μηχανικοί της WD ασχολήθηκαν με το optimization του κώδικα, πράγμα ανέλπιστο και ελπιδοφόρο για την συνέχεια!

Ver Size Info
1.01.00 26.181.680 Official & unofficial
1.01.11 26.361.904 Official & unofficial
1.01.24 26.509.360 Official & unofficial
1.02.21 30.425.136 Official & unofficial
1.03.49 53.526.576 Official & unofficial
1.04.10 55.296.048 Official
1.04.17 55.820.336 Official
1.04.22 56.229.936 Official
1.04.31 57.884.720 Official
1.05.04 58.474.544 Official
1.06.15 51.462.192 Official

Περιμένω σχόλια σας και επιθέσεις!

Επειδή όντως πλέον ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ o b-rad να βγαζει ανεπίσημα firmwares για το μηχάνημα δεν νομίζω να ξανακαθίσει να ασχοληθεί πλέον για τον πολύ απλό λόγο ότι αν βγάλει πάλι νεότερο fw η wd που να υπερβαίνει το μέγεθος των 53mb θα τα βρει πάλι σκούρα ο b-rad οπότε καλό είναι ο κάθε ένας να δοκιμάσει και τα δυο(Επίσημα & ανεπίσημα) firmwares και να αποφασίσει ΜΟΝΟΣ του για το ποιο θα κρατήσει άλλωστε το μηχάνημα ΔΕΝ παθαίνει κάτι όσες φορές και να του αλλάξεις firmware.

Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι καθένας ας δοκιμάσει και τα δυο και να αποφασίσει πιο του αρέσει πιο πολύ.

Πάντως υπάρχει κίνδυνος με τις εναλλαγές firm.
Σε εμένα την πρώτη μέρα που πήρα το Live και πήγα να περάσω κατευθείαν το b-rad "κόλλησε" και έκανα μεγάλο κόπο για να το επαναφέρω.
Μετά όσες εναλλαγές firm και να έκανα δεν είχα πρόβλημα.

Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι καθένας ας δοκιμάσει και τα δυο και να αποφασίσει πιο του αρέσει πιο πολύ.

Πάντως υπάρχει κίνδυνος με τις εναλλαγές firm.
Σε εμένα την πρώτη μέρα που πήρα το Live και πήγα να περάσω κατευθείαν το b-rad "κόλλησε" και έκανα μεγάλο κόπο για να το επαναφέρω.
Μετά όσες εναλλαγές firm και να έκανα δεν είχα πρόβλημα.
Κι όμως καθόλου κόπος ακόμα και να σου κολλήσει πάνω στην αναβάθμιση υπάρχουν δυο πιθανές λύσεις.

1. Βάζεις πάλι στη μαύρη οθόνη με τα κόκκινα γράμματα που θα σου βγάλει όταν ξανά ανοίξεις το wd tv live το φλασακι που είχες βάλει και κόλλησε και απλά περιμένεις να ξανά ξεκινήσει τη διαδικασία αναβάθμισης firmware.

2. Βάζεις το firmware που είχε ΠΡΙΝ το μηχάνημα σου και περιμένεις πάλι να τελειώσει η διαδικασία.

Όπως και να έχει όποια και από τις δυο διαδικασίες και να κάνεις η επαναφορά μιας ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ αναβάθμισης λογισμικού είναι πανεύκολη.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Να παραθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στην θαυμάσια αυτή διαμάχη για το ποιο είναι το καλύτερο, το official ή το unofficial.

Χωρίς να ξέρω αν είναι απόλυτα σωστό, έχω διαβάσει σε διάφορα forums ότι σταμάτησαν να βγαίνουν νέες εκδόσεις του b-rad firmware, γιατί το μέγεθος του official μεγάλωσε και μαζί με τον πρόσθετο b-rad κώδικα υπερβαίνει το μέγεθος της διαθέσιμης firmware μνήμης στο WD TV Live.

Ε λοιπόν, όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, ενώ το official WD firmware είχε συνεχώς αυξητικές κατά το μέγεθος τάσεις, για πρώτη φορά μίκρυνε. Και όχι μόνο μίκρυνε, αλλά και έχει πλέον μέγεθος μικρότερο και απο την 1.03.49, που σημαίνει (πάντα κατ' εμέ) ότι και ο b-rad έχει περιθώριο να χτίσει πάνω σε αυτήν την έκδοση (αν είναι καλή) νέο λογισμικό, αλλά και ότι οι μηχανικοί της WD ασχολήθηκαν με το optimization του κώδικα, πράγμα ανέλπιστο και ελπιδοφόρο για την συνέχεια!

Ver Size Info
1.01.00 26.181.680 Official & unofficial
1.01.11 26.361.904 Official & unofficial
1.01.24 26.509.360 Official & unofficial
1.02.21 30.425.136 Official & unofficial
1.03.49 53.526.576 Official & unofficial
1.04.10 55.296.048 Official
1.04.17 55.820.336 Official
1.04.22 56.229.936 Official
1.04.31 57.884.720 Official
1.05.04 58.474.544 Official
1.06.15 51.462.192 Official

Αυτο δεν το είχα παρατηρήσει.Οπότε είναι πολύ πιθανό να βγεί και unofficial που να βασίζετε στο τελευταίο official εφόσον είναι κατα 2mb μικρότερο απο το 1.03.49.Στέλνω ένα μήνυμα στον b-rad να δω την απάντηση μου και επανέρχομαι.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Αυτο δεν το είχα παρατηρήσει.Οπότε είναι πολύ πιθανό να βγεί και unofficial που να βασίζετε στο τελευταίο official εφόσον είναι κατα 2mb μικρότερο απο το 1.03.49.Στέλνω ένα μήνυμα στον b-rad να δω την απάντηση μου και επανέρχομαι.

check the firmware section again, not only has WDLXTV based on 1.03.49 firmware been available for a long time, firmware based on 1.05.04 has been available to donors for nearly 2 months and is nearing a public release

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=31&t=4887

Μπα θα ξανά ξεκινήσει την υποστηρίξει του b-rad fw μέχρι να ξαναβγάλει ένα νεότερο επίσημο fw η wd μεγαλύτερης χωρητικότητας και να μείνει με τη ψ... στα χέρια ο b-rad.

Μπα θα ξανά ξεκινήσει την υποστηρίξει του b-rad fw μέχρι να ξαναβγάλει ένα νεότερο επίσημο fw η wd μεγαλύτερης χωρητικότητας και να μείνει με τη ψ... στα χέρια ο b-rad.

Τσέκαρε εδώ ρε συ:

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=31&t=4972

Δεν εχει σταματήσει το support απλά για την ώρα μόνο αυτοί που κάνουν donate μπορούν να κατεβάσουν τις νεότερες εκδόσεις..Διάβασε το τρίτο ποστ ο άλλος νομίζει ότι είμαι ο fits επειδή σε είχαν κανει ban οτι να ναι αυτός ο rmerlin.

Τι εγινε επειδη ρωτησες κατι που θα ρωταγα εγω σε περασαν για εμενα?

Χα χα χα... αστειο...

Να σου πω το οτι τοσο καιρο ΔΕΝ εβγαζαν νεοτερο ανεπισημο fw λογο της χωρητικότητας δηλαδη εσενα σου λέει ΟΤΙ συνέχισαν να το υποστηρίζουν έτσι?

Καλά king2009 δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου με το θέμα γιατί παρόλο που σου εχω δείξει ένα κάρο αποδείξεις εσύ παραμένεις κολλημένος με τις παρωπίδες σου στο ανεπίσημο b-rad fw.

Τι εγινε επειδη ρωτησες κατι που θα ρωταγα εγω σε περασαν για εμενα?

Χα χα χα... αστειο...

Να σου πω το οτι τοσο καιρο ΔΕΝ εβγαζαν νεοτερο ανεπισημο fw λογο της χωρητικότητας δηλαδη εσενα σου λέει ΟΤΙ συνέχισαν να το υποστηρίζουν έτσι?

Αν κάνει κάποιος donate θα έχει και το τελευταίο unofficial.Επειδή σε έκαναν ban δεν χρειάζετε να μισείς τόσο τον b-rad.Τους είχες πρήξει τους ανθρώπους σε συ... :Banane0::Banane0::Banane0::Banane0: