Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Σε official εκδόσεις ποτέ δεν αναγνώριζε το hub πάνω απο 1 δίσκο ταυτόχρονα ακόμα και με εξωτερική τροφοδοσία.Και ειδικά αν ο δίσκος είναι χωρίς κουμπάκι θέλει βάλε βγάλε απο το hub γιατί το ρεύμα το στέλνει το hub στον δίσκο και τον ανοίγει απλά δεν τον διαβάζει το live.

Όλοι οι δίσκοι είναι 3.5" των 500gb,1x1tb,2x1.5tb,2x2tb

Last edited:
Σε εμένα που εχω βάλει μέσω usb hum με τροφοδοσία 2 δίσκους έναν 1.5tb και έναν 2tb μια χαρά τους βλέπει και τους δυο σαν ένα βέβαια δίσκο αφού μου βγαζει μόνο το εικονίδιο usb1 αλλά στους φακελους βλέπει όλους τους φακελους και των δυο δίσκων μαζί παντα με την 1.06.15 έκδοση firmware έτσι.

Σε εμένα που εχω βάλει μέσω usb hum με τροφοδοσία 2 δίσκους έναν 1.5tb και έναν 2tb μια χαρά τους βλέπει και τους δυο σαν ένα βέβαια δίσκο αφού μου βγαζει μόνο το εικονίδιο usb1 αλλά στους φακελους βλέπει όλους τους φακελους και των δυο δίσκων μαζί παντα με την 1.06.15 έκδοση firmware έτσι.

Σαν ένα τους βλέπει και με custom firmware και βγάζει μετά τα ονόματα των δίσκων και απο εκεί τους κάνεις browse κανονικά.Θα δοκιμάσω και με το 1.06.15 μόνο με 2 δίσκους εφόσον δουλεύει σε σένα κανονικά θα δουλεύει παντού.

Τι να σου πω λογικά ναι.

Αλλά τονίζω να έχει το usb hum ρεύμα για τον κάθε δίσκο αν δεν έχει ο κάθε δίσκος μόνος του έτσι.

Τι να σου πω λογικά ναι.

Αλλά τονίζω να έχει το usb hum ρεύμα για τον κάθε δίσκο αν δεν έχει ο κάθε δίσκος μόνος του έτσι.

Ναι αυτό είναι ευνόητο για δίσκους 2.5".Οι 3.5" έχουν πάντα δικοί τους τροφοδοσία.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Jl μήπως δεν το εχεις βάλει στη θέση on ρε φίλε γιατί εμένα στην 1.06.15 μια χαρά μου δουλεύει στη samsung c653 που εχω.

Περίεργο... :nounder:

Στο forum της WD πάντως, θεωρείται ΤΟ πρόβλημα της 1.06.15 από όλους μέχρι στιγμής...

Έχεις ελέγξει αν όντως αλλάζει μεταξύ 24/50/60p από το OSD της τηλεόρασής σου;

Καλησπερα, ξανα παλι στο φορουμ επειτα απο προβλημα με τα firmware. Εβαλα το 1.06.15 και κανει ασταματητα restart χωρις το progress bar απο το update να ξεκολαει απο το 0. αφου το αφησα αρκετες φορες το εκλεισα επειτα απο ενα restart δικο του, εβγαλα τον δισκο και μου εμφανισε ενα μυνημα, να τοποθετησω σε ενα φλασακι ενα fw για να κανει recovery, ξανακατεβασα την ιδια εκδοση το δοκιμασα... τιποτα, παλι restart μονο του, δοκιμασα με μια παλιοτερη εκδοση και παλι τα ιδια... καμμια προταση;;;

Πρέπει να βάλεις στο φλασακι fat32 την έκδοση firmware που είχες όταν σου κόλλησε ΟΧΙ άλλη.

Και δοκίμασες άλλο φλασακι γιατί μου έχει τύχει να μην μου κάνει update και τελικά να έφταιγε ή ότι το ΦΛΑΣΚΙ δεν ηταν φορμαρισμένο σε fat32 ή ότι ήταν για πέταμα.

Πάντως ότι και να δοκιμάσεις πρέπει να το βάλεις στην ίδια usb θήρα με αυτή που ήταν όταν κόλλησε το update.

Πες μας αν έφτιαξε.

Εγώ μιας και δεν έδινε 1080 στον προβολέα το σύνδεσα στην tv , άλλαξα την ανάλυση σε 720p 60hz και δίνει σήμα στον acer κανονικά τώρα .
Μόλις βάλω ταινία (με συνδεδεμένο στον acer πλέον )αλλάζω την ανάλυση σε 1080 24 και με το τέλος της ξαναβάζω 720 για την επόμενη φορά που θα το ανοίξω .

Αν το αφήσω στα 1080 την επόμενη που θα ανοίξει , ανοίγει σε 720 και αμέσως προσπαθεί να αλλάξει σε 1080 με αποτέλεσμα να κολλάει και να θέλει βγάλσιμο από την πρίζα .

Προφανώς, δημιουργείται κάποιο κόλλημα κατά την ανάγνωση του EDID του προβολέα από το WDTV Live, όταν γίνεται αυτόματη εναλλαγή ανάλυσης...

Λοιπόν έκανα κάτι πολύ απλό , όπως κάρφωσα με το force το 1080 24 στην ρύθμιση του wdlive , με το που τελείωσε η ταινία έκλεισα το live και μετά τον acer ως συνήθως , την επομένη άνοιξα πρώτα το wdlive και μετά τον acer μήπως και παρακαμπτεί η επικοινωνία τους (όπως και πιθανόν έγινε) .

Τις επόμενες δυο φορές άνοιξε χωρίς πρόβλημα το live αφού δεν ανίχνευσε μέσο προβολής κατά την εκκίνηση (και φυσικά και κάποιο EDID) και παρέμεινε στα 1080 24 .

3 στις 3 δηλαδή , που σημαίνει πως αν δεν λύθηκε εντελώς το ζήτημα βελτιώθηκε κατά πολύ .

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πρέπει να βάλεις στο φλασακι fat32 την έκδοση firmware που είχες όταν σου κόλλησε ΟΧΙ άλλη.

Και δοκίμασες άλλο φλασακι γιατί μου έχει τύχει να μην μου κάνει update και τελικά να έφταιγε ή ότι το ΦΛΑΣΚΙ δεν ηταν φορμαρισμένο σε fat32 ή ότι ήταν για πέταμα.

Πάντως ότι και να δοκιμάσεις πρέπει να το βάλεις στην ίδια usb θήρα με αυτή που ήταν όταν κόλλησε το update.

Πες μας αν έφτιαξε.

Με τον δισκο σε NTFS κολλαγε ποτε στο 46% ποτε στο 42% τελικα σημερα το πρωι πηγα ενα flashaki σε fat32 και ξαναγυρισε στο κανονικο του! Σε ευχαριστω παρα πολυ!:worshippy:

Πάντως καθαρά πληροφοριακά αν το έχεις συνδέσει και στο Internet μπορεί να κατεβάσει και να κάνει μόνο του update μέσω δικτύου.

Παιδιά για το WD TV Live, ποια τελευταία έκδοση του b-rad υποστηρίζει moviesheets και αν είναι εύκολο ένα Link, γιατί το τελευταίο Link που είχα το έχασα με αναβάθμιση. Ευχαριστώ.

Παιδιά ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Με την ανεπίσημη έκδοση b-rad firmware γιατί μπορεί να καταστρέψετε εντελώς το μηχάνημα σας.

Ορίστε τι έπαθε φιλαράκι με τη τελευταια b-rad firmware:
Εδώ εχεις λάθος jl και με το τελευταίο επίσημο μια χαρά θα τους βλέπει.

Επίσης παιδιά να σας αναφέρω ότι σε ένα φίλο μου επειδη έβαζε κάθε φορά την ανεπίσημη b-rad fw κατάστρεψε το μηχάνημα του και όταν λέω κατέστρεψε εννοώ ενώ πριν έπαιζε κανονικά τα πάντα τώρα πλέον ακόμα και με επίσημο firmware 1.06.15 του βγαζει το μήνυμα ότι το μηχάνημα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και πρέπει να πατήσει ok για να κάνει επανεκκίνηση και το γέλιο είναι ότι το αρχείο είναι divx και όχι mkv έτσι.

Οπότε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! στο πως θα βάζετε την ανεπίσημη έκδοση b-rad fw στο μηχάνημα σας γιατί μπορεί να το καταστρέψετε χωρίς επιστροφή.

Παιδιά ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Με την ανεπίσημη έκδοση b-rad firmware γιατί μπορεί να καταστρέψετε εντελώς το μηχάνημα σας.

Ορίστε τι έπαθε φιλαράκι με τη τελευταια b-rad firmware:

Δηλαδή τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε; ή τρέχει ή δεν τρέχει. Εκτός και αν δεν γίνουν τα βήματα με τη σειρά. Αν ξέρουμε πάντως τι προξενεί το πρόβλημα καλό είναι να αναφέρουμε κάτι, μην κάνουμε πειραματισμούς.

Εεεε, αν υπάρχει εκείνο το Link με την δοκιμασμένη b-rad που υποστηρίζει moviesheets!!!

Εγω προσωπικά ΔΕΝ θα πρότεινα να βάλετε την 0.5.0.0 b-rad fw γιατί με αυτή μαμησε το μηχάνημα του ο φίλος μου.

Η εκδοση 1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3 δουλευει μια χαρα,την χρησιμοποιω απο οταν εχει βγει και δεν εχω κανενα προβλημα.
Για την 5.0.0 δεν ξερω τι παιζει.

Hey guys!

Είμαι λίγο καινούριος όσον αφορά το συγκεκριμένο player. Επειδή το χρειάζομαι γιατί το Laptop κάνει κάτι σπασίματα στην εικόνα και είναι κουραστικό σύνδεσε ξεσύνδεσε όλη την ώρα, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν το αγοράσω? έχει κάποιο θεματάκι με ήχο υπότιτλους ή κάτι άλλο?
Επίσης με το που θα το πάρω να κάνω update firmware και πως γίνεται αυτό?