Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μα δεν μισώ το b-rad επειδή με έκανε ban αλλά επειδη πολύ απλά το παιζει ο ... όλους και τελικά όταν η wd κυκλοφόρησε απλά ένα μεγαλύτερο αρχείο fw ξαφνικά τα βρήκε μπαστούνια και όταν του τόνιζα το πρόβλημα που είχαν όλες οι εκδόσεις του με τα μεγάλα αρχεία στη αντιγραφή/μεταφορά μέσω δικτύου μου έλεγε ιστορίες για αγρίους.

Αυτο για εσενα ειναι υποστηριξει του firmware που βγαζει ο καθε ενας?

Εγω ενα δεν καταλαβαινω απο ολη αυτη την κουβεντα, ο b-rad ειναι υποχρεωμενος να βγαζει αναβαθμισεις ή η wd;
Θα τρελαθουμε μου φαινεται!

καλησπέρα,

εχθές έκανα την γνήσια αναβάθμιση που βρήκα όταν άνοιξα το wdtv.

Αυτό που παρατήρησα είναι το εξής: όταν το ανοίγω κάνε πάααααααρα πολύ ώρα για να διαβάσει και να χρησιμοποιήσει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο (1TB) που με το παλιό firmware διάβαζε σε δευτερόλεπτα....

τώρα που προσπάθησα να στείλω ένα μεγάλο αρχείο (4GB) απο τον υπολογιστή στο wdtv μέσω δικτύου η μεταφορά καθυστερεί σημαντικά....

έχει συμβεί και σε εσάς;
τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

*** να ρωτήσω κάτι ακόμη: απο που μπορώ να κατεβάσω και να δοκιμάσω το b-rad;
ποιά είναι η τελευταία του έκδοση;
αν το βάλω στο wdtv υπάρχει περίπτωση να "πειράξει" κάτι στον εξωτερικό σκληρό;
αν το δοκιμάσω και δεν μου αρέσει μπορώ να ξαναβάλω έπειτα το original firmware;

ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

καλησπέρα,

εχθές έκανα την γνήσια αναβάθμιση που βρήκα όταν άνοιξα το wdtv.

Αυτό που παρατήρησα είναι το εξής: όταν το ανοίγω κάνε πάααααααρα πολύ ώρα για να διαβάσει και να χρησιμοποιήσει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο (1TB) που με το παλιό firmware διάβαζε σε δευτερόλεπτα....

τώρα που προσπάθησα να στείλω ένα μεγάλο αρχείο (4GB) απο τον υπολογιστή στο wdtv μέσω δικτύου η μεταφορά καθυστερεί σημαντικά....

έχει συμβεί και σε εσάς;
τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

*** να ρωτήσω κάτι ακόμη: απο που μπορώ να κατεβάσω και να δοκιμάσω το b-rad;
ποιά είναι η τελευταία του έκδοση;
αν το βάλω στο wdtv υπάρχει περίπτωση να "πειράξει" κάτι στον εξωτερικό σκληρό;
αν το δοκιμάσω και δεν μου αρέσει μπορώ να ξαναβάλω έπειτα το original firmware;

ευχαριστώ

Η τελευταία έκδοση είναι η 1.03.49 4.0.7.3.Όταν θα βάλεις την έκδοση θα βγάλεις το σκληρό και θα έχεις μόνο το usb με τα αρχεία αναβάθμισης.Βεβαίως και μπορείς να πας σε όποια έκδοση θέλεις με κατάλληλη τροποποίηση του αρχείου .ver που υπάρχει στην κάθε έκδοση.Αν σε κάνει πάνω απο 10 δεύτερα για να διαβάσει έναν σκληρό 1tb σημαίνει ότι κάπου κάτι έκαναν πάλι λάθος τα αστέρια της wd.Με προηγούμενες official και unofficial εκδόσεις 2 1.5tb σκληρούς τους διάβαζε σε λιγότερο απο 10 δεύτερα.

Μα δεν μισώ το b-rad επειδή με έκανε ban αλλά επειδη πολύ απλά το παιζει ο ... όλους και τελικά όταν η wd κυκλοφόρησε απλά ένα μεγαλύτερο αρχείο fw ξαφνικά τα βρήκε μπαστούνια και όταν του τόνιζα το πρόβλημα που είχαν όλες οι εκδόσεις του με τα μεγάλα αρχεία στη αντιγραφή/μεταφορά μέσω δικτύου μου έλεγε ιστορίες για αγρίους.

Αυτο για εσενα ειναι υποστηριξει του firmware που βγαζει ο καθε ενας?

Εγω ενα δεν καταλαβαινω απο ολη αυτη την κουβεντα, ο b-rad ειναι υποχρεωμενος να βγαζει αναβαθμισεις ή η wd;

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος και δεν νομίζω να παραπονιέται κανείς άλλος περα απο τον fits για το ότι έμειναν πίσω οι unofficial εκδόσεις.Η wd είναι υποχρεωμένη απλά δεν έχει τόσο καλούς devs όπως ο b-rad κατα τη γνώμη μου.Φτιάχνουν ένα χαλάνε άλλα 10.

συγνώμη παιδιά άλλα δεν μπορώ να το βρω με τίποτα, έχω μπει στο site http://b-rad.cc/ άλλα δεν μπορώ με τίποτα να βρω την τελευταία έκδοση του b-rad για κατέβασμα....ας βοηθήσει κάποιος!

συγνώμη παιδιά άλλα δεν μπορώ να το βρω με τίποτα, έχω μπει στο site http://b-rad.cc/ άλλα δεν μπορώ με τίποτα να βρω την τελευταία έκδοση του b-rad για κατέβασμα....ας βοηθήσει κάποιος!

Θα βάλεις αυτή την έκδοση:

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=61&t=3974

Θα βάλεις αυτή την έκδοση:

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=61&t=3974

Είναι η τελευταία unofficial.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος και δεν νομίζω να παραπονιέται κανείς άλλος περα απο τον fits για το ότι έμειναν πίσω οι unofficial εκδόσεις.Η wd είναι υποχρεωμένη απλά δεν έχει τόσο καλούς devs όπως ο b-rad κατα τη γνώμη μου.Φτιάχνουν ένα χαλάνε άλλα 10.

Φανταζομαι θα καταλαβες οτι η ερωτηση μου δεν ηθελε απαντηση, ηταν καθαρα ρητορικη, για να τονισω οτι καποιοι κανουν οτι κανουν απο χομπυ,τωρα αν βγαλουν και κατι απο donate δεν ειναι κακο.

Όσο αφορά την καθυστέρηση του δίσκου μήπως εχεις ενεργή την επιλογή από το μενού:
settings -> system settings -> media library -> on?

Αν ναι τότε αυτός είναι ο λόγος που αργεί υπερβολικά να σας δείξει το σκληρό δίσκο καθότι η εν λόγο επιλογή τακτοποιεί το κάθε αρχείο ανάλογα την ημερομηνία, ώρα κ.τ.λ. και όπως καταλαβαίνετε η εν λόγο διαδικασία αργεί υπερβολικά ανάλογα με το πόσα αρχεια έχει μέσα ο δίσκος και το πόσο μεγάλος είναι ο δίσκος έτσι.

Last edited:

Φανταζομαι θα καταλαβες οτι η ερωτηση μου δεν ηθελε απαντηση, ηταν καθαρα ρητορικη, για να τονισω οτι καποιοι κανουν οτι κανουν απο χομπυ,τωρα αν βγαλουν και κατι απο donate δεν ειναι κακο.

Μετά την τελευταία του έκδοση....το είχε εμμέσως πλήν σαφώς πει ο άνθρωπος : Οτι κάθε φορά του παίρνει και περισσότερο χρόνο να πατήσει επάνω στα νέα firmware της WD. Είχε επίσης αναφέρει ότι είχε βρεί μια νέα δουλειά και έπρεπε να αφιερώνει όλο και λιγότερο χρόνο στο να φτιάχνει νέα firmware. Επάνω στην κουβέντα του είχε αναρωτηθεί προς όλους όσους του ζητούσαν fixes και updates ότι έπρεπε να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει ή όχι με τον ίδιο ρυθμό λόγω μειωμένου χρόνου. Εκτός κι αν αυξηθούν τα donations ώστε να κόβει χρόνο από την άλλη δουλειά.

Καλησπέρα σε όλους,εγω με την νεα έκδοση του firm ενώ για δυο - τρεις μερες ολα ηταν καλά,ξαφνικά σήμερα αρνείται να παίξει οτιδήποτε απο τον σκληρο μου 1 tb iomega,απο ενα 320gb 2,5 και εναν 3,5 500gb παίζει κανονικά,μολις του καρφώσω τον 1 tb που ειναι ο βασικός σκληρος που χρησιμοποιώ στο WD εδω και πολλούς μηνες και ολα ηταν καλα κολλάει το σύμπαν,ουτε μουσικη ουτε εικονες ουτε βιντεο...
Του εκανα ρεσετ,το έβγαλα απο την πρίζα,τίποτα,παίζει για μια φορα ενα βιντεο ή ενα μουσικο κοματι και μετα τιποτα! το γύρισα στην 1.04.22 και ολα τζετ!!!

Δοκίμασες να σβήσεις από το δίσκο 1tb το φάκελο που δημιουργεί το wd tv live?

Ο φάκελος πρέπει να ονομάζετε wdtv κάτι σβήσε τον εντελώς(Όχι στο κάδο ανακύκλωσης) και ξανά δοκίμασε.

Αυτός είναι ο φάκελος που χρησιμοποιεί το wd tv live σαν cache memory και που είχες μείνει στη κάθε ταινία.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Δοκίμασες να σβήσεις από το δίσκο 1tb το φάκελο που δημιουργεί το wd tv live?

Ο φάκελος πρέπει να ονομάζετε wdtv κάτι σβήσε τον εντελώς(Όχι στο κάδο ανακύκλωσης) και ξανά δοκίμασε.

Αυτός είναι ο φάκελος που χρησιμοποιεί το wd tv live σαν cache memory και που είχες μείνει στη κάθε ταινία.

χμμμμ μονο αυτο δεν εκανα,θα ξαναπεράσω κάποια στιγμη το νεο firm και θα το δοκιμάσω, πάντως ειδα με λιγο ψάξιμο στο νετ και αλλα τέτοια περιστατικά με δίσκους 1 tb,

Δεν χρειάζεται να ξόανα περάσεις το fw από τι στιγμή που περάστηκε κάπου αλλού είναι το θέμα.

Πότε αναμένετε να έχουν έτοιμο το νέο b-rad fw βασισμένο στο τελευταίο επίσημο 1.06.15 fw?

Και ας ελπίσουμε να μην έχει το πρόβλημα με την αντιγραφή/μεταφορά μεγάλων αρχείων μέσω δικτύου όπως είχαν όλα τα προηγούμενα b-rad fw's.

Η τελευταία έκδοση είναι η 1.03.49 4.0.7.3.Όταν θα βάλεις την έκδοση θα βγάλεις το σκληρό και θα έχεις μόνο το usb με τα αρχεία αναβάθμισης.

παιδιά προσπαθώ να βάλω την b-rad άλλα δεν διαβάζει το stick....το διαβάζει δηλ. άλλα το αγνοεί εντελώς και δεν μου βγάζει κάτι για αναβάθμιση.
Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

παιδιά προσπαθώ να βάλω την b-rad άλλα δεν διαβάζει το stick....το διαβάζει δηλ. άλλα το αγνοεί εντελώς και δεν μου βγάζει κάτι για αναβάθμιση.
Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Πρέπει να κάνεις edit το αρχείο .ver με το notepad σε έκδοση μεγαλύτερη απο ότι έχεις τώρα στο wd live ώστε να στο αναγνωρίσει ώς νέα έκδοση.

Το νέο b-rad fw βασισμένη στη νέα 1.06.15 επίσημη έκδοση πότε θα βγει για να το δοκιμάσουμε να δούμε αν τελικά σε αυτό διόρθωσαν το θέμα με την αντιγραφή μεγάλων αρχείων μέσω δικτύου.

Το νέο b-rad fw βασισμένη στη νέα 1.06.15 επίσημη έκδοση πότε θα βγει για να το δοκιμάσουμε να δούμε αν τελικά σε αυτό διόρθωσαν το θέμα με την αντιγραφή μεγάλων αρχείων μέσω δικτύου.

Λογικά απο Σεπτέμβριο και μετά θα δούμε κάτι σε public release απο b-rad.Διάβασα ότι η 1.05.04 του b-rad brikare ένα media player οπότε δεν θα τη βγάλει αυτή τη βδομάδα.Θέλει να είναι σίγουρος πρώτα μην χαλάσουμε τα media players μας.